Како користити Дигитал Вибранце у Валоранту

Пуцачка игра из првог лица, Валорант, која је тимска игра, смештена је у не тако далеку будућност. Играчи преузимају улогу једног од разних агената, који се заснивају на људима из различитих нација и култура. Играчи су распоређени у тим у нападу или у одбрамбени тим, са пет играча у свакој екипи, у режиму примарне игре. Свака од посебних вештина које агенти поседују захтева наплату, а сваки агент такође има посебну ултимативну моћ која захтева пуњење кроз убиства, смрти, кугле или мисије. Сваки играч почиње игру са класичним пиштољем и једним или више пуњења за своје препознатљиве способности. Користећи систем валута у игри, играчи могу набавити додатно оружје и наплате способности на основу резултата претходних рунди, свих убистава за која су одговорни и других фактора. Прочитајте овај чланак до краја да бисте сазнали како да користите дигиталну вибрацију у Валоранту и како да укључите Вибранце Валорант. Такође ћете научити шта је подразумевана дигитална вибрација и како повећати вибрацију у Валоранту.

Како користити Дигитал Вибранце у Валоранту

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да користите дигиталну вибрацију у Валоранту са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Како користити Дигитал Вибранце у Валоранту?

Ин Валорант, кључна функција која омогућава корисницима да учине непријатеље и мете видљивијим назива се дигитална вибрација. Играчи могу олакшати откривање непријатеља у области и погодити их својим ударцима тако што ће повећати дигиталну вибрацију у Валоранту. На овај начин играчи могу да подесе дигиталну вибрацију у Валоранту тако да одговарају сопственим преференцама.

  10 најбољих УУИД генератора за употребу у 2023

Опција И: За рачунаре засноване на НВИДИА графици

Напомена: Можда нећете моћи да видите подешавања за подешавање боје радне површине на лаптоповима заснованим на НВИДИА графици.

1. Кликните десним тастером миша на екран радне површине да бисте отворили контекстни мени и кликните на НВИДИА Цонтрол Панел.

2. Затим, у оквиру Дисплаи, кликните на Адјуст десктоп цолор сеттингс.

3. Померите се надоле и померите клизач на десну страну за дигиталну вибрацију док не помислите да вам је то довољно.

Напомена: Такође можете подесити Осветљеност, Контраст, Нијансу и Гаму да бисте учинили боје вашег екрана живописнијим.

4. Када завршите, кликните на Примени.

Сада можете да наставите да играте Валорант и уживате у живописној промени боје како бисте своје искуство играња учинили пријатнијим уз помоћ дигиталне вибрације у Валоранту.

Опција ИИ: За рачунаре и лаптопове засноване на АМД Радеон графици

1. Кликните десним тастером миша на екран радне површине да бисте покренули контекстни мени.

2. Затим кликните на Прикажи више опција > АМД Радеон софтвер.

3. Кликните на икону зупчаника Сеттингс > Дисплаи.

4. Омогућите прекидач за опцију Прилагођена боја са десне стране екрана.

5. Подесите клизаче за температуру боје, осветљеност, нијансу, контраст и засићеност према вашим захтевима како бисте екран учинили живописнијим и шаренијим.

Како да укључите Вибранце Валорант?

Можете да пратите горе наведене кораке да бисте укључили Дигитал Вибранце на свом рачунару или лаптопу за Валорант или било коју другу игру.

Да ли професионалци користе Дигитал Вибранце?

Да. Већина текстура мапе, као и уједначене боје, донекле су побољшане помоћу Дигитал Вибранце. Тамни модели играча су углавном непромењени, али су боје мапе побољшане. Када је у питању видљивост, дигитална вибрација у Валоранту вам пружа предност. Тамни модели играча су углавном непромењени, али су боје мапе побољшане. Сада када су боје мапе побољшане, лакше вам је да видите моделе играча. А ово подешавање свакако помаже професионалним играчима да буду прецизнији и ефикаснији док играју игре.

  Како да преузмете сопствене ИоуТубе видео записе

Шта је подразумевана дигитална вибрација?

Подразумевана дигитална вибрација је функција која се обично налази у менијима за подешавања графике. Користи се за побољшање изгледа дигиталних слика тако што их чини живописнијим. Када је подешена на вишу поставку, дигитална вибрација може учинити да боје изгледају засићеније и светлије. Ово може бити корисно да слике изгледају живље и живахније, али такође може учинити да изгледају мање реалистично.

Да ли је дигитална вибрација исто што и засићење?

Не. Наићи ћете на речи, као што су живост и засићеност када користите дигитални софтвер за модификацију боја. Оба термина алудирају на боје и њихов интензитет, иако се разликују на неке значајне начине.

Где можете пронаћи дигиталну вибрацију?

Наћи ћете поставку дигиталне вибрације у:

  • У подешавањима екрана на АМД Радеон софтверу
  • У одељку Подесите поставке боје радне површине на НВИДИА контролној табли

Овде ћете пронаћи дигиталну вибрацију за Валорант или било које друге игре.

Како повећати живост у Валоранту без НВИДИА-е?

Можете повећати живост у Валорант-у преко АМД Радеон софтвера уз помоћ доле наведених корака:

1. Кликните десним тастером миша на екран радне површине да бисте покренули контекстни мени и кликните на Прикажи још опција.

2. Кликните на АМД Радеон софтвер > Подешавања икона зупчаника.

3. Затим кликните на картицу Дисплаи.

4. Укључити прекидач за опцију Прилагођена боја са десне стране екрана.

5. Подесите клизаче за следеће аспекте према вашим захтевима да би екран био живљи и шаренији.

  • Температура боје
  • Осветљеност
  • Нијанса
  • Контраст
  • Засићење

Да ли НВИДИА Дигитал Вибранце утиче на ФПС?

Не. Дигитална вибрација у Валоранту само модификује спектар боја. И приказује се транспарентно. На сличан начин, подешавање осветљености вашег ЛЦД панела неће променити брзину кадрова игре коју играте. Овај пост се бави оригиналном темом, према изворнику теме. Не смеш. Дакле, дигитална вибрација само модификује спектар боја.

  Пронађите који тип Покемона је најбољи за борбу у теретани у Покемон Го-у

Како људи чине да Валорант изгледа тако добро?

Можете да прилагодите подешавања игре, екрана и графике да бисте Валорант учинили светлијим. Главни циљ је да прилагодите подешавања да бисте повећали брзину кадрова, побољшали боју и уклонили сваки одсјај. Можете да побољшате и осветлите боје екрана уз помоћ дигиталне вибрације и прилагођених подешавања боја на НВИДИА контролној табли и АМД Радеон софтверу, респективно. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте научили како да то урадите корак по корак.

Како учинити Валорант глатким?

Прво, требало би да пређете преко системских захтева за Валорант јер већина система које корисници користе за играње Валоранта нису компатибилни, што узрокује проблеме попут кашњења и пада оквира.

Ако искусите заостајање или пад ФПС-а, требало би да погледате наш свеобухватан водич о томе како да поправите Валорант ФПС пад да бисте научили различите и најбоље методе за решавање проблема са којима се суочавате док играте игру. Након што следите поменуте методе, моћи ћете да играте игру глатко као и увек.

Да ли филтер игре ради на Валоранту?

Да. Многи играчи цене филтере у игри који побољшавају изглед вашег Валорант-а. Играчи сада могу да мењају осветљеност, засићеност, нијансу и друге изборе за оцењивање боје, чинећи је естетски пријатнијом.

***

Надамо се да сте научили како да користите дигиталну вибрацију у Валоранту и повећате вибрацију у Валоранту. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.