Како деблокирати некога на Снапцхату и додати га назад

Данас, свака апликација за друштвене мреже или размену порука брине о безбедности и приватности својих корисника. Користећи апликације као што су Снапцхат и Инстаграм, можете да делите своје приче и свакодневне догађаје и да ћаскате са другим људима широм света. Како можете да се повежете са својим пријатељима или колегама у друштву или са било којом другом особом из целог света, неким људима се може догодити да неко разговара са вама неприкладно, да вас нервира или малтретира. У том случају, друштвене платформе имају опцију блокирања, као што је Снапцхат. Користећи функцију Блокирај, можете блокирати особу која вас нервира или неприкладно узнемирава. Можете блокирати кориснике на Снапцхату, што ће уклонити ту особу са ваше Снапцхат листе пријатеља и више нећете моћи поново да видите ту особу. Ако сте некога случајно блокирали и не можете да пронађете како да одблокирате некога на Снапцхату и додате га назад, овај чланак ће вам помоћи у томе. Водиће вас како да деблокирате некога на Снапцхату и додате га назад и како да деблокирате људе на Снапцхату. Такође ћете научити где и како пронаћи опцију Снапцхат деблокирања.

Како деблокирати некога на Снапцхату и додати га назад

Особа коју сте блокирали на Снапцхату неће моћи да вам шаље СМС, да вас зове, неће моћи да види ваше снимке и неће моћи да види вашу локацију и статус налога. Дакле, ако сада желите да их деблокирате и не знате процедуру, прочитајте овај чланак до краја да бисте научили кораке који то исто демонстрирају на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

  6 савета за коришћење иПхоне-а ноћу или у мраку

Да ли су Снапцхат блокови трајни?

Не, Снапцхат блокови нису трајни. На Снапцхату можете блокирати и деблокирати некога кад год желите. И не постоји такво временско трајање да када једном блокирате особу, морате чекати неколико сати да је деблокирате. Можете их одмах деблокирати! Док блокирате некога на Снапцхату, његов профил ће бити скривен од вас, а чак и ако покушате да га потражите, нећете га моћи пронаћи. Зато што су на вашој листи блокираних и ако блокирате особу са листе пријатеља, та особа се уклања са листе. А ако желите, можете их деблокирати и поново додати на своју листу пријатеља. Сада знате да ли се Снапцхат блокира трајно или не.

Где је опција деблокирања у Снапцхату?

Опција деблокирања у Снапцхату налази се у менију Подешавања. Пошто блокирате корисника на Снапцхату, више не можете да га тражите. Прво морате да га деблокирате, а затим можете да тражите профил особе. Блокирани корисници се премештају на вашу листу блокираних. Одатле можете да деблокирате кориснике. Да бисте дошли до опције Снапцхат деблокирања, потребно је да одете на страницу профила > Подешавања > Блокирана опција. На листи блокираних људи, додирните икону к поред профила особе > дугме Да да бисте деблокирали особу. Ту се налази опција Снапцхат деблокирања.

Колико дуго морате да чекате да деблокирате некога на Снапцхату?

Не морате уопште да чекате да бисте некога деблокирали на Снапцхату. Ако сте блокирали некога на Снапцхату, можете да деблокирате ту особу кад год желите. За ово не постоји временско трајање. Можете блокирати и деблокирати особу колико год пута желите и у било које време. Такође, не постоји ограничење за деблокирање и блокирање да током неког времена можете да деблокирате оволико корисника или блокирате ово много корисника. Можете додати деблокирану особу као пријатеља одмах након што је деблокирате, а за ово такође нема временског трајања! Сада знате колико дуго или морате да чекате да деблокирате некога на Снапцхату.

  Најбољи ВПН-ови за куповину биткоином и другим криптовалутама

Како деблокирати некога на Снапцхату?

Да бисте знали како да деблокирате људе на Снапцхату, пратите ове кораке:

Напомена: Морате бити већ пријављени на Снапцхат.

1. Отворите апликацију Снапцхат на свом Андроид или иОС уређај.

2. Додирните икону профила у горњем левом углу екрана.

3. Додирните икону зупчаника Подешавања у горњем десном углу екрана.

4. Превуците прстом надоле до дна и додирните опцију Блокирано.

5. Додирните икону Кс поред жељеног профила који желите да деблокирате.

6. Додирните опцију Да у искачућем прозору да бисте деблокирали особу.

Овако деблокирати људе на Снапцхату.

Како пронаћи некога на Снапцхату након што га деблокирате?

Да бисте пронашли некога на Снапцхату након што га деблокирате, само пратите доле наведене кораке:

1. Покрените апликацију Снапцхат на свом уређају.

2. Додирните икону профила у горњем левом углу екрана.

3. Додирните опцију Додај пријатеље.

4. Додирните траку за претрагу и унесите име профила чији сте деблокирали.

5. Видећете профил особе у резултатима. Додирните опцију Додај поред њиховог профила да бисте их поново додали као пријатеља.

Овако можете пронаћи некога на Снапцхату након што га деблокирате.

Како их поново додати као пријатеље?

Да бисте знали како да деблокирате некога на Снапцхату и додате га назад као пријатеља, пратите следеће кораке:

1. Отворите апликацију Снапцхат и додирните икону профила у горњем левом углу екрана.

2. Затим додирните икону зупчаника Подешавања у горњем десном углу екрана.

3. Превуците прстом надоле до дна и додирните опцију Блокирано.

4. Затим додирните икону Кс поред жељеног профила који желите да деблокирате.

  Нису сви 5Г једнаки: објашњење милиметарског таласа, ниског опсега и средњег опсега

5. На крају, додирните опцију Да у искачућем прозору за потврду.

6. Вратите се на тај Снапцхат профил и додирните опцију Додај поред њиховог профила да бисте их поново додали као пријатеља.

Зашто не могу да пронађем и додам некога као пријатеља након деблокирања?

Ево разлога зашто не можете да пронађете и додате некога као пријатеља након што га деблокирате са свог Снапцхата:

  • Особа коју тражите или је избрисала свој налог или је направила паузу у Снапцхату, због чега профил те особе није видљив.
  • Можда постоји грешка на серверу да не можете да их пронађете.
  • Особа вас је можда блокирала на Снапцхату.
  • Може се десити да су променили име, корисничко име и аватар.

Шта значи када не можете некога да деблокирате?

Када не можете да деблокирате некога на Снапцхату, то значи:

  • Они су вас поново блокирали или је особа трајно избрисала свој Снапцхат налог.
  • Понекад ово може бити грешка сервера, проблем са мрежом или грешка или грешка у апликацији Снапцхат.

Ако је корисник избрисао свој налог са Снапцхата и ако је та особа била на вашој листи блокираних коју сте желели да деблокирате, не можете је пронаћи на својој листи. Пошто се Снапцхат профил избрисаног налога одмах уклања, не можете га видети. То значи када не можете да деблокирате некога на Снапцхату.

***

Надамо се да сте научили како да деблокирате некога на Снапцхату и додате га назад и како да деблокирате људе на Снапцхату. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.