Како променити родитељски надзор на ПС4

ПлаиСтатион је конзола за видео игре која пружа много уређаја за ручно играње виртуелних игара код куће, пружајући корисницима искуство у реалном времену у вези са играњем игара. На тржиште га је избацила компанија Сони Ентертаинмент. Развио се тако да има додатне функције са долазећим новим верзијама. Дакле, ПС4 је напредна верзија ПлаиСтатион-а. Пошто ПлаиСтатион може бити веома заразна међу младим корисницима, пружа одређене родитељске контроле које могу контролисати родитељи деце како би деци ограничили одређене функције ПС4, као што је ограничење временског ограничења играња ПС4, ограничавање погледа на одређене неприкладне садржај или речи, не дозвољавајући деци да шаљу поруке или ћаскају док играју игрице на мрежи са другим играчима, итд. Неколико функција је повезано са родитељским налогом, као што је ресетовање лозинке родитељског надзора на ПС4 и многе друге функције. Ако сте један од корисника ПС4 који желе да знају како да промене родитељски надзор на ПС4 и како да промене дечији налог у родитељски, на правом сте месту! Овај чланак ће вам пружити одговоре на ова често постављана питања, укључујући да ли могу да променим своје године на ПС4.

Како променити родитељски надзор на ПС4

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да промените родитељски надзор на ПС4 са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Како да се уклоним из Дропбок групе

Могу ли да променим своје године на ПС4?

Да, можете променити своје године на ПС4 само једном на Страница за мобилну комуникацију компаније Сони. Можете посетити ову страницу и пријавити се на свој ПСН налог који је повезан са вашим ПС4.

Како променити родитељски надзор на ПС4?

Родитељски надзор на ПС4 може се применити индиректно преко паметних телефона, рачунара итд. Ове контроле помажу родитељима да контролишу активност своје деце док играју на ПС4 пошто деца нису довољно зрела да одлуче шта је добро, а шта лоше. Међутим, ако је ваше дете дошло до одређеног узраста када жели да врати одређене родитељске контроле, то можете учинити тако што ћете пратити доле наведене кораке.

Напомена: Ови кораци су применљиви само ако се сећате шифре за ограничење система коју сте поставили за родитељски надзор.

1. Приступите подешавањима на свом ПС4.

2. Изаберите Родитељски надзор/Управљање породицом.

3. Затим унесите лозинку за системска ограничења.

4. Изаберите жељеног корисника за кога желите да промените родитељски надзор.

5. Направите жељене промене у следећим мрежним функцијама.

  • Комуникација са другим играчима
  • Прегледање садржаја креираног од стране других играча
  • Филтрирање узраста за онлајн садржај

6. Након што извршите жељене промене, изаберите Потврди да их сачувате.

Како променити родитељски надзор на ПС4 Онлине?

Као што је горе поменуто, родитељски надзор је подешен да ограничава одређене функције доступне на ПС4. Можете променити родитељски надзор на ПС4 уз помоћ горе наведених корака.

Напомена: Најважнија ствар коју треба имати на уму је да ако желите да поставите или промените контроле на мрежи, уверите се да сте креирали сопствени налог на мрежи Плаи статион Нетворк заједно са налогом ваше деце појединачно.

  Да ли треба да користите ВПН на мрачном вебу?

Како ресетујете лозинку родитељске контроле на ПС4?

Ако имате родитељски кориснички налог на ПСН мрежи или користите методу коришћења лозинке за промену родитељског надзора, понекад је могуће да заборавите лозинку. Ако сте наишли на такву ситуацију, не брините! Ево неколико једноставних корака које можете да пратите да бисте ресетовали лозинку родитељске контроле на ПС4 на подразумевану лозинку 0000:

Напомена 1: Овај метод ће вратити сва тренутна подешавања. Међутим, овим методом нећете изгубити своје податке и сачуване игре.

Напомена 2: Одјавићете се са свог ПСн налога на ПС4 након што извршите овај метод. Можете се поново пријавити на свој налог користећи акредитиве свог ПСН налога.

1. Изаберите опцију Подешавања на свом ПС4.

2. Уђите у Управљање налогом.

3. Изаберите опцију Активирај као примарни ПС4.

4. Притисните опцију Деактивирај.

Напомена: Обавезно га поново активирајте из овог менија у будућности након што завршите цео овај метод ресетовања/враћања.

5. Вратите се у мени Подешавања и изаберите Иницијализација.

6. Сада изаберите опцију Ресторе Дефаулт Сеттингс.

7. Изаберите опцију Ресторе са следећег екрана менија да бисте вратили родитељски надзор на подразумевану вредност.

Сада можете приступити подешавањима родитељске контроле ПС4 тако што ћете унети 0000 као лозинку.

Како ресетујете родитељски надзор на ПС4?

Ако желите да ресетујете или вратите родитељски надзор на ПС4 на подразумевана подешавања, прочитајте и следите горе поменуте кораке. Уз помоћ ових корака, нећете изгубити никакве податке о игрици и сачуване датотеке игара са свог ПС4.

Како уклонити родитељску контролу на ПС4 без лозинке?

Хајде да видимо кораке за уклањање родитељског надзора на ПС4 без икакве лозинке и без губљења ваших ПС4 података.

  Како лечити мучнину узроковану играма

1. Идите до менија Подешавања на вашем ПС4.

2. Изаберите Управљање налогом > Активирај као примарни ПС4 .

3. Изаберите опције Деактивирај и вратите се у мени Подешавања.

4. Затим изаберите Иницијализација.

5. Изаберите Врати подразумеване поставке > Врати.

Након што завршите ове кораке, лозинка за родитељски надзор ће бити враћена на 0000. Дакле, можете даље да онемогућите или промените родитељски надзор пратећи исте кораке као што је горе поменуто у овом чланку.

Зашто не могу да променим родитељски надзор на ПС4?

ПС4 пружа родитељски надзор за контролу активности деце док играју игрице на ПС4. Деца су у великој мери зависна од игара, посебно на ПС4, јер пружа неке од најневероватнијих функција за играње игара у 3Д, итд. Стога би требало да постоје нека ограничења и ограничења за трошење толико времена на ПС4. Али ако не можете да промените родитељски надзор на ПС4, то може бити због следећих разлога:

  • Можда сте унели погрешну лозинку за подешавања ограничења система ПС4.
  • Ваша ПС4 конзола има грешке или кварове.
  • Ваше дете је млађе од 13 година, па не можете да искључите родитељски надзор.

Како променити налог детета у налог родитеља?

Не можете да промените налог свог детета у налог родитеља. Морате сачекати да дете напуни 18 година да бисте користили тај налог као налог за одрасле или родитеље.

***

Надамо се да вам је овај чланак заиста био од помоћи и да вам је пружио све потребне информације о томе како да променим родитељски надзор на ПС4 и да ли могу да променим своје године на ПС4. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.