Како опоравити избрисану нацрт у Оутлоок 365

Не брините ако сте икада избрисали или заменили Мицрософт Оутлоок е-пошту или кључну датотеку прилога; то се дешава свима. Постоји и једноставна техника за враћање Оутлоок објеката за које сте веровали да вам више неће бити потребни. У тешком брисању где су подаци потпуно уклоњени из базе података, можете чак вратити неповратно изгубљене датотеке. Ако сте корисник Оутлоок-а, питате се како да повратите избрисани нацрт Оутлоок? Ако сте неко ко тражи више информација у вези са Оутлоок-ом, доносимо вам користан водич који ће решити све ваше сумње и питања о томе како можете да повратите трајно избрисане е-поруке из Оутлоок-а.

Како опоравити избрисану нацрт у Оутлоок 365

У овом чланку смо детаљно приказали начине за опоравак избрисане недовршене верзије у апликацији Оутлоок 365.

Могу ли да повратим избрисану нацрт е-поште у Оутлоок-у?

Да, можете опоравити избрисану нацрт Оутлоока, када ненамерно уклоните ставку из Оутлоок пријемног сандучета, обично је можете опоравити. Фасцикла Избрисане ставке или Отпад је прво место које треба погледати. Пронађите жељену ставку помоћу претраге, а затим кликните десним тастером миша на њу и изаберите Премести > Други фолдер.

Да ли је избрисана е-пошта заувек нестала?

Не, у Мицрософт Оутлоок-у и Изгледи на вебу (раније познате као Оутлоок Веб Апп), ставке које су трајно избрисане се аутоматски премештају у фасциклу Повратне ставке > Брисања и тамо се одржавају 14 дана. Предмети се могу чувати само један дан или чак тридесет дана.

Где иду избрисане нацрте у Оутлоок-у?

Мицрософт Оутлоок је суштински десктоп алат за ефикасну оптимизацију налога е-поште. Оутлоок ће сачувати све е-поруке и друге информације у неколико фасцикли. На пример, све долазне е-поруке се чувају у фасцикли Примљено, све послате е-поруке се чувају у фасцикли Послате ставке, а све сачуване е-поруке се чувају у фасцикли Нацрти. Све поруке е-поште које су написане, али никоме нису послате могу се пронаћи у фолдеру Нацрти. Свака е-пошта коју креирате може се одмах послати или сачувати као нацрт. Међутим, неко може случајно или намерно уклонити е-поруке из фасцикле Нацрти и касније захтевати те е-поруке. Срећом, ово је било лако реверзибилно једноставним прегледавањем фасцикле Избрисане ставке. Ова фасцикла, која ће задржати све избрисане е-поруке, контакте и друге ставке из Оутлоок-а, упоредива је са Виндовс корпом за отпатке. Фасцикла Избрисане ставке се може користити за опоравак свих случајно избрисаних атрибута, укључујући нацрте е-порука и друге врсте података. Међутим, брисање нацрта е-поште помоћу тастера Схифт+Дел или из фасцикле Избрисане ставке значи да се не може ручно опоравити.

Како вратити избрисану нацрту у Оутлоок-у

Као што видите, постоји много могућности за оно што се може догодити ако изгубите Оутлоок нацрте е-поште. Хајде да погледамо неке од ових метода за опоравак Оутлоок нацрта е-поште. Ево водича о томе како да вратите избрисани изглед нацрта у неколико једноставних корака:

Метод 1: Претражите фасциклу са нацртима

Уверите се да сте погледали у Оутлоокову фасциклу Нацрти пре него што предузмете било какву оштру радњу. Оутлоок би требало да аутоматски складишти непослате е-поруке у фасциклу Нацрти, тако да је ваша е-пошта можда била тамо све време.

1. Једноставно приступите свом Оутлоок налогу.

2. Изаберите категорију Нацрти са бочне траке да бисте то урадили.

3. Овде можете једноставно опоравити било коју е-пошту и погледати све сачуване поруке е-поште у нацртима.

Метод 2: Поништите радњу у Оутлоок-у

Они који су ненамерно избрисали своје нацрте е-поште у Оутлоок-у могу лако „поништити“ брисање. Једноставно изаберите икону за опозив на траци са алаткама (или опцију брзог менија) након што обришете нацрт е-поште. Поред тога, можете једноставно да поништите радњу и вратите нацрт е-поште у Оутлоок тако што ћете истовремено притиснути тастере Цтрл + З.

Метод 3: Опоравак избрисаних ставки у Оутлоок-у

Нацрти е-поште могу повремено завршити у фасцикли Избрисане ставке када се Оутлоок затвори. Тако можете користити бочну траку за приступ фасцикли Избрисане ставке да бисте научили како да опоравите Оутлоок нацрт е-поште. Уместо тога, ову опцију бисте могли да видите на примарној траци за навигацију у неким верзијама Оутлоок-а.

Можете лако да прегледате и вратите нацрт е-поште након што отворите фасциклу Избрисане ставке. Једноставно идите у фасциклу Избрисане ставке и изаберите опцију Опорави избрисане ставке да бисте преузели сваку нацрт е-поште из Оутлоок-а.

Овако можете опоравити избрисану нацрт Оутлоока.

Како опоравити избрисану нацрт е-поште у Оутлоок-у на иПхоне-у

Ваши нацрти е-порука и сви ручно избрисани имејлови се премештају у фасциклу „Избрисане ставке“. Дакле, када неко пита како да поврати избрисане нацрте е-поште у Оутлоок-у на иПхоне-у, врати избрисане нацрте у Оутлоок-у или поврати несачуване нацрте е-поште у Оутлоок-у. Решење је директоријум за избрисане ставке. Након што знате како да вратите избрисану нацрту Оутлоок-а, ево водича о томе како да вратите избрисану нацрту е-поште у Оутлоок-у на иПхоне-у у неколико једноставних корака:

1. Пријавите се у Оутлоок на свом иПхоне-у.

2. Додирните фасциклу са ознаком Избрисано.

3. На екрану ће се појавити листа свих уклоњених објеката.

4. Изаберите ствар(е) коју желите да повратите.

5. Додирните е-пошту коју желите да опоравите за само једну ставку.

6. Изаберите Копирај у другу фасциклу под Премести.

7. Одлучите у којој фасцикли желите да вратите и изабране ставке.

Напомена: Ако желите да повратите било коју послату пошту, препоручујемо вам да изаберете фасциклу Послате ставке, ако желите да повратите примљену пошту, идите у пријемно сандуче, ако желите да вратите избрисане недовршене поруке, идите у фасциклу Нацрти .

8. Додирните ОК у менију.

Како опоравити избрисану нацрт у Оутлоок-у на Мац-у

Након што научите како да опоравите изглед избрисаних нацрта, можете следити следеће методе да бисте брзо преузели избрисане ставке из Оутлооковог фолдера Избрисане ставке у року од 30 дана:

1. Пријавите се на свој Мац Оутлоок налог.

2. У левом окну изаберите фасциклу Избрисане ставке.

3. Кликните на Врати након што изаберете е-пошту коју желите да преузмете.

У року од 30 дана, можда ћете моћи да повратите е-поруке које су трајно избрисане или избрисане из фасцикле Избрисане ставке. У тој ситуацији морате да користите свој Мац да бисте приступили фасцикли „Ставке које се могу опоравити“. Имајте на уму да мобилни претраживач не може да му приступи.

1. Отворите Оутлоок на свом Мац-у и пријавите се.

2. Може се изабрати фолдер Избрисане ставке.

3. Кликните да бисте Опоравили избрисане ставке.

4. Изаберите Опорави након што изаберете жељену е-пошту.

5. Изабране ствари ће бити враћене у оригиналну фасциклу. Ако је и оригинални фолдер уништен, избрисана е-пошта ће бити враћена у ваше пријемно сандуче.

Како да повратим трајно избрисане поруке е-поште из Оутлоок-а

Тхе фасцикла ставке које се могу вратити требало би да буде ваша следећа станица ако не можете да пронађете нешто у фасцикли Избрисане ставке. Ево водича о томе како да повратите трајно избрисане поруке е-поште из Оутлоок-а у неколико једноставних корака:

1. Уверите се да сте повезани са сервером поште и на мрежи.

2. Изаберите Избрисане ставке са листе фасцикли е-поште у програму Оутлоок.

Напомена: Ако видите само фасциклу Отпад уместо фасцикле Избрисане ставке, ваш налог не подржава опоравак ставки које су избрисане из те фасцикле.

3. Изаберите Опорави избрисане ставке из менија Фолдер.

4. Након што одаберете објекте које желите да вратите, кликните на Врати изабране ставке, а затим кликните на ОК.

5. Контактирајте свог администратора ако нисте могли да пронађете своју избрисану ставку у прозору Опоравак избрисаних ставки. Можда ће моћи да лоцирају поруку користећи еДисцовери Центер.

Надајмо се да пратите овај водич сада знате како да вратите избрисани изглед нацрта у неколико једноставних корака.

***

Уз овај једноставан водич, надамо се да сада знате све о Оутлоок-у и питањима као што је како да вратите избрисану нацрт е-поште у Оутлоок-у на иПхоне-у. Међутим, слободно оставите било каква питања, коментаре или недоумице у одељку за коментаре испод, а ми ћемо се потрудити да одговоримо на било који од ваших упита. Такође, реците нам шта мислите о следећим темама за наш следећи блог.