Како пронаћи и користити шаблоне колутова на Инстаграму за видео снимке бољег квалитета

Кључне Такеаваис

  • Шаблони Инстаграм Реелс олакшавају прављење привлачних видео снимака тако што пружају унапред дизајниране распореде за упаривање са музиком.
  • Приступите шаблонима тако што ћете додирнути икону Креирај, изабрати Реел и померати се да бисте пронашли опцију Шаблони.
  • Користите шаблоне да бисте уштедели време и фокусирали се на креирање садржаја, јер Инстаграм бира музику у тренду и пружа опције за уређивање и прилагођавање вашег Реел-а.

Да ли сте се икада запитали како креатори праве најупечатљивије Инстаграм колуте који су савршено фиксирани за музику? Срећом, платформа друштвених медија сада олакшава коришћење шаблона Реелс. Наставите да читате да бисте научили како да направите импресивне Инстаграм колуте помоћу шаблона.

Како користити шаблоне колутова на Инстаграму

Функција шаблона Инстаграм Реелс је једноставна и невероватно једноставна за коришћење, било да желите да пронађете шаблон за идеје или да га заправо саставите заједно да бисте објавили на свом профилу.

Ево како да приступите шаблонима…

1. Пронађите свој шаблон

Постоје два начина на која можете пронаћи шаблоне Инстаграм Реелс на платформи. Први и најчешћи начин је да отворите апликацију Инстаграм и додирнете икону Креирај која се налази у центру доње траке са алаткама. Одатле изаберите Реел и скролујте испод Нев Реел док не пронађете опцију Темплатес—тапните на њу.

  15 најбољих Ксбок Оне контролера за побољшање вашег играња

Проведите неко време прегледавајући све доступне опције. Најбољи избор шаблона су обично Истакнути шаблони—они који постају све популарнији. На пример, током празничне сезоне можете пронаћи одређену тему која је у складу са прославом.

Такође можете претраживати тренутне трендовске шаблоне Реелс. Ако сте сачували шаблоне, они ће се појавити при дну екрана за претрагу шаблона.

Други начин да пронађете шаблон је ако се крећете кроз колутове. Можда ћете наићи на видео са дугметом Користи шаблон. Ако желите да сачувате шаблон, додирните икону са три тачке на десној траци са алаткама, а затим изаберите Сачувај. Међутим, ако желите одмах да користите шаблон, можете га додирнути и додати свој медиј.

2. Додајте медије

Када пронађете шаблон који желите да користите, једноставно га додирните. Екран Користи као предложак ће се појавити и моћи ћете да почнете да прилажете своје видео или фото снимке у мале кутије које су доступне.

Након тога, уредите своје клипове тако да се правилно уклапају у количину времена која им је додељена. Да бисте то урадили, једноставно додирните клип и померите правоугаоник преко дела клипа који желите у новом колуту. Додирните следећу стрелицу када завршите.

На следећем екрану ћете моћи да уредите свој Реел. Превуците нагоре или изаберите Уреди видео да бисте то урадили. Можете да прилагодите тајминг клипова и музике, а истовремено додајете текст, ефекте и филтере – чак можете да додате налепнице у свој Инстаграм Реел ако желите. Поред тога, ако вам се не свиђа секвенца ваших клипова, можете да додирнете икону Промени редослед да бисте померали своје видео записе или фотографије.

  Како да искључите обавештења са Фацебоок Маркетплаце-а

Када завршите, додирните стрелицу Следеће и бићете пребачени на страницу за преглед да бисте написали свој наслов и применили друге елементе, као што је објављивање Реел-а на Фацебоок-у или дељење објаве на Инстаграму само са групом блиских пријатеља. Изаберите Даље, а затим Дели када будете спремни да објавите свој Реел. Такође имате могућност да уместо тога закажете свој Инстаграм Реел.

Зашто би требало да користите шаблон за колут?

Понекад, прављење колутова може бити дуготрајно због спајања клипова уз ритам музике. Коришћење шаблона олакшава овај процес и омогућава вам да се фокусирате на клипове које ћете користити, а не на то да ли је све исправно поравнато.

Поред тога, Инстаграм ради за вас тако што бира музику Реелс која је тренутно у тренду или оно што би најбоље функционисало за ваш профил. Све што треба да урадите је да прегледате опције и изаберете ону која вам се највише допада.

Користите шаблоне за Инстаграм колут да одушевите своје пратиоце

Употреба шаблона може претворити било ког корисника Инстаграма у вештог креатора Реелс-а. Уверите се и сами колико је ова функција лака тако што ћете пронаћи Реел који волите и додати му сопствени садржај.