Како играти Тридле

Док је Вордле прави ОГ за слагалице, многе друге мистериозне игре речи су лансиране након његове референце. Све ове слагалице са речима су узбудљиве и изазивају зависност. Играчи морају да погоде мистериозне речи у кутијама у облику мреже. Не само да ове игре пружају наговештаје, већ и неке од њих омогућавају корисницима да поново играју игру. Једна таква игра је Тридле, која вам омогућава да се забављате у слагалици колико год желите. Ако сте нови у игрици и желите да знате како да играте Тридле на Вордле 2, дошли сте на праву страницу. У данашњем водичу за игру речи Тридле научићемо све основе о игри. Такође, бацићемо мало светла на то шта је Тридле игра, правила којих се треба придржавати док је играте, неке трикове који вам могу помоћи да победите у игри, и што је још важније, све мање детаље који су потребни играчима да би је одиграли. Дакле, хајде да почнемо са нашим водичем и сазнамо све о овој игрици Вордле од 3 слова.

Како играти Тридле

Научићете како да играте Тридле на званичном сајту и Тридле на Вордле 2 даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта је Тридле игра?

Тридле је заснована на свом популарном пару, Вордлеу, који је слагалица са речима. У игри, играч је покушао да реши три загонетке (Трипле Вордле) у исто време. Игра је такође преузела референце из других игара као што су Дордле (2) и Куордле (4).

  • У овој игри, играчи морају да погоде три узастопне речи.
  • Корисници добијају 8 покушаја да реше три речи.
  • Све три мистериозне речи имају засебне мреже које су им посвећене.
  • Свака мрежа ради потпуно исто као у Вордле мрежи.

  • Свака реч такође прати иста правила као у Вордлеу.

  • Боје уведене у игри су зелена, наранџаста и црна.

Где да играте игру троструких речи?

Баш као и друге слагалице са речима, ову игру можете играти на мрежи. Не постоји званична апликација за ову слагалицу. Играчи који су заинтересовани да га играју могу посетити званична Тридле веб локација онлајн. Веб локацији можете приступити са више уређаја укључујући десктоп, лаптоп, мобилни телефон или чак таблет.

Како играти Тридле на Вордле 2?

Мрежа Тридле-а има више квадрата од Вордла. Међутим, не морате да бринете о томе, морате се фокусирати на три речи које вам могу помоћи да победите у игри. Да бисте сазнали више о томе како да га играте, прођите кроз доле наведене кораке:

Напомена: Можете освежити страницу да бисте играли другу игру.

1. Да бисте играли игру на свом уређају, покрените Тридле вебсите и прочитајте упутства.

2. Затим кликните на икону Кс да бисте започели игру.

3. Сада, када се табла појавила, једноставно унесите своју претпоставку и кликните на Ентер.

4А. Ако постоје исправна слова, она ће се појавити у зеленој боји док играте Тридле.

4Б. Ако су тачна, али су на погрешном месту, онда ће слова постати наранџаста.

4Ц. У случају да се слова не прикажу у тачној речи, постаће црна.

5. Сада поново погодите реч користећи трагове из претходно унете речи.

6. Понављајте процес док не добијете праве речи.

Напомена: Можете наставити да погађате тачне речи за 8 покушаја.

Када завршите игру, своје резултате можете поделити и са пријатељима.

Како могу да поделим Тридле резултате?

Када завршите своју загонетку речи у игри, такође можете да делите своје резултате са својим пријатељима на мрежи. Такође можете копирати своје резултате у међуспремник и поделити овај копирани резултат на било којој платформи друштвених медија.

1. Када завршите игру Тридле, кликните на Схаре Ресултс.

2. Копирајте свој резултат и поделите га као своју објаву на Фејсбуку.

Овако делите резултате након што играте Тридле.

Који су савети и трикови за игру речи са 3 слова?

Иако је изузетно лако играти игру, постоји неколико савета и трикова које можете користити да бисте се истакли и победили. Ови савети ће такође побољшати вашу ефикасност у игрању игре.

  • Да бисте почели са игром, прво морате добро да смислите своју прву реч. Важно је да почнете са таквом речју која вам може помоћи да јасно погодите свој следећи потез. Ваша прва реч може вам помоћи са неким кључним саветима. Можете погодити своје прве речи са самогласницима у њима јер је то изузетно корисно. На пример, коришћење АУДИО, АУЛИО, АДИЕУ, ЛОУИЕ и ОУИЈА може бити одличан почетак.
  • Такође можете започети своју игру Вордле са 3 слова речима које имају 5 потпуно различитих слова. Ово вам може много боље помоћи са саветима. Већина речи од 5 слова које се користе имају слова А, Е, И, Т, О, У и С. Неки примери које можете да користите у игри су УЛТРА, РАИСЕ и РОАТЕ.
  • Следећи савет који вам може помоћи у игрању игре је да са највећом пажњом проверите 3 мреже. Скоро сви који играју игру могу да скрену пажњу на све 3 мреже истовремено. Ово није ништа друго до сметња која може још више отежати решавање речи. Дакле, у овом случају, покушајте да се фокусирате на једну мрежу и прво је решите, а затим пређите на следећу.
  • Још један трик који вам може у великој мери помоћи у овој игри речи је да проверите сва њена решења. Игра има скуп речи од 5 слова које се обично користе као одговори. Можете одабрати три насумичне речи са листе за почетак.

Како проверити одговоре у игри тридле речи?

Одабир прве три речи са листе најчешће коришћених речи у овој слагалици може вам у великој мери помоћи. Следећи кораци ће вам помоћи да пронађете ову листу речи:

1. Отворите претраживач на рачунару и посетите Тридле вебсите где играте игру Тридле.

2. Кликните десним тастером миша на страницу и изаберите Инспецт из менија.

3. Затим, са десне стране на страници, кликните на картицу Елементи.

4. Затим притисните Цтрл + Ф и унесите троструке речи у траку за претрагу.

5. Сада пронађите означену реч и кликните десним тастером миша на њу.

6. Кликните на Копирај адресу везе.

7. Сада налепите адресу везе у нови прозор у вашем претраживачу.

8. Добићете листу речи које можете користити за почетак игре.

Могу ли поново да играм Тридле?

Да, можете поново да играте игру у истом претраживачу. Можете или освежити прегледач или једноставно изабрати Настави, а затим Играј поново када завршите своју тренутну игру. Такође можете играти више пута дневно са потпуно новом мрежом за решавање.

Могу ли добити више од 8 погађања у игри?

Не, не можете добити више од 8 погађања у Тридле-у. 8 погађања је обично довољно за решавање три речи у игри. Међутим, ако сматрате да нису довољни, можете потражити помоћ из одељка са саветима и триковима који се налази у горњем водичу.

Постоје ли модови игре у Тридле-у?

Не, Тридле има само један режим игре. Међутим, ову игру можете играти више од једном дневно или више пута, ако желите.

Под којом категоријом лежи ова игра?

Тридле лежи испод дневне речи Вордле игра. Игра се препоручује за људе свих старосних група. Такође можете пронаћи сличне игре на интернету са истим концептом.

Шта је Вордле 2?

Вордле 2 је бесплатна онлајн игра слагалица у којој играчи могу да погоде скривену реч у шест покушаја. Реч је састављена од 5 слова и обично укључује једноставан одговор.

***

Дакле, надамо се да сте разумели како да играте Тридле и како да играте Тридле на Вордле 2 са детаљним корацима који ће вам помоћи. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.