Како пронаћи своју Спотифи дневну листу (и шта је то уопште?)

Кључне Такеаваис

 • Спотифи дневне листе се ажурирају новом музиком више пута дневно на основу вашег недавног слушања, пружајући свеже и персонализоване препоруке.
 • Дневне листе имају забавне, персонализоване наслове микрожанрова који се мењају са сваким ажурирањем. Корисници воле да их деле на платформама друштвених медија као што су Инстаграм и ТикТок.
 • Да бисте пронашли своју Спотифи дневну листу, једноставно претражите „Даилист“ у апликацији или користите УРЛ спотифи.цом/даилист. Можете лако да сачувате и делите своју дневну листу помоћу интерфејса Спотифи.

Спотифи дневне листе се појављују на свим друштвеним медијима. Али шта је Спотифи Даилист и како је пронаћи у апликацији за стриминг? Све објашњавамо у наставку.

Шта је Спотифи дневна листа?

Дневне листе су једна од многих персонализованих листа песама које Спотифи припрема за вас. Дневне листе су јединствене јер се ажурирају новом музиком више пута дневно у зависности од музике коју сте недавно слушали. Дакле, уместо да користите ваш општи музички укус, он се бира на основу онога што сте слушали тог дана.

Спотифи ће комбиновати песме које сте слушали са новим песмама. Ово чини препоруке свежијима и усклађенијима са вашим расположењем. Такође можете да користите Спотифи-јев АИ ДЈ да пронађете препоруке за нове песме, али Дневна листа је актуелнија.

Људи их воле због њихових персонализованих микрожанровских наслова. Наслов ваше дневне листе ће се мењати сваки пут када се ажурира и имаће наслов заснован на нишним жанровима које слушате. Често су забавни наслови који изражавају много личности, због чега их корисници деле на Инстаграму или ТикТок-у.

  Како прегледати мапе ван мреже

Неки примери наслова са моје дневне листе су:

 • „Још ми језгро у среду увече“.
 • „Фланел 90-их петак поподне“.
 • „Ангст сцемо уторак ујутро“.
 • „Хорор филм о поверењу у петак увече“.

Природа која се стално мења и забавни наслови за Спотифи Даилист су оно што их разликује од других курираних плејлиста које услуга прави за вас, као што су Ницхе Микес на Спотифи и Враппед. Дневне листе су постале вирални тренд друштвених медија због свог шарма.

Често слушам своју да бих пронашао нову музику. Обично су прилично вешти у погађању које песме би ми се могле свидети.

Како пронаћи своју Спотифи дневну листу

Проналажење ваше Спотифи дневне листе је лако, али ова функција је ограничена на одређене регионе.

Доступан је и за бесплатне и за премиум претплатнике у Сједињеним Државама, Канади, Великој Британији, Аустралији, Новом Зеланду и Ирској. Изван тих земаља, Дневна листа се неће појавити када се претражи; друге листе песама и песме ће се појавити.

У мобилној апликацији, најлакши начин да пронађете своју је да једноставно претражујете Даилист.

Такође можете пронаћи своју Спотифи дневну листу на вебу на исти начин. Или користите следећу УРЛ адресу: спотифи.цом/даилист. Ова веза ради и на мобилним уређајима.

Ако вам се свиђа одређена дневна листа, можете је брзо сачувати пре него што се ажурира. Ово га чува као засебну листу за репродукцију у вашој библиотеци, са насловом Дневна листа.

Да бисте сачували своју дневну листу, следите ове кораке:

 • Када гледате дневну листу, додирните икону са три тачке.
 • Додирните Додај у своју библиотеку.
 •   Како да поправите грешку ДирецТВ 771, 40

  Како поделити своју Спотифи дневну листу

  Лако је добити слике ваше дневне листе за дељење са Спотифи-а и које можете да делите на друштвеним медијима.

  Ево како да поделите сопствену дневну листу:

 • Када гледате дневну листу, додирните икону са три тачке.
 • Померите се и додирните Дели.
 • Превуците да бисте изабрали слику и где желите да је поделите.
 • Наравно, можете и једноставно да снимите екран Даилист-а, али слике које Спотифи пружа су много чистије и лакше за дељење.

  Спотифи Даилист је одличан начин да пронађете више музике у жанровима који вас занимају у било ком тренутку и проширите музику коју слушате. И можда ћете пронаћи своју нову омиљену песму која вреба тамо.