Како поништити избор промоције на Убер Еатс-у

Уз помоћ апликације Убер Еатс, можете приступити великом броју оближњих продавница хране и ресторана, што вам омогућава да наручите у било ком тренутку са њиховог менија. Убер Еатс вам такође пружа промотивне кодове и купоне да бисте добили попусте на своје поруџбине. Можда бисте желели да сазнате како да поништите избор промоција на Убер Еатс-у. Ако сте неко ко тражи савете о истом, донели смо вам користан водич који ће вас научити како да поништите избор промоције у одељку Убер Еатс купона и уклоните промотивни купон у Убер Еатс.

Како поништити избор промоције на Убер Еатс-у

Прочитајте овај чланак до краја да бисте научили кораке који показују како да поништите избор промоције на Убер Еатс на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

Како да уклоним промотивни код из апликације Убер?

Не можете уклонити ниједан промотивни код из апликације Убер.

Како да променим свој Убер промотивни код?

Можете да промените своје Убер промотивне кодове тако што ћете додати нове на свој налог пратећи ове једноставне кораке наведене у наставку:

1. Отворите Убер апликацију на свом уређају.

2. Додирните картицу Аццоунт > Валлет опцију.

  Како да поправите да нема звука на ТВ-у када се преноси на Цхромецаст са Цхроме-а

3. Превуците прстом до дна екрана и додирните Додај промотивни код да бисте додали промотивне кодове у апликацију Убер.

4. Унесите код и додирните Додај.

Како да променим своје промоције на Уберу?

Пратите горе наведене кораке да бисте променили своје промоције у апликацији Убер.

Како да уклоним промоцију из Убер Еатс-а?

Ако желите да откажете или уклоните промоцију из Убер Еатс-а, потребно је да посетите Убер помоћ страницу и контактирајте представнике Убера да откаже активну промоцију за вас.

Како да знам да ли је додат Убер промотивни код?

Можете да видите да ли је примењен било који промотивни код када завршите поруџбину и будете на екрану плаћања током процеса плаћања. Такође ће бити поменуто у вашој признаници поруџбине која вам је накнадно послата е-поштом. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали да ли можете да уклоните промо купон у Убер Еатс-у или не.

Како да откажем Убер награде?

Програм Убер Ревардс је завршен 1. новембра 2022. Укинуо га је Убер фокусирајући се на свој Убер Оне програм.

Како приступити Убер Еатс Манагер-у?

Да бисте приступили Убер Еатс Манагер-у, потребно је да посетите Убер Еатс Манагер страницу у вашем претраживачу и пријавите се на свој налог користећи своју адресу е-поште или број телефона и лозинку која је повезана са тим.

***

Надамо се да сте сазнали како да поништите избор промоције на Убер Еатс-у и да ли можете да уклоните промотивни купон у Убер Еатс-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.

  Шта ако је ваш Убер налог трајно деактивиран?