Како видети статус Г2А налога

Поред свог седишта у Холандији, онлајн тржиште Г2А.ЦОМ Лимитед, које се понекад назива и Г2А, послује у Пољској и Хонг Конгу. Г2А веб локација се фокусира на коришћење кључева за откуп на секундарном тржишту за робу за видео игре. Ова веб локација такође продаје одећу, гаџете, софтвер и припејд активационе картице. Користе га одређена повезана предузећа за продају материјалних добара, попут прибора за игре и других уређаја. У неким ситуацијама, предузећа обезбеђују испоруку. Међутим, купци морају да потврде да је доступан тамо где бораве. Систем вам даје Г2А број за праћење када завршите куповину и платите је како бисте испунили своју поруџбину за праћење Г2А. Може се кретати од испоруке до чекања испоруке. Такође пружа информације о његовој локацији и очекиваном времену доласка. Ако тражите савете о томе како да видите статус поруџбине Г2А, прочитајте овај чланак до краја. Доносимо вам користан водич који ће вас научити како да видите обраду Г2А наруџбине и откажете поруџбину Г2А. Такође ћете сазнати да ли Г2А враћа новац купцима.

Како видети статус Г2А налога

Од марта 2020, више од 20 милиона корисника је приступило веб страници Г2А. Многи од ових људи купују робу са веб локације Г2А. На тржишту онлајн игара Г2А.ЦОМ продају се кључеви за игре, ДЛЦ-ови и други додаци за игре. Веб локација функционише слично као и било које друго тржиште на које сте несумњиво навикли. Окупља купце и продавце. Као резултат тога, власник сајта обично не продаје ништа; уместо тога, нуди само простор за друге стране за пословање. Али то није простор као сваки други. Тржиште је обезбеђено, заштићено и има структуру која штити од превара. Поред тога, нуди се систем препорука који помаже потрошачима да изаберу купца од поверења и реше проблеме. Нису сви артикли за продају дигитални.

  Ризен 4000: Да ли ће ваш следећи лаптоп за игре бити АМД уместо Интел?

Прочитајте овај чланак до краја да бисте научили кораке који показују како да видите или проверите статус поруџбине Г2А на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

Могу ли да откажем наруџбу на Г2А?

Да, можете отказати своју поруџбину на Г2А ако још није плаћена. Када се наруџба плати или је у процесу трансакције, не може се отказати.

Да ли Г2А рефундира?

Да, Г2А врши рефундирање. Повраћај новца се врши када се ваша поруџбина не може испунити, на пример када добављач није на залихама. У ћаскању, продавац такође може одмах да рефундира вашу поруџбину.

Где видети обраду Г2А налога?

Обрада налога се односи на процес кроз који Г2А систем довршава вашу трансакцију и додељује кључ вашој наруџбини. Већина поруџбина се завршава за неколико минута. На контролној табли на Г2А.ЦОМ кликните на опцију Историја поруџбина да видите напредак ваше поруџбине. Пронађите предметну поруџбину на својој листи, а затим погледајте одељак Статус плаћања у горњем десном углу да видите да ли сте још добили свој дигитални кључ производа.

Зашто Г2А каже Откажи наруџбу чекајући уплату?

Још увек чекамо уплату, као што показује статус Чека на уплату. Имаћете опцију да прекинете поруџбину ако још нисте извршили уплату. Не можете отказати поруџбину када је уплата извршена, тако да ако је ваша уплата финализована, опција Откажи поруџбину ће бити уклоњена. Наставите да читате да бисте сазнали како да видите статус Г2А поруџбине.

Зашто не могу да откажем наруџбу Г2А?

Ваша поруџбина се не може отказати ако је већ извршена уплата. Када ваш добављач плаћања обради новац и буде забележен у систему Г2А, чак и ако сте навели поруџбину као отказану док је још чекала на плаћање, али је уплата наплаћена, поруџбина ће и даље бити испоручена.

  Поставите минималне циљеве када пишете кратке приче или романе

Зашто недостаје дугме за отказивање поруџбине Г2А?

На веб локацији Г2А нећете пронаћи дугме за отказивање поруџбине ако је ваша поруџбина већ завршена или обрађена за плаћање.

Колико дуго траје Г2А рефундирање?

Опција плаћања коју одаберете ће одредити колико је времена потребно да добијете новац.

  • Потребно је само неколико секунди да се уплата обради преко ПаиПал новчаника.
  • Али ако сте платили кредитном или дебитном картицом, вашем добављачу плаћања може бити потребно до 28 радних дана да изврши повраћај средстава.

Када дође до одбијања, Г2А одмах надокнађује новац. Затим, банка мора да изврши трансфер новца, што обично траје неколико дана. Међутим, већина банака укључује одредбу у којој се наводи да морају резервисати до 28 радних дана за обраду таквих трансфера новца.

Како видети статус Г2А налога?

Ево корака да видите статус Г2А поруџбине:

1. Посетите Г2А вебсите на вашем претраживачу и пријавите се на свој налог.

2. Идите на контролну таблу.

3. Кликните на ПОРУЏБИНЕ > Историја поруџбина у левом окну.

4. Пронађите жељену поруџбину на својој листи, а затим погледајте одељак Статус поруџбине у горњем десном углу.

Напомена: За вашу поруџбину ће бити приказан један од шест статуса (Чекање на уплату, Обрада, Завршено, Отказано, Рефундирано и На чекању).

Како могу да откажем своју поруџбину на Г2А?

Након што научите како да видите статус Г2А поруџбине, ево корака за отказивање поруџбине:

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој налог.

1. Идите на Г2А вебсите у вашем претраживачу и идите на своју контролну таблу.

  Како пренети контакте, евиденцију позива и поруке са једног телефона на други помоћу МобилеТранс-а

2. Кликните на картицу ПОРУЏБИНЕ у левом окну.

3. Затим кликните на Историја поруџбина из падајућег менија.

4. Кликните на опцију Откажи наруџбу која је присутна испод жељеног налога.

5. Пратите упутства на екрану да бисте успешно отказали своју Г2А поруџбину.

Како контактирати Г2А подршку?

Постоји неколико начина да контактирате подршку Г2А. Пратите упутства или једноставно идите на опцију Контактирајте нас на веб локацији.

***

Надамо се да сте научили како да видите статус Г2А поруџбине и обраду Г2А поруџбине. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.