Како искључити потврде о читању на Инстаграму

Друштвени медији су постали најинтегративнији део наших живота, а посебно Инстаграм је најраспрострањенија платформа за умрежавање. Сви су повезани са једном платформом, од познатих личности до ваших пријатеља до насумичних странаца. Можете послати поруку било коме, а могу и они! Прошли су дани када сте могли некоме да пошаљете поруку и нисте сигурни да ли је прочитао поруку. Сада људи очекују да одмах одговорите или реагујете на поруке/објаве/релене/приче/мемове које вам други корисник шаље. Али већину дана не желите да им одмах одговорите и само сте радознали да знате шта су послали. И морате наставити да проналазите начине да искључите потврде о читању на Инстаграму. Не брини; покривамо вас! Рећи ћемо вам шта су потврде о читању и како да искључите Инстаграм потврде о читању и читате Инстаграм поруке а да вас не виде.

Како искључити потврде о читању на Инстаграму

Како можете да искључите потврде о читању на Инстаграму сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта су потврде о читању?

Директна размена порука на Инстаграму је један од најчешћих и најпожељнијих начина комуникације са људима ових дана. Инстаграм вам омогућава да заправо не шаљете текстуалне поруке и одржава разговор слањем мемова, колутова и постова. Када делите или шаљете поруке на Инстаграму, очекујете брзе и тренутне одговоре у нади да ћете добити реакцију коју желите од особе, или понекад више волите да оставите неке поруке док их читате, а не да им одмах одговарате и да одвојите време да одговорите.

  11 најбољих Метроном апликација за побољшање вашег ритма и времена

Али Инстаграм разуме хитност и очекивање које ви или пошиљалац можете имати, због чега су увели потврде о читању. Приказује особу која шаље поруку када сте прочитали поруку.

Како искључити потврде о читању на Инстаграму?

У реду, знамо да сте дошли овде тражећи решење да преварите људе да поверују да нисте прочитали поруку јер им она то не показује када већ лукаво знате шта су вам послали или поделили са вама. Већину времена вам непознати људи шаљу поруке, а када отворите ћаскање и прочитате Инстаграм поруке, а да вас не виде. Када не одговорите, они сазнају за то и гњаве вас да им не узвратите поруке док не будете фрустрирани и блокирате их.

Жао нам је што вам морамо рећи да не постоји трајно решење за онемогућавање потврда о читању, али ми смо ту да поделимо наше методе за заобилажење. Можда неће у потпуности искључити Инстаграм потврде о читању, али ће вам дефинитивно помоћи да купите мало времена пре него што пошаљете поруку пошиљаоцу поруке.

Прочитајте доле наведене методе да бисте привремено искључили потврде о читању на Инстаграму и видели шта вам најбоље одговара

Метод 1: Ограничите ИГ налог

Ограничавање налога у основи значи да их не блокирате и да се суздржавате од одређених активности на свом налогу. Особа коју ограничите не може да види потврде о читању, а ако коментарише ваше објаве, само ви и та особа са ограничењем можете да их видите.

Да бисте некоме ограничили свој профил, следите доле наведене кораке:

Напомена: За оба Андроид и иОС Корисници Инстаграма.

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом телефону.

2. Додирните картицу Профил.

  Поправите везу са удаљеном радном површином због које је дошло до унутрашње грешке

3. На екрану вашег профила, додирните Праћење.

4. Потражите жељени налог који желите да ограничите и додирните жељени резултат.

5. Додирните икону са три тачке у горњем десном углу.

6. Додирните Ограничи да бисте ограничили особу.

Процес ограничавања Инстаграм налога је исти као горе за Инстаграм лите кориснике.

Метод 2: Укључите режим рада у авиону и одјавите се

Знамо да овај корак звучи супер компликовано, али верујте нам да је лако пратити искључити потврде о читању на Инстаграму:

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређај.

2. Отворите жељени ДМ који желите да видите а да вас не виде.

Напомена: Сачекајте да се ДМ прозор потпуно учита.

3. Затим искључите Ви-Фи или мобилне податке на табли за брза подешавања.

4. Затим укључите режим рада у авиону.

5. Прочитајте поруку из отвореног ДМ прозора.

6. Након што прочитате поруке, идите на свој ИГ профил.

7. Додирните икону хамбургера у горњем десном углу.

8. Додирните Подешавања.

9. На крају, превуците прстом надоле и додирните Одјави се да бисте се одјавили са свог ИГ налога.

Када прочитате поруку, поново покрените апликацију и пријавите се, поруке које прочитате неће бити означене као виђене.

Метод 3: Онемогућите обавештења о порукама на Инстаграму

Када додирнете обавештења о порукама на Инстаграму, то покреће Инстаграм да их означи као потврде о читању. Када додирнете обавештење, Инстаграм директно отвара ћаскање. Дакле, најбоља опција је да онемогућите обавештења о порукама на Инстаграму.

1. Покрените апликацију Инстаграм и додирните картицу Профил у доњем десном углу.

2. Додирните икону хамбургера > опција подешавања.

3. Затим додирните опцију Обавештења.

4. Пронађите и додирните опцију Поруке и позиви.

5. Додирните радио дугме Искључено испод одељка Захтеви за поруке, као што је приказано.

Метод 4: Онемогућите активни статус

Искључите дугме Прикажи статус активности, оно ће онемогућити дугме за приказ када сте заједно активни. Оба корисника неће знати када је друга особа активна на Инстаграму. Ово такође може да искључи потврде о читању. Ево корака да онемогућите свој активни статус на Инстаграму.

  Како презентовати на Гоогле Меет-у

1. Приступите свом Инстаграм налогу и идите на свој профил.

2. Затим додирните Подешавања > Приватност.

3. Додирните Статус активности.

4. Искључите прекидач за функцију Прикажи статус активности.

Напомена: Ако дугме за пребацивање изгледа сиво уместо плаве, то значи да сте успешно користили ову функцију.

Метод 5: Читање са табле са обавештењима

Најлакши начин да прочитате поруке без проналажења начина да искључите Инстаграм потврде о читању и не обавестите пошиљаоца да сте прочитали поруку је да је прочитате са табле са обавештењима. Буквално морате само да превучете надоле панел са обавештењима и прочитате поруке.

Можете ли променити признанице читања на Инстаграму?

Да, дефинитивно можете да промените потврде о читању, али не постоји трајни начин да то урадите тако да можете само да читате Инстаграм поруке, а да вас привремено не виде.

Како да искључим моје потврде о читању на Инстаграму помоћу алата „Све у једном“?

ДМпро је решење, омогућава вам да читате своје директне поруке на Инстаграму са своје е-поште, тако да нема главобоље да будете означени у ћаскању особе којој не желите да одмах узвратите СМС-ом.

Зашто су нестале потврде о читању Инстаграма?

Ако потврде о читању на Инстаграму нису видљиве, то је вероватно због грешака у Инстаграму и биће поправљене за кратко време. Зато што је то функција која се веома свиђа, па је Инстаграм не би уклонио, а не постоји такав метод или исправка за потпуно уклањање потврда о читању.

Можете ли да искључите потврде о читању на Инстаграму ако нисте прочитали поруку?

Не, виђено ће остати видљиво чак и ако означите Инстаграм поруку као непрочитану.

Да ли потврде о читању раде на оба начина?

Не, ваш уређај шаље потврду о читању само када је укључен. Корисницима се приказује различито у зависности од времена када су видели поруку.

***

Надамо се да сте научили како да искључите потврде о читању на Инстаграму. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.