Како да замените АирТаг батерију

Кориснички заменљива батерија у вашем АирТаг-у је дизајнирана да траје око годину дана. Али шта треба да урадите да замените батерију када се испразни? Провешћемо вас кроз процес како бисте се брзо вратили да га користите.

Замена батерије вашег АирТаг-а

Нема потребе да бринете да ће се батерија АирТаг-а испразнити без вашег знања. Лако је проверити трајање батерије вашег АирТаг-а помоћу апликације Финд Ми на вашем иПхоне-у или иПад-у.

Аппле

Такође ћете добити обавештење од апликације када је батерија вашег АирТаг-а празна и треба да се промени.

Ваш АирТаг, поклопац за батерију и сама батерија представљају опасност од гушења. Дакле, обавезно замените батерију свог АирТаг-а док сте далеко од мале деце.

За почетак, поставите свој АирТаг белом страном надоле на равну површину где је видљив поклопац батерије од нерђајућег челика. Притисните надоле поклопац батерије и ротирајте га у смеру супротном од казаљке на сату док не престане да се окреће. Затим уклоните и поклопац и батерију.

Мораћете да је замените новом ЦР2032 литијумском 3В батеријом која је доступна. Ове батерије су широко доступне у многим продавницама и на мрежи. На Амазону можете пронаћи четири пакета ЦР2032 ћелија, што је савршено ако поседујете више АирТаг-ова.

Брент Диркс/МакеУсеОф

Како је наведено у Апплеов документ подршке, неке ЦР2032 батерије са горким премазом можда неће радити са АирТагс. Дакле, најбоље је да их избегавате када тражите заменску батерију.

Поставите батерију у свој АирТаг тако да позитивна страна буде окренута према вама. Чућете звучни сигнал који потврђује да сте исправно ставили батерију у АирТаг.

  Како користити текст у колонама попут програма Екцел Про

Сада узмите поклопац батерије и проверите да ли су три језичка на поклопцу батерије поравната са три утора на вашем АирТаг-у. Затим окрените поклопац батерије у смеру казаљке на сату док се не заустави.

Као што видите, замена ваше Аппле АирТаг батерије траје само минут или два. Надамо се да смо вам помогли да поново покренете уређај за праћење како бисте га могли користити да пронађете своје ствари. Сада када ваш уређај за праћење има нову батерију, сазнајте како да своје АирТагс учините кориснијим.