Како да подесите и управљате вишеструким Амазон Приме видео профилима

Ако користите Амазон Приме Видео стреаминг услугу, да ли сте знали да можете додати до шест различитих корисничких профила, укључујући профиле за децу? Без обзира да ли сте нови или редовни корисник Амазон Приме Видео, можда не знате како да подесите више профила.

Срећом, процес је лак. Испод су једноставни кораци које треба предузети да бисте одмах почели да постављате засебне Амазон Приме Видео профиле.

Како да подесите Амазон Приме Видео профиле

Постоји много сјајних разлога због којих бисте се требали претплатити на Амазон Приме Видео, а један од њих је да можете подесити више профила. Без обзира да ли користите Приме Видео на свом паметном телефону или веб претраживачу, процес додавања новог профила је прилично сличан на свим платформама.

Пратите ове кораке да бисте подесили нови Амазон Приме Видео профил:

 • Отворите Приме Видео у свом веб претраживачу и кликните на слику профила.
 • У оквиру Профили изаберите Додај нови. Ако користите апликацију за паметни телефон, додирните своју слику профила, изаберите Промени профиле на врху и додирните Ново. За оне који користе паметни ТВ, притисните дугме Приме Видео на даљинском управљачу или отворите апликацију. Нећете морати да пролазите кроз све горе наведене кораке јер ћете одмах бити одведени на екран Ко гледа.
 • Одавде, процес је исти на свим платформама — унесите име корисника профила и изаберите слику профила. Постоје стотине опција за слику профила, укључујући слике из оригиналних серија и филмова Амазон Приме Видео, као и животиње, расположења и архетипове.
 • Када сте изабрали, једноставно притисните Сачувај промене.
 • Ако правите посебан профил за дете, укључите Дечји профил, а затим изаберите слику профила пре него што притиснете Сачувај промене. Деца имају ограничен приступ и могу да гледају само садржај примерен узрасту који је погодан за узраст од 12 и мање година.
 •   Како омогућити ћаскање уживо 👋 на вашој веб локацији?

  Како уредити Амазон Приме видео профиле

  Да бисте управљали или изменили Приме Видео профиле, идите на Управљање профилима изаберите и изаберите Уреди профиле.

  Изаберите профил који желите да измените. Одавде можете променити име и слику профила, уклонити профил и управљати ПИН-ом профила и бравама. Имајте на уму да ПИН-овима профила не можете управљати са мобилног телефона или паметног ТВ-а, већ ћете моћи само да уклањате профиле и мењате имена и слике профила.

  Да бисте закључали одређени профил, кликните на тај профил и изаберите Управљај поред Профила ПИН и браве. Закључавање профила је добра идеја ако не желите да деца приступају профилима одраслих.

  Затим креирајте пин са пет бројева и притисните Настави.

  Последња ствар коју треба да урадите је да укључите закључавање профила и кликнете на Сачувај.

  Зашто бисте требали имати свој Амазон Приме видео профил?

  Сваки члан домаћинства може да дели један профил на Приме Видео-у, али то неће омогућити персонализовано искуство гледања.

  Дакле, једна од кул ствари које можете да урадите са Амазон Приме Видео је да свакоме дате свој профил. То значи различит садржај и појединачне препоруке на које не утиче оно што сви други гледају.

  Поред тога, имаћете сопствену историју гледања која се чува приватно. То не само да значи да нико не може да види оно што сте гледали, већ и оно што други гледају на свом профилу остаје тамо.

  Такође би требало да имате свој Приме Видео профил тако да можете одвојено пратити напредак вашег филма и ТВ емисије. Последња ствар коју желите је да изгубите место док гледате серију јер је неко други такође гледа.

    Поправите Вазе звук који не ради на Андроиду

  На крају, моћи ћете да задржите личну колекцију садржаја помоћу функције Листа за посматрање. Овде можете да сачувате и организујете библиотеку филмова, ТВ емисија и документарних филмова које волите и који могу да допуне ваш Амазон Приме Видео стреаминг.

  Направите више Амазон Приме Видео профила под једним налогом

  Када се пријавите за Амазон Приме Видео, почећете само са профилом власника налога, али то не мора да остане тако.

  Подешавање и управљање засебним Амазон Приме Видео профилима је лако за све платформе, било да користите паметни ТВ, апликацију за паметне телефоне или веб прегледач.

  Осим тога, постављање вашег личног Амазон Приме Видео профила има много великих предности.