Како повратити случајно избрисане фаворите и обележиваче у Мицрософт Едге-у

Сви смо имали те фрустрирајуће тренутке када случајно баците обележиваче у кош, али на срећу, лако их је повратити.

Ако случајно избришете фаворит са траке за претрагу, траке фаворита или странице фаворита, Мицрософт Едге вам омогућава да га опоравите и то је веома једноставан процес.

Како вратити случајно избрисане фаворите у Едге-у

Када случајно избришете омиљено са странице фаворита, Едге вам даје опцију опозива да га вратите. Кликните на дугме Поништи у горњем десном углу да бисте га вратили.

Међутим, можда нећете видети опцију опозива ако сте избрисали омиљено преко траке фаворита или траке за претрагу. У том случају, мораћете да их вратите са странице фаворита:

 • Кликните на икону у облику звезде са три хоризонталне линије које пролазе кроз њу у горњем десном углу. Алтернативно, можете притиснути пречицу ЦТРЛ + Схифт + О.
 • Кликните на три хоризонталне тачке (Још опција) у менију Фаворити.
 • Затим кликните на Врати избрисане фаворите.
 • Овде можете видети листу фаворита које сте избрисали у последњих 28 дана.
 • Да бисте вратили одређену омиљену ставку, проширите потфасциклу у којој је сачувана, означите поље за потврду поред ње и кликните на Врати.
 • Можете вратити само фаворите избрисане у последњих 28 дана. Такође, фаворити морају бити синхронизовани пре него што их избришете.

  У тренутку писања, мобилна апликација Едге не нуди опцију за враћање избрисаних фаворита. Међутим, можете да вратите фаворите избрисане преко мобилне апликације из Едге претраживача на радној површини. Стога, ако случајно избришете омиљено из мобилне апликације, можете се пријавити у Едге претраживач на радној површини и вратити га према горе наведеним упутствима.

    10 Вивалди функција које Гоогле Цхроме нема

  Опоравите избрисане фаворите са лакоћом

  Када случајно избришете омиљени у Едге-у, то не значи да је заувек нестао. Надамо се да сада имате јасније разумевање како да их опоравите. Дакле, вратите избрисане фаворите са великом лакоћом.