Како отказати претплату на Матцх.цом

Матцх.цом је сервис за упознавање људи старијих од 18 година, а услуга је доступна у облику веб локација и апликација. Ако тражите партнера или желите да излазите са неким, а желите да то урадите помоћу онлајн алата, можете се одмах пријавити за Матцх.цом. Матцх.цом је доступан у скоро свакој земљи на планети, и прилично је приступачан и користан ако сте склони да купујете њихове претплате. На овој платформи можете пронаћи особу која вас занима, а ако све буде у реду, можда ћете пронаћи и партнера са којим желите да будете до краја живота. Међутим, боље је да откажете претплату ако ову платформу нисте сматрали корисном. Овај чланак ће вас водити кроз кораке како да откажете претплату на Матцх.цом и такође ће вам помоћи да сазнате где су подешавања мог налога на Матцх.цом. Такође ћете сазнати да ли можете или не можете да добијете повраћај новца за отказивање и шта је Матцх.цом политика за отказивање од 14 дана.

Како отказати претплату на Матцх.цом

Како да откажете претплату на Матцх.цом сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Како аутоматски пратити своје аниме емисије и мангу

Где су подешавања мог налога на Матцх.цом?

Подешавања вашег налога на Матцх.цом могу се наћи у менију подешавања на веб локацији или у апликацији. Док се пријавите на свој налог на Матцх.цом, видећете икону подешавања у горњем десном углу. И ако кликнете на њега, бићете преусмерени на подешавања вашег налога. Одатле можете да мењате своје личне податке, као што су име, имејл, лозинка, биографија, интересовања, хобији, интересовања и још много тога. У подешавањима налога такође можете да откажете претплату или да их промените, или такође можете да деактивирате свој налог.

Можете ли да откажете меч у било ком тренутку?

Да, можете отказати Матцх.цом у било ком тренутку. Ако нисте задовољни услугом или не желите да наставите са Матцх.цом, можете деактивирати свој налог са веб локације или апликације. Чак и ако откажете претплату, неће вам бити наплаћена никаква накнада за отказивање. А ако сте новопријављени корисник, отказивање претплате ће вам вратити новац ако сте преузели плаћену претплату. За друге, приликом отказивања, нећете добити никакав повраћај новца. Уверите се да сте отказали претплату на крају месеца како се ваша претплата не би аутоматски обнављала.

Могу ли раније да откажем своју претплату на меч?

Да, можете раније отказати претплату на Матцх. Према Уговор о условима коришћења Матцх.цом, можете отказати претплату у било ком тренутку. Може бити на почетку, негде на средини или на крају. Ако сте новопријављени корисник Матцх.цом-а и желите да добијете пуни повраћај новца за отказивање, морате отказати претплату у року од 14 дана. За друге, Матцх.цом не нуди рефундирање за обнављања, појачања, љубавне белешке и куповине без архивирања.

  Како и када треба да користите Дефаултдицт у Питхон-у?

Шта је Матцх.цом политика отказивања у року од 14 дана?

Политика отказивања Матцх.цом у року од 14 дана је само за нове клијенте и примењује се на отказивање било којег плаћеног плана претплате. Када нови корисник Матцх.цом откаже свој плаћени план претплате у року од 14 дана од креирања налога, он је дужан да добије повраћај који Матцх.цом обрачунава на пропорционалној основи. Да бисте добили ове повраћаје средстава, потребно је да контактирате Матцх.цом корисничка служба. Ако откажете претплату након 14 дана, нећете имати право на повраћај новца након отказивања.

Шта се дешава ако откажем претплату на меч?

Ако откажете своју претплату на меч, пре свега, план претплате повезан са вашим Матцх налогом биће уклоњен и све функције и погодности које имате на тој претплати биће уклоњене. Такође, ваш профил ће бити уклоњен са Матцх.цом и више неће бити видљив другим корисницима.

Зашто не могу да откажем своју претплату на меч?

Ево следећих разлога који вас могу спречити да откажете претплату на Матцх:

  • То може бити због проблема са сервером или мрежом на вашем уређају.
  • Можда постоји грешка у апликацији или веб локацији која вам не дозвољава да откажете претплату.
  • Можда сте унели погрешну лозинку.

Како отказати претплату на Матцх.цом?

Да бисте отказали претплату на Матцх.цом, само пратите ове кораке:

1. Посетите Веб локација за меч на вашем претраживачу.

2. Кликните на Сигн Ин у горњем десном углу екрана.

3. Унесите своју адресу е-поште и лозинку и кликните на Пријави се.

  Како читати дискету на модерном рачунару или Мац-у

4. Кликните на икону зупчаника Подешавања у горњем десном углу екрана.

5. Кликните на Управљај претплатом.

6. Унесите лозинку за налог и кликните на НАСТАВИ.

7. Кликните на Откажи чланство и Уклони профил да бисте отказали своју претплату на Матцх.цом.

Овако можете отказати претплату на Матцх.цом у свом претраживачу.

Како да откажем претплату на меч и добијем повраћај новца?

Можете да пратите горе наведене кораке да бисте отказали претплату на Матцх и добили повраћај средстава. Када се ваша претплата откаже, повраћај средстава ће бити покренут у року од 2 до 3 радна дана на ваш регистровани налог.

Напомена: Повраћај средстава ће бити покренут само новим купцима, онима који откажу претплату у року од 14 дана од отварања налога.

Како отказати претплату на Матцх на Андроиду?

Да бисте отказали претплату на Матцх на Андроид-у, пратите ове кораке:

Напомена: Ови кораци су само за оне који су претплаћени на Матцх.цом користећи свој Гоогле налог.

1. Отворите апликацију Плаи продавница на свом Андроид уређају.

2. Додирните икону профила у горњем десном углу екрана.

3. Додирните Плаћања и претплате.

4. Додирните Претплате.

5. Изаберите апликацију Матцх и додирните Управљај.

6. Додирните Откажи да бисте отказали претплату.

Овако можете отказати претплату на Матцх.цом на Андроид-у.

***

Надамо се да сте сазнали како да откажете претплату на Матцх.цом. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.