Како прекинути везу Стеам налога са ФАЦЕИТ-ом

ФАЦЕИТ је Еспортс компанија која је основана у Лондону 2012. године. Компанија организује игре онлајн и офлајн на међународном нивоу. За гејмере, Фацеит је као друштвена платформа на којој корисници могу да деле догађаје који се дешавају у њиховом животу, да се повежу са пријатељима, да купују артикле у вези са одређеним играма, итд. Фацеит не само да организује мечеве на мрежи, већ и води рачуна да ниједан корисник не вара. Ако желите да ваши други налози за друштвене мреже и игре буду повезани са вашим ФАЦЕИТ налогом, такође можете да се пријавите на свој ФАЦЕИТ налог. А у подешавањима интеграције можете да повежете своје Ксбок, Фацебоок, ИоуТубе, Стеам, Гоогле и друге налоге. Ако сте већ повезали ове налоге са својим Фацеит налогом и тражите помоћ да бисте знали како да прекинете везу Стеам налога са ФАЦЕИТ и другим налозима, овај чланак ће вам помоћи у томе. Водиће вас у корацима како да опозовете везу Стеам налога са ФАЦЕИТ-ом и како да промените Стеам налог на ФАЦЕИТ-у. Такође, научићете како да проверите ФАЦЕИТ налог са Стеам ИД-ом.

Како прекинути везу Стеам налога са ФАЦЕИТ-ом

Да бисте учествовали у играма које организује ФАЦЕИТ, потребно је да направите налог на веб локацији Фацеит. А користећи тај налог, можете учествовати у играма које се тренутно одвијају само из вашег дома уз помоћ интернета. Такође можете да користите свој Фацеит налог да бисте се повезали са својим пријатељима који играју игрице на мрежи и такође можете да играте заједно са њима. Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да в са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Како започети са Цхецкмк-ом

Можете ли променити Стеам налог на ФАЦЕИТ-у?

Не, не можете да промените Стеам налог на ФАЦЕИТ-у, а такође не можете да га уклоните. Промена и уклањање Стеам налога са Фацеит налога није могуће. Јер када повежете свој Стеам налог са ФАЦЕИТ-ом, тамо нећете видети опцију прекида везе. Чак и ако контактирате ФАЦЕИТ корисничку подршку, не можете прекинути везу са својим Стеам налогом. Једини могући начин је да избришете свој ФАЦЕИТ налог и направите други, а затим повежете нови Стеам налог са тим налогом. Можете само да прекинете везу између својих Гоогле, Ксбок и других друштвених налога осим Стеам-а.

Шта се дешава ако вас забране на ФАЦЕИТ-у?

Зависи од врсте забране коју сте добили на свом ФАЦЕИТ налогу. Постоје различити разлози за добијање забране, а у зависности од тога, број дана варира. Углавном постоје или привремене или трајне забране. Привремене забране ФАЦЕИТ-а могу довести до негде између 1 дана до 3 месеца или чак 6 месеци. Али трајна забрана је трајна и корисник више не може да приступи свом ФАЦЕИТ налогу. Корисници имају прилику да поднесу жалбу за укидање забране налога. А ако се њихов захтев утврди валидним, забрана ће бити укинута. Ако је ваш налог забрањен преко ФАЦЕИТ система против варања, ваш налог ће директно довести до трајне забране, а ви чак нећете имати прилику да се жалите.

Како да знам који је Стеам налог повезан са ФАЦЕИТ-ом?

Да бисте знали који Стеам налог је повезан са ФАЦЕИТ-ом, морате се пријавити на свој ФАЦЕИТ налог. А да бисте то урадили, следите ове кораке:

  Шта је Инстаграм ТВ (ИГТВ) и како га користите?

1. Посетите ФАЦЕИТ веб-сајт на вашем претраживачу.

2. Кликните на опцију ЛОГИН у горњем десном углу.

3. Унесите своју адресу е-поште и лозинку и кликните на опцију ЛОГИН ВИТХ ЕМАИЛ да бисте се пријавили на свој ФАЦЕИТ налог.

4. Кликните на икону са три тачке у горњем десном углу.

5. Кликните на Подешавања интеграције.

6. У менију Подешавања интеграције, моћи ћете да видите повезани Стеам налог.

Како проверити ФАЦЕИТ налог помоћу Стеам ИД-а?

Да бисте проверили ФАЦЕИТ налог са Стеам ИД-ом, само следите ове кораке:

1. Идите на Веб локација ФАЦЕИТ Аццоунт Финдер.

2. Унесите жељени Стеам УРЛ који можете добити са свог профила заједнице у одељку Уреди профил.

3. Кликните на опцију Претрага да бисте пронашли свој ФАЦЕИТ налог.

4. Ако се пронађе, ваш ФАЦЕИТ налог заједно са детаљима Стеам налога биће вам видљиви на екрану.

Како прекинути везу Стеам налога са ФАЦЕИТ-ом?

Да бисте прекинули везу Стеам налога са ФАЦЕИТ-ом, морате да деактивирате свој ФАЦЕИТ налог уз помоћ корака наведених у наставку:

1. Идите на ФАЦЕИТ страница за подршку на вашем претраживачу.

2. Унесите своју адресу е-поште.

3. У одељку Разлог контакта изаберите Управљање налогом и игром > Мој налог > Деактивирај мој налог.

4. Унесите име или УРЛ свог ФАЦЕИТ профила.

5. Унесите адресу е-поште дотичног налога.

6. Изаберите игру ако постоји и унесите ИД игре.

7. Унесите предмет за брисање ФАЦЕИТ налога.

8. У пољу Опис објасните захтевајте детаље.

9. Означите сва поља за потврду и кликните на ПРИХВАТИ опцију за подношење захтева за брисање.

  Како прилагодити легенду графикона у МС Оффице-у

Како променити Стеам налог на ФАЦЕИТ-у?

Не можете да промените свој Стеам налог са ФАЦЕИТ-а.

Да бисте променили Стеам налог на ФАЦЕИТ-у, морате да избришете свој тренутни ФАЦЕИТ налог и креирате нови налог. Затим можете повезати нови Стеам налог са новим ФАЦЕИТ налогом. Хајде да видимо како то учинити:

Корак И: Деактивирајте тренутни ФАЦЕИТ налог

Пратите горе наведене кораке да бисте деактивирали свој ФАЦЕИТ налог.

Корак ИИ: Креирајте нови ФАЦЕИТ налог

1. Посетите ФАЦЕИТ веб-сајт на вашем претраживачу.

2. Кликните на опцију ЦРЕАТЕ АЦЦОУНТ.

3. Унесите своју емаил адресу и кликните на РЕГИСТРИРАЈ СЕ И ИГРАЈ!

4. Унесите исправно своје личне податке и кликните на опцију КРЕИРАЈ НАЛОГ.

5. Када уђете у свој ФАЦЕИТ налог, кликните на икону са три тачке > Подешавања интеграције > ЦОННЕЦТ опција поред Стеам налога.

6. Пратите упутства на екрану да бисте успешно повезали своје ФАЦЕИТ и Стеам налоге један са другим.

***

Надамо се да сте научили како да прекинете везу са Стеам налогом и ФАЦЕИТ-ом. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.