Како користити Гоогле-ов бесплатни АИ Генератор ИмагеФКС

Кључне Такеаваис

  • Пријавите се на Гоогле да бисте испробали ИмагеФКС АИ генератор уметности.
  • Направите упит и користите Екпрессиве Цхипс за варијације слике.
  • Истражите различите идеје користећи кључне речи или копирајући постојеће упите, а затим преузмите свој омиљени резултат.

Са ниском баријером за улазак и дизајном који сугерише много идеја, експериментисање са Гоогле-овим бесплатним Имаге ФКС АИ генератором траје само неколико минута.

Корак 1: Пријавите се помоћу Гоогле налога

Почните тако што ћете кренути ка Веб страница АИ Тест Китцхен, где ћете наћи ИмагеФКС. Мораћете да се пријавите помоћу свог Гоогле налога да бисте користили алатку бесплатно, па само напред кликните на дугме Пријави се помоћу Гоогле-а.

Када се пријавите, видећете кратко обавештење о ИмагеФКС-у које указује на његову експерименталну природу, подсећајући вас да водите рачуна о томе како га користите. Након што прочитате информације, кликните на Схватио, а затим ћете стићи до ИмагеФКС АИ генератора слика.

У тренутку писања, ИмагеФКС је доступан само у одабраним регионима укључујући САД, Кенију, Нови Зеланд и Аустралију.

Корак 2: Креирајте промпт

Са леве стране је велики оквир за текст у коме можете да кажете АИ генератору коју слику да креира, иначе се назива промпт.

Да бисте креирали упит, одвојите тренутак да замислите нешто — то може бити фотографија, слика или илустрација — и оно што сликате унутра. Задржите ту слику у мислима док куцате њен опис у оквир за текст.

Имате могућност да идете са нечим класичним, рецимо, „Уље на кућици поред језера“. Или можете смислити нешто мало апсурдније. Покушајте, на пример, „Човек направљен од пице илустрован бојама слаткиша“.

Када будете спремни, кликните на дугме Генериши и гледајте како се ваше слике појављују са десне стране.

Постоји ограничење колико слика можете креирати сваког дана. Нажалост, овај број није откривен, тако да нећете знати да сте достигли своју квоту док то не учините.

Корак 3: Направите варијације користећи експресивне чипове

После сваке генерације приметићете да су неке речи истакнуте. Кликните на њих да бисте видели друге потенцијалне речи које можете користити уместо њих. Гугл је ове опције назвао „Експресивни чипови“.

Кликните на изражајне чипове и промените било коју реч коју сматрате прикладном, а затим поново притисните дугме Генериши. Помоћу ове функције можете креирати више варијација своје оригиналне идеје.

Корак 4: Истражите различите идеје

АИ модели који се користе за напајање ових АИ генератора су обучени на стварним сликама и стварној уметности, заједно са жаргоном који се користи за њихово описивање. Познавање правог језика може помоћи у постизању бољих резултата.

Погледајте испод поља за текст да бисте пронашли колекцију речи. Можда ћете видети речи као што су филм, акварел, високи контраст, ручни рад, апстрактно, барокно, филмско, илустрација, итд. Слободно их користите, било кликом на речи да бисте попунили оквир за текст или их ручно откуцали.

Ова листа речника се односи на стилове слика, идеје, формате, технике и тако даље. Дакле, чак и ако не знате ништа о уметности, можете научити како да генеришете слику у одређеном стилу применом ових кључних речи на ваш упит.

Други начин да истражите различите идеје је да брзо пређете кроз постојеће АИ уметничке упите, помажући вам да успоставите везу између упита и генерисане слике. Можете их копирати у целини или делимично док се упознате са начином на који АИ генератори уметности раде.

Корак 5: Преузмите своју уметност

Када наиђете на слику која вам се заиста свиђа, обавезно сачувајте копију тако што ћете је преузети.

Кликните на слику из скупа прегледа, а затим кликните на дугме за преузимање испод ње. Икона изгледа као стрелица која показује надоле.

Нажалост, немате толико опција за контролу квалитета преузимања као када бисте користили Мидјоурнеи за креирање АИ уметности. Слично томе, ако желите да проширите своју слику у различитим правцима, можете се одлучити за коришћење пресликавања у ДАЛЛ-Е.

Наравно, са ИмагеФКС-ом, предност је што је бесплатан за коришћење.

Брзо се иде од креирања прве слике до стварања ваше 100. јер је и лако и изазива зависност. Потребно је само да избришете стари упит и почнете да куцате нови опис да бисте испробали другу идеју.

Тестирање ИмагеФКС-а је отприлике најлакше, па га користите док можете да истражите Гоогле-ов додатак на листи АИ генератора слика који су тренутно доступни.