Како укључити лампу на Дроид Турбо

Лампа је једна од карактеристика која постоји већ дуго времена. То је једна од битних особина без које се не може. Постоји на свим мобилним уређајима, било да се ради о мобилним телефонима са тастатуром или Андроид уређајима. Код Андроид уређаја имате само одређене познате начине да укључите батеријску лампу, али са батеријском лампом на дроид турбо, постоје различити начини да је укључите. Овај чланак ће бити све о Моторола батеријској лампи. Прочитајте чланак да бисте сазнали како да укључите блиц на Моторола Дроид камери и да искључите лампу на мом Моторола уређају.

Како укључити лампу на Дроид Турбо

Постоје различите методе за укључивање лампе на Дроид Турбо које можете користити у складу са тим. Навели смо све методе које можете користити да укључите батеријску лампу на свом Моторола Дроид Турбо:

Метод 1: Користите Мото Акцију

Мото Ацтион је функција у Моторола уређајима која омогућава корисницима да изводе одређене покрете да би започели са неким задацима. Ови задаци укључују укључивање камере, укључивање батеријске лампе и снимање екрана на Дроид Турбо уређају или било ком Моторола мобилном телефону. Ово захтева од вас да следите неколико једноставних корака који су наведени у наставку.

1. Покупите свој Дроид Турбо.

Слика од СтоцкСнап са Пикабаи-а

2. Држите га постранце као секиру.

3. Направите акцију сецкања два пута.

  Слојеви модела ОСИ: Уводни водич

Ово ће укључити батеријску лампу на Дроид Турбо. Међутим, постоје случајеви када ова метода не функционише. Можете користити други метод да укључите батеријску лампу на Моторола Дроид Турбо.

Метод 2: Користите брза подешавања

Коришћење брзих подешавања је такође једноставан метод за укључивање лампе. Пратите доле наведене кораке да бисте користили овај метод за укључивање лампе.

1. Идите на почетни екран.

2. Превуците надоле од врха екрана користећи два прста.

3. Додирните икону лампице.

4. Додирните прекидач за лампицу да бисте је укључили.

Са само четири корака можете да укључите лампу из Брзих подешавања. Пређимо на трећи метод за укључивање Моторола лампе. Такође можете прочитати наш блог о томе како да укључите батеријску лампу на другим Андроид уређајима.

Метод 3: Користите Гоогле помоћник

Коришћење Гоогле Ассистант-а је још један метод који се може користити за лампицу на Дроид Турбо. Овај метод може бити користан само када је ваш Гоогле помоћник већ укључен. Ако не, онда ћете морати да пратите нешто дужи процес. Пратите доле наведене кораке за укључивање Моторола лампе помоћу Гоогле помоћника.

Напомена: Ако већ имате укључен Гоогле помоћник, можете директно да извршите 2. корак. Рекавши Ок, Гоогле.

1. Отворите Гоогле Ассистант на свом Дроид Турбо.

2. Реците Укључи лампу.

Лампа на Дроид Турбо ће се укључити.

Спремни сте са батеријском лампом на телефону. Ако немате Гоогле помоћника на телефону, можете испробати следећи метод.

Метод 4: Користите дугме за напајање

Коришћење дугмета за напајање је такође један од метода за укључивање лампе на Дроид Турбо. Пратите доле наведене кораке да бисте укључили своју Моторола батеријску лампу.

1. Дуго притисните дугме за напајање на телефону.

2. Сачекајте да се појави мени.

  Како променити подразумевану шкољку у Басх на мацОС Цаталина

3. Додирните икону Лампица да бисте укључили батеријску лампу.

4. Додирните икону лампице да бисте је искључили.

Ако нисте задовољни било којом од горе наведених метода, имамо још једну последњу методу за вас. Хајде да сазнамо како вам апликација може помоћи да брзо укључите Моторола батеријску лампу за две секунде притиском на дугме за напајање два пута.

Метод 5: Користите апликацију ЦлицкЛигхт

Помоћу Апликација ЦлицкЛигхт је један од најлакших начина да укључите лампу на свом Моторола уређају. Пратите доле наведене кораке да преузмете, инсталирате и користите апликацију.

1. Идите у Гоогле Плаи продавницу.

2. Потражите апликацију ЦлицкЛигхт и додирните Инсталирај.

3. Отворите апликацију и прилагодите подешавања према потреби.

4. Притисните дугме за напајање два пута да бисте укључили батеријску лампу.

5. Притисните дугме за напајање два пута поново да бисте искључили батеријску лампу.

Овако можете лако да укључите Моторола батеријску лампу на свом Дроид Турбо. Такође можете пронаћи много таквих апликација у Гоогле Плаи продавници.

Како укључити блиц на Моторола Дроид камери

Ако сте један од корисника који желе да науче да укључе блиц на Моторола Дроид камери, на правом сте месту. Прочитајте и следите доле наведена упутства да бисте укључили блиц камере.

1. Додирните икону камере на почетном екрану.

2. Превуците удесно да бисте отворили точкић за ефекте и подешавања.

3. Окрените точкић да бисте пронашли икону Фласх.

4. Тапните на икону Фласх док не пронађете икону Фласх он.

5. Кликните на онолико фотографија колико желите додиром на екран било где.

6. Да бисте искључили блиц на Моторола Дроид камери, пратите исте кораке од 1 до 3. Затим додирните икону Фласх он.

7. Додирните га док не пронађете икону блиц искључен.

  Како да на најбољи начин искористите Цхроме траку са обележивачима

Ово су били кораци за укључивање блица на Моторола Дроид камеру. Прочитајте даље да бисте сазнали више о томе како да искључим батеријску лампу на мом Моторола-у.

Како да искључим лампу на мом Моторола уређају

Да бисте искључили лампу на свом Моторола уређају, потребно је да пратите неке основне кораке користећи различите методе.

Метод 1: Користите Мото Акцију

Пошто већ знамо шта је Мото акција, наставимо са учењем корака који се могу користити за искључивање Моторола батеријске лампе.

1. Подигните телефон.

2. Држите га постранце као секиру.

3. Направите акцију сецкања два пута да бисте искључили батеријску лампу.

Метод 2: Користите брза подешавања

Коришћење брзих подешавања је такође једноставан начин да искључите лампу на мом Моторола-у. Пратите доле наведене кораке да бисте користили овај метод за искључивање лампе.

1. Идите на почетни екран.

2. Превуците надоле од врха екрана користећи два прста.

3. Додирните икону Лампица.

4. Додирните прекидач за лампицу да бисте је искључили.

Метод 3: Користите Гоогле помоћник

Коришћење Гоогле помоћника је још један метод који се може користити за искључивање лампе на Дроид Турбо. Овај метод може бити користан само када је ваш Гоогле помоћник већ укључен. Све што треба да урадите је да додирнете микрофон и кажете искључите батеријску лампу.

***

Укључивање и искључивање лампе на вашем Моторола Дроид Турбо уопште није велика ствар. Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да научите о батеријској лампи на Дроид Турбо. Обавестите нас који метод вам је најбољи. Ако имате било каква питања или сугестије, слободно их оставите у одељку за коментаре испод.