Како пронаћи некога на ЛинкедИн-у по адреси е-поште

На интернету постоји више платформи на којима људи могу креирати мрежу и лако комуницирати. Не само да постоје апликације за људе да се повежу са својим пријатељима и породицом, већ постоје и посебне апликације за представљање ваше професионалне мреже. Једна таква апликација је ЛинкедИн која је највеће чвориште за професионалне мреже на интернету. ЛинкедИн вам помаже да се повежете са људима и организацијама у вашој индустрији. Професионално, људи могу ажурирати свој ЛинкедИн профил и додати своје претходно искуство. Уз то, то је и одлична платформа за проналажење послова у тој области. Све у свему, то је савршено место за повезивање свих радних маса и организација. Можете чак пронаћи људе на ЛинкедИн-у на различите начине. Ако сте покушавали да знате како да пронађете некога на ЛинкедИну путем адресе е-поште, онда сте дошли на савршену страницу. У данашњем водичу ћемо вас просветлити о различитим начинима на које можете пронаћи људе на ЛинкедИн-у, укључујући како да претражујете нечије везе на ЛинкедИн-у, како да пронађете некога на ЛинкедИн-у по броју телефона и како да претражите некога анонимно на ЛинкедИн-у. Дакле, без одлагања даље, пређимо на сазнање више о проналажењу људи на ЛинкедИн-у.

Како пронаћи некога на ЛинкедИн-у по адреси е-поште

Било да покушавате да пронађете некога на ЛинкедИн-у преко његове адресе е-поште или броја телефона, покушавате да пронађете нечије везе или тражите некога анонимно, увек постоји скривени план иза тога. Хајде да погледамо неке од истакнутих разлога зашто бисте морали да пронађете некога на овој професионалној платформи:

  • Први разлог може бити да сте нови у ЛинкедИн-у и да проналазите начин да га ефикасно користите.
  • Следећи разлог може бити праћење конкурената. У случају да сте власник предузећа или компаније или сте регрут, можете пронаћи потребу да знате како да пронађете некога на ЛинкедИн-у путем адресе е-поште да бисте проверили везе других особа и сазнали више о њима.
  • Особа такође може да тражи некога анонимно само да би проверила своју биографију и помогла да напише сопствену.
  • Други разлог за анонимност може бити ажурирање које је потребно вашем профилу. У овом случају, ако не желите да други виде ваш профил док се не ажурира како треба, можете покушати да будете анонимни.
  • Такође, ако покушавате да пронађете потенцијалне клијенте или послодавце на ЛинкедИн-у, можете покушати да их потражите на платформи на различите начине.
  17 најскупљих НФТ-ова свих времена

Пронаћи некога на ЛинкедИн-у је заправо лакше него што се чини. Једина ствар која је потребна за то је да имате Мицрософт Оутлоок налог и ЛинкедИн налог. Оба ова налога морају имати исту адресу е-поште. Сада можете наставити са следећим корацима да пронађете некога на ЛинкедИн-у путем адресе е-поште:

1. Отворите претраживач на радној површини и пријавите се на свој Изгледи рачун у њему.

2. Сада кликните на икону људи са леве бочне траке.

3. Затим кликните на + Додај контакт.

4. Након тога унесите Име и Презиме контакта.

5. Затим кликните на опцију + Додај још.

6. Изаберите адресу е-поште из менија и попуните је.

7. Када је контакт креиран, кликните на њега и изаберите опцију ЛинкедИн.

8. Затим се можете пријавити на свој налог да бисте повезали свој Мицрософт Оутлоок налог са ЛинкедИн-ом.

9. Када завршите, у Оутлоок-у ћете моћи да видите ЛинкедИн профил адресе е-поште коју сте покушавали да пронађете. Можете кликнути на профил и погледати га на ЛинкедИн-у.

Такође можете да погледате наш водич о 9 најбољих бесплатних водича за тражење е-поште који вам могу помоћи да пронађете информације о особи уз помоћ њене адресе е-поште.

Како претражити нечије везе на ЛинкедИн-у

Сада када сте свесни како да пронађете некога на ЛинкедИн-у путем адресе е-поште, време је да се упознате са савршеним начином за тражење нечијих веза на платформи. Ово вам може помоћи да изградите своју професионалну мрежу и представите се некоме кога желите да познајете, било да је то послодавац или запослени.

  како се користи Сцреен [Guide]

1. Први корак да то урадите је да се пријавите на свој ЛинкедИн профилна страница на вашем претраживачу.

2. Када се пријавите, кликните на траку за претрагу.

3. Унесите име особе чије везе желите да проверите.

4. Сада кликните на профил особе.

5. Кликните на опцију везе под њиховим именом.

6. Можете кликнути на везу са којом желите да се повежете.

7. Ако особа има отворен профил, моћи ћете да проверите њене детаље. У случају да није, можете им послати захтев за повезивање.

Дакле, ово је како претраживати нечије везе на ЛинкедИн-у.

Како пронаћи некога на ЛинкедИн-у по броју телефона

Док неки људи, посебно послодавци, више воле да додају своје личне контакт информације на свој ЛинкедИн профил, други избегавају да то раде. Посебно је тешко пронаћи профиле који су приватни, са пуким телефонским бројем. Контакт и лични подаци о вашим везама на ЛинкедИн-у обично су видљиви у одељку за увод на њиховом профилу, само ако се одлуче да поделе те детаље. Да бисте видели контакт информације или искористили ове информације да бисте пронашли некога на ЛинкедИн-у, можете да урадите следеће кораке:

1. Прво кликните на Моја мрежа на врху.

2. Сада изаберите Контакти са леве стране панела.

3. Затим изаберите Додај још контаката.

4. Унесите своју адресу е-поште и кликните на Настави.

5. Изаберите опцију Увези контакте.

6. Затим кликните на ОК у искачућем прозору Потребна дозвола.

7. Дозволите ЛинкедИн-у да синхронизује контакте из подешавања вашег профила.

8. Сада можете или позвати контакте или додати везе уз помоћ сачуваног броја телефона на вашем уређају.

Како претражити некога анонимно на ЛинкедИн-у

Такође можете да тражите некога анонимно на ЛинкедИн-у. То је једна од многих невероватних карактеристика ове платформе која вам омогућава да видите профиле људи док сте анонимни идентитет. Иако ће ово обавестити другу особу да је неко погледао њихов профил, али неће открити ваш идентитет.

  8 најбољих лепљивих белешки на мрежи за лаку тимску сарадњу

1. Прво кликните на опцију Ја на врху почетне странице.

2. Затим кликните на опцију Подешавања и приватност.

3. Затим кликните на Видљивост на бочном панелу.

4. Кликните на опције прегледа профила у њему.

5. Сада изаберите Приватни режим из приказаних опција.

Ова опција ће вам помоћи да проверите профиле људи док сте анонимни. Такође, након одабира ове опције нећете моћи да видите ко је прегледао ваш профил.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Који су услови да бисте пронашли некога на ЛинкедИн-у путем е-поште?

Анс. Да бисте пронашли некога на ЛинкедИн-у уз помоћ његове адресе е-поште, потребно је да имате Мицрософт Оутлоок налог и ЛинкедИн профил.

К2. Могу ли да пронађем нечију е-пошту на ЛинкедИн-у?

Анс. Да, можете пронаћи нечију е-пошту на ЛинкедИн-у под условом да је он ваша веза и да је приказао своје личне податке на свом профилу.

К3. Могу ли пронаћи некога на ЛинкедИн-у, а да он не зна?

Анс. Да, можете пронаћи некога на ЛинкедИн-у, а да он не зна ако сте анонимни корисник. Можете погледати горњи водич да бисте сазнали детаљне кораке за то.

К4. Могу ли други људи да виде мој број телефона на ЛинкедИн-у?

Анс. Други људи на ЛинкедИн-у не могу да виде ваш број телефона све док га не додате у одељак Контакт информације на свом профилу.

К5. Може ли неко да види да ли их тражим на ЛинкедИн-у?

Анс. Да, ЛинкедИн корисник може да види да ли сте погледали њихов профил на платформи.

***

Надамо се да вам је наш документ о томе како да пронађете некога на ЛинкедИн-у путем адресе е-поште помогао да одредите све могуће начине на које можете пронаћи особу на ЛинкедИн-у. Осим овога, ако имате још питања или сугестија, можете оставити своје коментаре испод.