Како користити Вана Портраит за генерисање АИ аутопортрета

Вана Портраит је доспео на насловне стране док корисници друштвених медија преплављују вести својим аутопортретима генерисаним вештачком интелигенцијом. Вана се истиче јер не ствара само ефекат цртаног филма на вашим селфијима. Уместо тога, проучава ваше селфије, преплиће визуелне податке у виртуелни ДНК, а затим их користи за стварање ремек-дела.

Радознали сте да то сами испробате? Ево како можете да добијете персонализоване портрете и од Вана Портраит-а.

Како послати своје селфије на Вана Портраит

Постављање Вана и генерисање АИ портрета са Ваном укључује два корака. Морате прво да нахраните Вану са довољно визуелних података да бисте формирали Вана ДНК или ВНА. Затим, након што је ваш ВНА спреман, можете да користите Вана да генеришете прилагођене, висококвалитетне АИ портрете.

Процес се одвија у два корака јер постоји период чекања између слања ваших фотографија и добијања приступа Вани. Вани је потребно неко време да анализира ваше селфије и направи ВНА, али када добијете свој ВНА, нећете морати поново да отпремате фотографије.

Вана мора да научи твоје лице пре него што може да направи портрете. За ово ћете морати да отпремите најмање осам слика свог лица. Препоручује се да ваше лице буде јасно видљиво, једино лице на слици, а слике треба да буду у различитим условима осветљења. Да бисте постигли добре резултате са Ваном, размислите о побољшању портретне фотографије.

  10 разлога да избегавате јефтино хостовање за ВордПресс веб локације

Изненађујуће, Вана нема апликацију за паметне телефоне. Све услуге које Вана пружа доступне су преко Вана веб апликације. Све што треба да урадите је да направите бесплатан Вана налог.

 • Посетите Вана веб апликација. Најбоље је да користите рачунар за удобно кретање по веб локацији.
 • Кликните на Креирај Вана налог.
 • Унесите своју адресу е-поште и кликните на Гет цоде.
 • Унесите код у своју е-пошту. Вана ће вас аутоматски преусмерити на следећу страницу.
 • Изаберите корисничко име за свој Вана налог и изаберите свој регион и жељени језик.
 • На крају, кликните на Цреате иоур Фаце ВНА.
 • Сада је време да отпремите своје слике како би Вана могла да формира ваш ВНА. Кликните на Отпреми најмање 8 слика и изаберите своје слике. Можете да кликнете на Како да добијете одличан ВНА за лице да бисте видели наговештаје о томе које фотографије најбоље функционишу.
 • После упсрц=“хттпс://вилку.топ/вп-цонтент/уплоадс/2023/09/1693721891_446_Хов-то-Усе-Вана-Портраит-то-Генерате-АИ-Селф-Портраитс.јпг“/>
 • На следећем екрану, Вана ће од вас затражити да унесете више информација о себи, као што су датум рођења, пол и раса. Унесите информације, а затим кликните на Даље.
 • Вана ће сада почети да креира ваш Фаце ВНА. Ово ће потрајати, али обично траје мање од 20 минута. Када ваш ВНА буде спреман, добићете е-поруку од Ване која потврђује да сада можете да користите Вана за генерисање портрета.

  Ако желите тренутне резултате, Гоогле такође може да претвори ваше фотографије у уметничка дела, па зашто то не бисте покушали док чекате?

  Како користити Вану за креирање АИ портрета

  Сада је време да видите шта можете да урадите са Ваном и својим Фаце ВНА! Идите на веб апликацију Вана и пријавите се на свој налог.

    Како поништити наставак гледања у ХБО Мак

  Вана ће вас одвести на картицу Откријте. Овде ћете видети гомилу АИ упита и њихове прегледе. Можете да видите различите категорије у оквиру Истражите нове димензије. Кликните на категорије и прегледајте унапред подешене поставке.

  Можете да кликнете на сваку унапред подешену вредност да бисте видели више слика за преглед. Ако вам било која од њих запне за око, изаберите је, а затим кликните на Генериши 10 слика. Када је галерија слика спремна, кликните на Види у својим креацијама.

  Воила! Сада имате свој мајсторски направљен АИ аутопортрет. И то не само један, већ њих десет. Кликните Прикажи све да видите остале слике у галерији. Можете да кликнете на сваку слику да бисте је видели засебно или да кликнете на Преузми све да бисте је преузели на свој рачунар.

  Одавде можете или да испробате друге унапред подешене поставке или да одете у Студио да напишете сопствени упит и генеришете прилагођене АИ аутопортрете. Такође можете да изаберете унапред подешено и кликнете на Уреди у Студију да бисте изменили унапред подешени упит и испробали различите идеје АИ уметничких упита.

  Претворите своје портрете у АИ уметност са Ваном

  Пре него што је фотографија изумљена, портрете је морао да наслика уметник, а процес је могао да потраје месецима или чак годинама. Са данашњим напретком вештачке интелигенције и креативне технологије, сада можете скоро тренутно да претворите свој живот у уметничка дела.

  Пратећи горе наведене кораке, можете се упустити у свет аутопортрета генерисаних вештачком интелигенцијом и креирати детаљне слике себе. Ванине методе генерисања АИ слика су јединствене, али запамтите да је то само један од десетина алата за генерисање АИ слика.

    Како блокирати број од позивања и слања порука на Т-Мобиле-у