Како добити Аппле-ов студентски попуст

Кључне Такеаваис

  • Аппле-ов студентски попуст омогућава онима у образовању да уштеде новац на Мац рачунарима, иПад-има и другим производима, укључујући обновљене уређаје.
  • Попуст је доступан студентима, онима који се даље школују, па чак и родитељима који купују за своју децу.
  • Ако не испуњавате услове, размислите о другим начинима да уштедите новац на Аппле производима, као што је куповина обновљених јединица или трговина старим уређајима.

Захваљујући Апплеовом студентском попусту, они у образовном систему могу уживати у предностима Мац-ова и иПад-а без тако велике цене. Читајте даље да бисте сазнали како можете да стекнете Аппле-ов студентски попуст и уштедите новац.

Шта је Апплеов студентски попуст и ко га може добити?

Аппле-ов студентски попуст се односи на све који студирају програм на колеџу. Не би требало да имате проблема са уштедом новца ако сте на првој години универзитета, али је такође могуће користити студентски попуст ако сте у каснијој фази свог курса (на пример, студирате докторат).

Аппле студентски попуст важи и за особе старије од 16 година на даљем школовању пре универзитета. Родитељи такође могу купити производе за своју децу, све док доставе документацију те особе која потврђује да испуњава услове.

  Уводни водич за придруживање и приступ Метаверсе [+7 Platforms]

Студентски попуст је шири део Аппле-ове цене за образовање иницијатива. Дакле, наставници и особље у образовним институцијама могу да уштеде новац на истим производима као и њихови ученици.

За све образовне попусте морате доставити документацију којом потврђујете свој идентитет. На пример, можете показати своје писмо о прихватању или уговор о раду.

Шта је укључено у Апплеов студентски попуст?

Поред уштеде новца на Мац рачунарима, иПад-има и АирПод-овима, Аппле је такође укључио Про Дисплаи КСДР и Студио Дисплаи у студентски попуст. Такође можете добити попуст на Аппле Мусиц, који функционише слично као и добијање Спотифи-а по јефтиној цени као студент.

Ако вам не смета да имате реновиран производ, можете уштедети више новца кроз Аппле-ов асортиман сертификованих обновљених производа. Иако потпуно нови иПхоне уређаји нису укључени у студентски попуст, можете их пронаћи у одељку Сертификовано обновљено. Сви обновљени производи имају једногодишњу гаранцију, баш као и нови Аппле уређаји.

Колико можете уштедети са Апплеовим студентским попустом?

Када купујете МацБоок, можете очекивати да ћете уштедети око 100-200 долара уз Аппле-ов студентски попуст. Ако не желите најновији МацБоок Про, можете набавити старији модел из одељка Цертифиед Рефурбисхед.

Уштедећете мање новца на иПад уређајима; у зависности од модела који користите, може бити од 30 до 100 долара. На пример, иПад Про почиње од 749 долара са студентским попустом (у поређењу са уобичајеном малопродајном ценом од 799 долара).

Студенти у креативном пољу такође могу да купе пакет Про Аппс, који укључује све од следећег:

  • Финал Цут Про
  • Логиц Про
  • Кретање
  • Компресор
  • МаинСтаге
  Како додати животопис на ЛинкедИн да бисте напунили свој профил [5 Resume Templates]

Пакет је једнократна куповина од 199 долара. Пре куповине, можда ћете желети да погледате шта Адобе Цреативе Цлоуд укључује, а затим да донесете коначну одлуку.

Имајте на уму да не морате да плаћате претплату или регистрацију да бисте добили Аппле-ов студентски попуст.

Како добити попуст за образовање од Аппле-а

Да бисте добили Аппле-ов студентски попуст, једноставно морате да посетите Аппле-ова образовна продавница или разговарајте са неким у физичкој Аппле продавници. Када вас питају, можете да поделите свој доказ о подобности.

У неким регионима, као што је Велика Британија, прво ћете морати да потврдите да сте у систему високог образовања тако што ћете се пријавити за УНиДАИС. Регистрација је бесплатна. Такође можете да посетите Аппле Сторе са својом документацијом.

Могу ли добити попуст без Аппле-овог образовања?

Иако је Аппле-ов студентски попуст одличан начин да уштедите новац на новим уређајима, то није једини начин да смањите трошкове МацБоок-а, иПад-а итд. Ако вам не смета да сачекате неколико месеци након почетка школске године, можете увек тражите понуде за Црни петак.

Многе малопродајне продавнице трећих страна имају значајне попусте крајем новембра, а ови попусти су често бољи од Аппле-ових образовних цена. Међутим, морате пазити на потенцијалне преваре на Црни петак и Сајбер понедељак.

Такође можете потражити на мрежи попусте на своје омиљене Аппле производе. Користите веб-сајтове као што је еБаи да бисте купили половне производе и размислите о куповини обновљеног уређаја на Амазону.

Уштедите новац уз Аппле-ов студентски попуст

Апплеов студентски попуст је одличан начин да уштедите новац на скупим Мац рачунарима, иПад-овима и другим уређајима. Иако попуст није огроман, ипак вреди проверити.

  Како променити иконе апликација на иПхоне-у: Ултимативни водич корак по корак

Ако се не квалификујете за Аппле-ове образовне цене, и даље можете да уштедите новац на Аппле производима. Размислите о куповини обновљених уређаја или трговању својим старим.