Како направити логотип користећи Мидјоурнеи

Кључне Такеаваис

 • Лако креирајте невероватне логотипе уз Мидјоурнеи, јефтин АИ генератор слика.
 • Користите команду /имагине промпт да генеришете дизајн логотипа на основу вашег описа.
 • Направите варијације свог логотипа користећи пермутације, а затим повећајте и преузмите свој логотип.

Прескочите тешке туторијале за Пхотосхоп и забавите се креирањем логотипа у Мидјоурнеи-у. Покрићемо основе које треба да знате за дизајнирање логотипа, плус врхунске трикове на Мидоурнеију које треба да знате.

Корак 1: Пријавите се за средње путовање

Постоји много АИ генератора слика, али ниједан који производи слике тако запањујуће као Мидјоурнеи. Његова релативно ниска цена је још један разлог зашто смо га изабрали за овај пројекат.

Можете покупити основни план претплате који има све што вам је потребно за 10 долара.

 • Крените до Веб-сајт Мидјоурнеи и кликните на Придружи се бета верзији. Ово ће вам дати везу са позивницом на Дисцорд, друштвену платформу на којој се Мидјоурнеи хостује.
 • Изаберите сервер Мидјоурнеи са листе икона на левој страни екрана.
 • Кликните на једну од новопридошлих соба под називом #невбиес, а затим укуцајте команду /субсцрибе у оквир за текст. Двапут притисните ентер на тастатури.
 • У ћаскању ће се појавити дијалог са везом са ознаком Управљај налогом. Кликните на ову везу да погледате и купите план.
 •   Како зауставити Скипе од искључивања других звукова на рачунару

  За више информација погледајте наш водич о томе како да користите Мидјоурнеи за креирање АИ уметности.

  Корак 2: Направите упит за логотип

  Можете почети тако што ћете укуцати команду /имагине промпт у оквир за текст. Наставите са фразом А лого дизајн

  Ево како да користите Мидјоурнеи за креирање фантастичног логотипа за ваш следећи пројекат.

  замењујући опис својом идејом.

  Током Мидјоурнеи тренинга, АИ модел би апсорбовао огромну количину модерних логотипа. То је један од разлога зашто може да генерише дизајн са врло мало инпута.

  Ево нашег првог примера:

  Много је лакше пратити свој рад у приватном ћаскању него на јавном форуму. Можете кликнути на
  Мидјоурнеи Бот
  име у било ком тренутку и започните приватну сесију куцањем
  Здраво
  у пољу за поруке.

  Добијање бољих резултата

  Хајде да се још мало удубимо у дизајн и почнемо да побољшавамо нашу почетну идеју.

  Приликом креирања логотипа, постоје неки додатни елементи које вреди размотрити, а палета боја је један од њих. У наставку можете пронаћи листу основних ствари:

  • Симбол: Животиње или предмети могу бити привлачни и незаборавни.
  • Боја: црно-бела или у боји? Ако јесте, која палета боја?
  • Сложеност: Једноставно је често најбоље, али не постоји тешко правило. Такође можете имати богат и детаљан лого.
  • Типографија: Можете имати логотип који укључује речи.

  Имајући ове ствари на уму, креирајте упит који укључује детаље које желите. Овако изгледа наш први пример након што смо проширили оригинални упит и додали још кључних речи:

  Додавање типографије

  Такође можете испробати дизајн логотипа заснован на речима, такође познат као типографија.

    Загонетке и поклон кодови за преживљавање: Искористите одмах

  Да бисте додали текст на слику, ставите реч под наводнике. На пример, дизајн логотипа за кафић са натписом „Бела мачка кафа“ испод.

  Имамо детаљнији водич о томе како да креирате текст у Мидјоурнеи који вам може помоћи да побољшате резултате и избегнете правописне грешке.

  Корак 3: Користите варијације стила

  Време је да убрзате процес дизајна користећи згодну пречицу. Рецимо да желите да испробате неколико различитих шема боја, али копирање и лепљење истог упита, затим чекање да се резултати учитају сваки пут, одузима много времена.

  У том случају, користите функцију која се зове пермутације. Поставите различите опције боја унутар скупа витичастих заграда и Мидјоурнеи ће креирати нове брзе варијације за сваку опцију. Ово можете видети приказано у следећем упиту:

  A logo design for a small coffee shop, a white cat next to a cup of coffee, minimalist, {forest green, pastel, neon, earth tones} color palette

  Мидјоурнеи ће извршити ваш упит више пута, мењајући само кључне речи у витичастим заградама сваки пут. Дакле, са само једним упитом можете креирати четири варијације.

  Ова метода ради на свим различитим елементима дизајна, не само на боји.

  Након што сте завршили експерименте, надамо се да сте пронашли прави логотип за преузимање.

  Прво изаберите слику коју желите кликом на једно од дугмади са ознаком У испод скупа од четири слике. Бројеви одговарају сликама у сету, почевши од горње леве и десне (У1 и У2), затим доње леве и десне слике (У3 и У4).

  Слика ће се тада појавити изолована у ћаскању са још неколико дугмади испод. У зависности од модела који користите, кликните на Упсцале Субтле или Упсцале (4к).

    Како да видите послате захтеве за пријатељство на Фејсбуку

  Када је слика спремна, кликните на њу да отворите преглед, а затим кликните на Отвори у претраживачу. Након тога, кликните десним тастером миша на слику и изаберите Сачувај слику као да бисте преузели копију на свој рачунар.

  Корак 5: Уклоните позадину слике

  Постоји неколико брзих опција за уклањање позадине слике ако је потребно.

  Користили смо онлајн алат тзв ремове.бг да уради овај задатак. Без регистрације за налог, можете уклонити позадину свог логотипа и преузети датотеку у резолуцији 500 к 500 пиксела.

  Међутим, пошто смо желели верзију у високој резолуцији, одлучили смо да креирамо налог и користимо бесплатан кредит за преузимање слике од 2048 к 2048 пиксела.

  Такође можете истражити опцију претварања вашег логотипа у векторску слику, што значи да можете да му промените величину без изазивања замућења, изобличења или пикселизације. Процес је мало више укључен, али може бити вредан резултата. Имамо водич о томе како да векторизујете слику у Адобе Иллустратору ако сте спремни за изазов.

  Ако сте спремни да станете овде, будите мирни знајући да имате одличан лого спреман за рад. Логотипи се могу користити на веб локацијама, билтенима, имејловима, роби, амбалажи, само име. Додајте још један креативни елемент свом пројекту помоћу прилагођеног логотипа направљеног у Мидјоурнеи.