Како избрисати налог Вине

Твитер је 2013. године покренуо Вине, платформу за дељење кратких видео записа. Сваки Вине или видео је био дугачак само шест секунди док није био непрекидно петља. Тада је овај концепт кратког видео блога био хит, а Вине је добио одличан одзив корисника. Упркос великој бази корисника и гледаности, Вине није могао да се такмичи са другим великим играчима у индустрији друштвених медија. Више људи користи Снапцхат и Инстаграм за производњу забавних видео записа. Због тога је Твитер одлучио да прекине Вине у октобру 2016. Да ли сте били Вине корисник и навикли да гледате Винес из забаве? А сада га не користите и питате се како да избришете Вине налог? Или како можете пронаћи старо Вине корисничко име? Ако тражите више информација у вези са вашим старим Вине налогом, останите са нама до краја! Доносимо вам користан водич који ће решити све ове упите са додатним, на пример како да трајно избришете Вине налог или зашто је Вине укинуо Твиттер.

Како избрисати налог Вине

У овом чланку ћете сазнати како да избришете Вине налог и пронађете старо Вине корисничко име. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Да ли Вине још увек постоји?

Апликацију Вине је Твитер укинуо у октобру 2016. Али услуге Вине-а су и даље доступне јер корисници и даље могу да приступе Вине-овој веб локацији и апликацији за преглед и преузимање садржаја. Али сада, корисници више не могу да објављују нове видео записе на Вине-у. У децембру 2017, Твиттер је покренуо мобилну апликацију Вине Цамера као самосталну апликацију за фотографисање која може да снима кратке и лооп видеос. Али сада су онемогућили функцију отпремања, а корисници могу или директно да објаве своје снимљене видео записе на Твитеру или да их сачувају директно у меморији свог телефона.

Можете ли још увек приступити Вине-у?

Да. Нажалост, Твиттер је укинуо Вине, платформу за размену видео записа у трајању од 6 секунди. Али Твиттер не брише те Вине видео записе. Старе лозе можете гледати само тако што ћете претражити вине.цо/усернаме, заменити корисничким именом корисника чијим виноградима желите да приступите. Ако имате везу до старог Вине видеа, та веза ће и даље отворити страницу видео снимка у Вине Арцхиве-у или на Твиттер-у да бисте га гледали.

  Како додати пречице за датотеке Гоогле диска на почетни екран [Android]

Да ли су све лозе избрисане?

Не. Када посетите Веб страница Вине, приказује опроштајну поруку. Али Твиттер није обрисао ниједну Винес коју су корисници поставили. Дакле, да бисте приступили видео снимцима Вине-а, можете или претражити на Гоогле-у вине.цо/усернаме налога чији вине желите да гледате. Или можете да додирнете било који Вине видео линк, који ће и даље отворити страницу видеа у Вине Арцхиве.

Када се Вине угасио?

Твитер је 2013. покренуо Вине, платформу за дељење кратких видео снимака. Али због конкуренције, недостатка политике монетизације и других разлога, апликација Тхе Вине и веб-сајтови су угашени или угашени 2016. Али као облик утехе, Твитер задржао сваки Вине у Вине Арцхиве и остао оперативан у облику апликације под називом Вине Цамера, која се користи за снимање кратких видео записа. Али можете да га отпремите на Твиттер или да га сачувате на свом уређају. Нажалост, 2020. и Вине Цамера и Вине Арцхиве су уклоњене из употребе. Наставите да читате овај чланак да бисте сазнали како да избришете Вине налог.

Зашто је Вине укинут?

Постоје углавном ови разлози због којих је Твиттер прекинуо Вине.

Разлог #1: Недостатак одговарајућих политика монетизације

Вине није био у стању да правилно имплементира своје политике монетизације, и због тога његово пословање није остваривало никакав профит. За разлику од других компанија на друштвеним мрежама, оне нису експериментисале са различитим начинима монетизације јер је остваривање профита најважнији фактор у послу. Међутим, то је значило да када се проширење заустави, више неће бити сврхе одржавања услуге, и због тога је Вине прекинуо Твиттер.

Разлог #2: Висока конкуренција

2013. године покренут је Вине и његова главна конкуренција Инстаграм. Корисници су увек били више привучени Инстаграмом јер Инстаграм има функцију снимања видео записа дугих 15 секунди у поређењу са 6 секунди које пружа Вине. Када су људи открили да могу пронаћи све што им је потребно на Инстаграму, Вине је застарео. На крају, Инстаграм је постао пожељна платформа за дељење видео записа јер су и редовни корисници и познате личности Вине-а желели више времена за своје снимке.

  7 разлога да користите Руст за свој следећи развојни пројекат

Разлог #3: Проблеми изазвани Твиттером

Видели смо да је Инстаграм експоненцијално порастао откако га је преузео Фацебоок. Али када је Вине купио Твиттер, он није могао да цвета. Главни разлог за ово је био тај што је Твиттер купио Вине у врло раној фази, а стратешки циљ Твитера у куповини Вине-а у тако младој доби био је да га искористи за проширење сопственог бренда и компаније Твиттер. Такође, Твитер је покренуо сопствену видео функцију. Дакле, поништавајући потребу за постојањем Винеа. Због тога, Вине никада није био главна брига за Твитер; то је била само платформа за промоцију сопственог бренда.

Разлог #4: Недостатак рекламе

Вине је лансиран као платформа за микроблоговање на коју корисници постављају кратке видео записе у трајању од 6 секунди. У почетку је Вине учинио популарним, али видео снимци Вине-а су толико кратки да његово коришћење за оглашавање никада није имало смисла. Овај концепт кратког видеа га је такође учинио мање него идеалним за посао који се надао да ће профитирати од популарности апликације. Стога су трговци и оглашивачи преферирали Инстаграм, Снапцхат и Фацебоок у односу на Вине због лошег модела оглашавања Вине-а.

Разлог #5: Вине није био у стању да разуме и задовољи потребе корисника

У случају Вине-а, већину садржаја производи само ограничен број корисника Вине-а. Дакле, успех Вине-а је у великој мери био последица активних добављача садржаја на платформи. Али разлози попут задржавања видео снимка од 6 секунди отежали су креаторима Вине-а да направе забавни видео у поређењу са Инстаграмом. Такође, прављење видео записа на Вине-у није био добар извор прихода за креаторе у поређењу са стварањем видео записа на Иоутубе-у или Инстаграму. Због тога су креатори користили Вине да би стекли неке пратиоце у почетку, а затим прешли на друге платформе са бољом политиком монетизације од Вине-а.

Због свих ових разлога, Твиттер је био приморан да прекине услуге Вине. Наставите да читате даље да бисте сазнали како да пронађете старо Вине корисничко име и како да избришете Вине налог.

Како пронаћи Олд Вине корисничко име?

Ако се питате који је најједноставнији начин да пронађете свој стари Вине налог, ево водича за његово проналажење у неколико једноставних корака.

  Како да видите архивиране поруке на Фацебоок Мессенгер-у

1. Отворите апликацију Твиттер на свом Андроид или иОС телефон.

2. Додирните икону Профил у горњем левом углу, као што је приказано.

3. Затим додирните Профил.

4. Додирните Уреди профил.

5. Затим укључите прекидач за опцију Прикажи мој профил винове лозе и додирните Сачувај.

6. Након што извршите горе наведене промене на свом Твиттер налогу, додирните опцију Вине на свом профилу.

Сада ћете бити преусмерени на свој Вине профил одакле можете да добијете корисничко име свог старог Вине налога.

Како пронаћи Олд Вине налог?

Вине услуге су прекинуте од стране Твитера и не можете да приступите свом Вине налогу са његове званичне веб странице јер приказује опроштајну поруку. Можете пронаћи свој стари Вине налог преко Твиттер налога. Пратите горе поменуте кораке да бисте пронашли стари Вине налог. Овим ћете бити преусмерени на вашу Вине архиву и конзерву погледајте све своје старе отпремљене Вине видео снимке и профил.

Како избрисати свој Вине налог?

Пошто Вине-ова веб локација није функционална, можете деактивирати свој налог само користећи њихову подршку е-поштом. Ево водича како да избришете Вине налог у неколико једноставних корака.

Напомена: Уверите се да имате приступ корисничком имену свог старог Вине налога да бисте наставили са овим водичем. Можете га пронаћи на свом менаџер лозинки ако сте га сачували или са свог Твиттер налога, као што је описано у горњем наслову.

1. Посетите ваш Гмаил налог или било који други налог е-поште у вашем претраживачу.

2. Кликните на опцију Цомпосе и унесите [email protected] у пољу За.

3. Унесите е-поруку са захтевом која треба да садржи корисничко име вашег профила и везу до странице вашег профила са захтевом за брисање налога Вине подршци.

4. Након овога, кликните на Пошаљи.

Када се ваш Вине налог успешно избрише, добићете одговор е-поште од Вине подршке.

Како трајно избрисати Вине налог?

Да бисте трајно избрисали Вине налог, морате да се обратите Вине-овој подршци е-поштом са захтевом за брисање налога са корисничким именом вашег Вине налога.

Прочитајте и следите горе наведене кораке да бисте трајно избрисали свој Вине налог.

***

Надамо се да сте научили како да избришете Вине налог и пронађете старо Вине корисничко име. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.