Како пронаћи нове и занимљиве подредите помоћу скролера

Реддит је некада био познат као насловна страница интернета и то је место где можете пронаћи заједнице посвећене нејасним интересима, фандомима, објавама слика и још много тога. Али заправо праћење ових заједница може бити тешко.

Ево како можете да користите Сцроллер да пронађете свој следећи омиљени субреддит.

Зашто је тако тешко пронаћи занимљиве подредите?

Реддит је огромна, пространа веб локација—иако за новајлије може бити тешко да разуме шта је Реддит и шта ради. Иако можете ефикасно да претражујете Реддит помоћу одређених трикова, није савршено ако не знате тачно коју заједницу тражите.

Ако тражите заједницу која ће вам помоћи да научите нову вештину, можете да унесете „учити“ у траку за претрагу и притиснете Ентер, а затим изаберете Заједнице и видећете стотине субреддитова који имају „учење“ као део њихово име или опис заједнице.

Али ако тражите предлоге јер не знате тачно шта желите да научите, ово није идеално. Иако Реддит претрага има функцију аутоматског предлагања, ограничена је на пет уноса и приказује само подредите где ваш упит за претрагу чини први део имена.

Поред тога, ових пет уноса су рангирани према корисницима – што чини мало вероватно да ћете пронаћи чудну малу заједницу која вам је потребна.

Сцроллер је алтернативни фронт-енд за Реддит фокусиран искључиво на слике и одлично је место за проналажење инспирације за дигиталну уметност.

Да бисте добили предлоге за подредите којима бисте можда желели да се придружите, кликните на Откриј на доњој траци и почните да куцате — имена подредита ће почети да се појављују одмах.

  Како да избришете свој ЛинкедИн налог [Permanently]

Трагајући за инспирацијом, унели смо стринг „мид“ и приказани су нам предлози где се „мид“ подудара са било којим делом имена и описа субреддита. Они су се кретали од заједница посвећених Порсцхе Цаиман спортском аутомобилу са средњим мотором, до МидФигхт Массес.

Можете се кретати по листи предлога помоћу точкића миша или прегледати садржај повезаног подредита притиском на Ентер.

Пошто је Сцроллер дизајниран за слике, нећете видети никакве текстуалне постове, и иако ћете можда морати да кликнете на дугме Прикажи све да бисте открили резултате НСФВ-а, од вас се неће тражити никаква верификација нити ћете морати да се пријавите да бисте видели слике.

Иако ће вам Сцроллер помоћи да пронађете занимљиве субреддите и да вам покаже слике садржане у њима, неће вас директно одвести до субреддита. Такође не можете да истакнете текст или да управљате радњом десног клика.

Уместо тога, мораћете да забележите име заједнице и унесете га у свој прегледач у формату реддит.цом/р/субреддит-наме.

Можда Реддит није за вас…

Ако не можете да пронађете субреддит коме желите да се придружите, Реддит није једина веб локација заједнице коју воде корисници. Требало би да размотрите неке од других сајтова друштвених медија заснованих на форуму или се одлучите за сајт који је више традиционално фокусиран на друштвене мреже.