Преглед Басеус Магнетиц Повер Банк: Нема МагСафе-а? Нема проблема!

Кључне Такеаваис

  • Басеус Магнетиц Повер Банк је мењач игре за уређаје који нису МагСафе, са својим уграђеним УСБ-Ц каблом и додатним УСБ-Ц портом.
  • Повер Банк може у потпуности напунити иПхоне Про Мак и има МагСафе компатибилан бежични пуњач.
  • Повер Банк може да изазове прегревање ако имате дебелу футролу, али може да напуни иПхоне до 100% капацитета и има могућност пуњења.

Аппле-ов МагСафе је мењач игре за повер банкове, али пошто је то власничка технологија, други произвођачи паметних телефона не могу да је копирају за своје уређаје. Иако многи произвођачи праве МагСафе батерије за напајање, не можете пунити телефон који није МагСафе на њима осим ако не лежи равно. Дакле, Басеус је направио повер банк који ће решити овај проблем.

Басеус Магнетиц Повер Банк 30В

$37 $46 Уштедите $9

Басеус Магнетиц Повер Банк је МагСафе компатибилна батерија са уграђеним УСБ-Ц каблом и додатним УСБ-Ц портом, што вам омогућава да пуните више уређаја истовремено.

Бренд Басеус

Капацитет батерије 10.000 мАх

Портови 1к УСБ-Ц, 1к УСБ-Ц кабл

Тежина 214 г

Димензије 11,2 к 7,1 к 2,0 цм

Технологија батерије Ли-По

Мултицхарге? да

Безбедан лет Да

Прос

  • Уграђени УСБ-Ц кабл
  • Капацитет од 10.000 мАх у потпуности пуни иПхоне Про Мак
  • Долази са додатним УСБ-Ц портом

Цонс

  • Користи само три ЛЕД диоде за означавање нивоа снаге

Повер Банк са „репом“

Јови Моралес / МакеУсеОф

Басеус Магнетиц Повер Банк је згодна бежична батерија са уграђеним кратким УСБ-Ц каблом. Долази са 214 грама (7,55 оз), нешто лакше од иПхоне 14 Про Мак од 252 грама (8,9 оз). Штавише, има димензије 11,2 к 7,1 к 2,0 цм (4,41 к 2,80 к 0,79 инча) и лепо стоји на мом длану. Његов уграђени кабл је дугачак 14,4 цм (5,67 инча), иако има порт за причвршћивање УСБ-Ц конектора када се не користи, ефективно преполовивши његову дужину када је одложен.

  Како подесити дозволе за датотеке на Мац-у

Поред могућности бежичног пуњења и уграђеног кабла, напајање има и један УСБ-Ц порт за укључивање сопственог кабла. То значи да и даље можете да користите повер банк ако оштетите уграђени кабл, чиме се смањује е-отпад.

Басеус Магнетиц Повер Банк има четири индикаторска светла – три беле ЛЕД диоде које показују ниво напуњености и наранџасту која показује да ли је бежични пуњач укључен. Међутим, ово је мало неконвенционално, јер је већина корисника навикла на четири ЛЕД лампице које показују преосталу снагу, а пето да показује статус бежичне мреже.

Лепо стоји иза телефона Про Мак величине

Јови Моралес / МакеУсеОф

Упркос својој тежини и димензијама, повер банк не додаје много тежине иПхоне-у када га користим — чак и са мојим дебелим Спиген футролом. Такође безбедно држи мој иПхоне, тако да не морам да бринем да ће ми телефон одлетети док га бежично пуним и крећем се.

Међутим, наишао сам на један проблем док сам пунио телефон – добио сам упозорење о прегревању када сам напунио телефон са празног на 80%, чиме сам паузирао процес пуњења. Моја дебела футрола мора да је утицала на хлађење телефона, али то ми је било први пут.

Јови Моралес / МакеУсеОф

Извадио сам телефон из кућишта и проверио температуру површине телефона и повер банк-а након што се то догодило и добио сам очитавање од 41°Ц (105,8°Ф) на оба уређаја. Упркос томе што су се сигурносни системи иПхоне-а укључили и зауставили пуњење телефона, оба уређаја су се и даље осећала удобно за држање, иако је био мало топао.

  Како играти Спелунки на Линуку

Допуњава иПхоне 14 Про Мак до 100% капацитета, а затим нешто

Басеус Магнетиц Повер Банк има капацитет од 10.000 мАх. Међутим, то не значи да све то можете користити за напајање свог уређаја. На крају крајева, добијате неке еколошке губитке, попут топлоте. Штавише, повер банк има само стопу конверзије енергије од око 75%, тако да ћете од ње добити само око 7.500 мАх.

Јови Моралес / МакеУсеОф

Без обзира на то, ово би требало да буде у могућности да у потпуности напуни иПхоне 14 Про Мак и да му остане мало за још неколико трака. Тестирао сам ово тако што сам два дана заредом испразнио свој иПхоне и користио повер банк да га напуним. Добио сам 100% на свом иПхоне-у првог дана, а само 13% други пут пре него што се повер банк испразнио.

Иако је ово било мало мање од онога што бисте очекивали, и даље је разумно, јер сам управо користио бежично пуњење, које је мање ефикасно од жичног пуњења.

Три сата за пуњење и још три сата за испуштање

Јови Моралес / МакеУсеОф

Када сам испразнио банку за напајање, укључио сам је у УСБ-Ц порт за пуњење од 140 вати. Међутим, његов максимални улаз за пуњење је 18 вати, што значи да је пуњење батерије трајало око 2 сата и 52 минута.

С друге стране, има излазни капацитет од 30 вати, тако да може напунити иПхоне од празног до потпуног за нешто више од два сата ако користите кабл. Бежично пуњење је и даље ограничено на 15 вати, тако да ће коришћење овог уређаја трајати дуже да се ваш иПхоне напуни. Ипак, Басеус Магнетиц Повер Банк је одлична за допуну вашег уређаја током дана.

  5 најбољих ЕХР/ЕМР софтвера за здравствени сектор

Пуњење више уређаја је… чудно

Јови Моралес / МакеУсеОф

Још једна корисна карактеристика ове магнетне батерије је пролазно пуњење. Дакле, ако немате Лигхтнинг кабл, али ваш телефон има МагСафе, истовремено пуните повер банк и телефон. На тај начин ћете се ујутро пробудити са пуним иПхоне-ом и повер банком.

И пошто може да пуни уређаје на три различита начина, можете користити Басеус Магнетиц Повер Банк за пуњење више уређаја истовремено. Међутим, то није једноставно јер истовремено пуњење не функционише у неким комбинацијама.

Можете да пуните два уређаја истовремено ако користите уграђени кабл и УСБ порт (са сопственим каблом). Исто можете учинити и са УСБ-Ц портом и бежичним пуњачем. Међутим, ако користите магнетни пуњач и прикључите други уређај са уграђеним каблом, он ће искључити бежични пуњач. Можда то ради ради уштеде енергије, јер ће иПхоне онемогућити МагСафе када га прикључите преко жичног пуњача.

Јови Моралес / МакеУсеОф

Повер Банк за све што имате

Пошто многи уређаји сада користе УСБ-Ц портове за напајање и пуњење, има смисла имати банку за напајање са уграђеним УСБ-Ц каблом. На тај начин можете да напуните своју опрему чак и ако оставите УСБ-Ц кабл. Такође има магнетно бежично пуњење, што вам омогућава да напајате и МагСафе и друге уређаје за бежично пуњење.

Ако треба да напајате своју стару опрему (или се деси да прекинете уграђени кабл), можете да користите УСБ порт за пуњење микро УСБ и Лигхтнинг електронике. И док бих волео да је Басеус додао додатну ЛЕД сијалицу или чак мали ЛЦД екран да би забележио преостало пуњење, корист коју добијате од Басеус Магнетиц Повер Банк-а далеко надмашује ове мање недостатке.

Басеус Магнетиц Повер Банк 30В

$37 $46 Уштедите $9

Басеус Магнетиц Повер Банк је МагСафе компатибилна батерија са уграђеним УСБ-Ц каблом и додатним УСБ-Ц портом, што вам омогућава да пуните више уређаја истовремено.