Како потражити некога на Матцх.цом према корисничком имену

Упознавање је сада постало интернет питање. На интернету постоји много сајтова за склапање партнера који служе за проналажење парова за самце. Ови сајтови за упознавање нису само познати, већ су и поуздани у проналажењу савршеног партнера. Док су многи од њих већ неко време на интернету, неки су управо сада ушли у игру за упознавање на мрежи и веома су добро. Матцх је један такав сајт који је већ дуже време иза угла. Покренут је 1995. године. Од тада сајт помаже у проналажењу одговарајућих партнера за све самце у око 50 земаља на 12 језика. Ако сте тек почели да користите Матцх и желите да знате како да тражите некога на Матцх-у по корисничком имену, онда је ово савршен водич за вас. У нашем данашњем документу ћемо покрити све детаље о томе како пронаћи некога на Матцх-у и како пронаћи нечији Матцх.цом профил. Дакле, сви нови столари могу остати са нама до краја како би добили све информације о претрази корисничког имена Матцх.

Како потражити некога на Матцх.цом према корисничком имену

Наставите да читате да бисте сазнали више о Матцх.цом и начинима да пронађете некога на Матцх-у по корисничком имену.

Шта је Матцх.цом?

Матцх.цом је услуга за упознавање на мрежи која је покренута на интернету у априлу 1995. године. Матцх се сматра платформом број један за проналажење идеалног састанка. Сајт је у власништву Матцх Гроуп-а који такође поседује неколико других услуга за упознавање на мрежи.

  • Матцх.цом функционише тако што вас повезује са другим корисницима на платформи на основу информација наведених у вашем профилу.
  • Матцх пружа корисницима нове и персонализоване утакмице сваког дана.
  • Такође можете користити функцију претраге на веб локацији да бисте пронашли одговарајуће подударање за ваш избор.
  • Једном када нађете савршену утакмицу, можете се повезати са њима тако што ћете им послати поруку на Матцх.цом.
  • Матцх нуди бесплатно чланство својим корисницима са неограниченим функцијама подударања и прегледања профила.

Како потражити некога на утакмици по корисничком имену

Матцх.цом је платформа за упознавање, али са ограниченом опцијом претраге јер не можете пронаћи особу само са њеним корисничким именом или именом, стога је немогуће пронаћи особу са профилом на Матцх-у уз редовну претрагу. Срећом, постоји неколико начина на које довршавате претрагу корисничког имена у Матцх-у. Хајде да истражимо ове различите начине у наредним методама у наставку.

Метод 1: Претрага у подударању

Први тип претраге који је најопштији у Матцх-у је трака за претрагу. Док покушавате да сазнате како да пронађете некога на Матцх-у, најбољи начин је да се одлучите за различите опције претраге којима се лако може приступити кликом на опцију Претрага на горњој траци. Помоћу ове опције претраге можете пронаћи корисника Матцх на различите начине:

  • Редовном претрагом у којој можете да одредите и категоризујете своју претрагу.
  • Следећа опција је Међусобна претрага која ће вам представити резултате са којима се блиско подударате.
  • Следећа доступна опција је Обрнута претрага која поједностављује претрагу на основу тога колико особина имате које друга особа жели.
  • Последња опција доступна у овој категорији је Сачувана претрага која приказује резултате ваших претходних претрага.

Метод 2: Претражујте на Гоогле-у

Ако сте свесни корисничког имена особе и желите да знате како да пронађете нечији Матцх.цом профил, онда чак можете испробати и најједноставнији начин, а то је Гоогле претрага. Сајтови за упознавање као што је Матцх.цом су индексирани на Гоогле-у и стога се могу користити као оператор претраге за проналажење профила. Гоогле претрага је такође једна од најпоузданијих метода за почетак. Можете једноставно пратити доле наведене кораке да бисте пронашли профил за подударање на Гоогле-у:

1. Отворите претраживач по вашем избору на рачунару и отворите Гоогле у њему.

2. Сада кликните на поље за претрагу и укуцајте сите:матцх.цом + име особе коју покушавате да пронађете.

3. На почетној страници ћете наћи разне резултате. Резултате можете побољшати додавањем неких кључних речи.

4. Такође можете кликнути на опцију Слике за ефикаснију претрагу.

Метод 3: Користите алате треће стране

Алати трећих страна су такође корисни у претрази корисничког имена Матцх. Ови алати вам у великој мери помажу у проналажењу људи из целог света. Софтвер на мрежи попут ових алата прикупља, складишти и пружа информације о особи које су раније прикупљене из доступних јавних ресурса. Ови алати су потпуно легитимни и легални у пружању личних података људи. Дакле, ако тражите једноставан начин на мрежи да пронађете корисничко име на Матцх-у, алати трећих страна могу вам помоћи у томе јер откривају и присуство особе на друштвеним медијима. Да бисте сазнали више о томе за које алате можете да се одлучите за проналажење свог партнера на Матцх-у, погледајте наш водич о 10 најбољих веб локација за претрагу најбољих људи.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Да ли Матцх нуди претрагу корисничког имена?

Анс. Већина сајтова за упознавање на мрежи не нуди претрагу по корисничком имену. Међутим, на Матцх-у, корисници добијају различите опције претраге укључујући међусобне, обрнуте, сачуване и основне опције претраге уз помоћ којих можете категоризовати и поједноставити претрагу на платформи.

К2. Како могу да знам да ли ме је неко блокирао на Матцх-у?

Анс. Ако вас је нека особа блокирала на Матцх-у, нећете моћи да комуницирате са том особом, да јој шаљете поруке, да је позовете на ћаскање или да видите профил те особе.

К3. Могу ли да сакријем свој профил на Матцх-у?

Анс. Да, Матцх својим корисницима нуди невероватну функцију која им помаже да своје профиле учине скривеним или видљивим. Ако сте купили приватни режим на Матцх-у, биће вам омогућена опција да свој профил учините приватним, што значи да ће бити видљив само члановима који су ваш контакт.

К4. Могу ли да пошаљем поруку ако је мој профил сакривен?

Анс. Да, ако је ваш профил сакривен и пошаљете поруку некоме на Матцх-у, он ће примити вашу поруку као и обично. Особа ће моћи да чита ваше поруке, али неће моћи да види страницу вашег профила.

К5. Шта се дешава при непарирању на мечу?

Анс. Ако не упарите некога на Матцх-у, нећете моћи поново да видите његов профил. Друга особа такође неће моћи да види ваш профил све док или осим ако не направи нови профил на платформи. Разговор са том особом ће такође бити недоступан након неусклађеног.

***

Надамо се да вас је наш документ о томе како да тражите некога на Матцх-у према корисничком имену упутио о Матцх-у и различитим начинима на које тражите ту посебну особу на платформи. Ако имате још питања или сугестије, оставите их у одељку за коментаре испод.