Како уклонити Амазон поклон картицу

Данас ћемо погледати нека често постављана питања о Амазоновим играма и библиотеци софтвера. Амазон је е-трговина и технолошка компанија са седиштем у Сијетлу која је једна од пет великих америчких великих предузећа, специјализована за области као што су онлајн малопродаја, дигитални стриминг, рачунарство у облаку и онлајн оглашавање. Амазон такође ствара потрошачку електронику, најуочљивије Киндле е-читаче и Амазон Ецхо. Желели бисмо да пређемо на неке од основних аспеката Амазонових производа и услуга, укључујући неслагања, поруџбине и специјализоване поклон картице. Ако тражите савете о томе како да уклоните Амазон поклон картицу, останите са нама до краја. Доносимо вам користан водич који ће вас научити трику за рефундирање на Амазону и да ли можете или не можете повући Амазон поклон картицу. Такође ћете научити шта да радите када сте послали Амазон поклон картицу на погрешну е-пошту.

Како уклонити Амазон поклон картицу

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да уклоните Амазон поклон картицу и детаљно изведете трик за рефундирање Амазона са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Шта је Амазон Паи поклон картица?

Поклон картица може изгледати као кредитна картица или приказати одређену тему на пластичној картици. Картица се препознаје по одређеној секвенци или коду, а не по појединачном имену и може је користити свако. Програм електронског медија их подржава. Неке поклон картице се могу допунити новцем и користити више пута. Амазон Паи поклон картице су унапред плаћени поклон ваучери који се могу користити купујте ствари од Амазона и његових партнерских трговаца. Нуде се у три варијанте: физичке, е-поклон картице и поклони у било које време.

Колико дуго трају Амазон поклон картице?

Амазон поклон картице се не користе увек. Картица је можда заметнута, долази са истеком времена пропадања и казнама, или компликованим ограничењима откупа, или прималац можда није заинтересован за продавца који прихвата картицу или лажно верује да ће некоришћење коштати даваоца мање новца. Амазон поклон картице губе своју вредност годину дана након што су испоручене, укључујући све неискоришћене количине, али не можете да уклоните Амазон поклон картицу. Све истекле поклон картице се могу затражити да буду поново потврђене. Након одговарајућег доказа и подложно ограничењима и околностима, Поклон картица се може обновити по пријему таквог захтева. Према проценама, 10% картица се не користи, што је резултирало профитом за трговце од око 8 милијарди долара у САД у 2006.

Како функционише обрада Амазон поклон картица?

Постоје неки начини на које можете користити Амазон поклон картице. То је због различитих типова поклон картица доступних преко Амазона. Да бисте користили своју Амазон поклон картицу током плаћања, потребно је да пратите доле наведене кораке:

  Скенирајте своју мрежу за неколико секунди помоћу напредног ИП скенера

Опција И: Додајте поклон картицу на налог

1. Посетите Амазон продавница поклон картица и кликните на Додај на налог.

2. На страници са стањем поклона и кредита, унесите поклон картицу или промотивни код и кликните на Додај на своје стање.

Кредит са ваше поклон картице ће бити додат вашем Амазон Паи салду, који можете користити током плаћања да бисте добили попуст на коначну цену.

Опција ИИ: Користите поклон картицу током плаћања

Други начин да користите своју Амазон поклон картицу је када одлучите да платите са својим артиклима у корпи. Овај процес захтева да унесете детаље своје поклон картице непосредно пре него што потврдите куповину.

Напомена: Не можете да користите Амазон Гифтс салдо са поузећем или ЕМИ куповинама.

1. Изаберите жељени производ за куповину Амазон‘с библиотеку и кликните на Додај у корпу.

2. Затим кликните на корпу у горњем десном углу да обрадите куповину.

3. Кликните на Настави са куповином за производ који сте додали у корпу.

4. На страници за потврду унесите код своје поклон картице у дато поље и кликните на Примени у одељку Начин плаћања, као што је приказано испод.

5. Наставите да успешно поставите поруџбину уз помоћ жељене поклон картице.

Прочитајте следећи наслов да бисте сазнали да ли можете да повучете Амазон поклон картицу или не.

Можете ли повући Амазон поклон картицу?

Не, поклон картице се не могу пренети за вредност, поново учитати, препродати или искористити за готовину на Амазону. Ни у једном тренутку никоме неће бити дат повраћај готовине. То је такође разлог зашто не можете уклонити Амазон поклон картицу. Стање на поклон картици које није коришћено не може се пребацити на профил другог корисника. Можете пренети износ поклон картице на ваш Амазон Паи стање пратећи кораке које смо претходно навели. На овај начин не можете прецизно да повучете Амазон поклон картицу, али када платите, износ вашег стања може се користити за смањење коначне цене ваше куповине.

Можете ли отказати Амазон поклон картицу након испоруке?

Не, не можете отказати своју поклон картицу након испоруке, а износ не може бити враћен вама. Можете отказати своју поклон картицу пре испоруке у одељку за дигиталне поруџбине на вашем налогу. Пошто ће вам бити наплаћено са жељеног начина плаћања за мање од два дана од заказаног датума испоруке, поруџбине поклон картицама које су већ заказане током тог периода не могу се отказати.

Ако откажете наруџбу на Амазону са поклон картицом, да ли ћете добити свој новац назад?

Да. Након што се обради повраћај новца за вашу отказану поруџбину, можете добити рефундирање салда на Амазон поклон картици у року од два до три сата.

Да ли се Амазон поклон картице могу вратити?

Доступна је временски ограничена опција рефундирања за куповине обављене коришћењем салда на поклон картици, што је до два до три сата. Међутим, ограничено је на стање на мрежи или поклон кредит који сте искористили, а повраћај новца не може се извршити у облику готовине у било ком тренутку. Такође не можете повући Амазон поклон картицу.

Како да уклоним поклон картицу са Амазона? Како уклонити Амазон поклон картицу?

Нажалост, Амазон поклон картица се не може уклонити након што се искористи. Стање које је требало да се користи са ваше поклон картице односи се само на поруџбине које направите путем опција плаћања на мрежи на Амазону, а не на наруџбине поузећем. Због тога вам није дозвољено да уклоните Амазон поклон картицу.

  Како да поправите рушење Стеам игара при покретању (пун водич)

Можете слагати новац на свој Амазон налог користећи Амазон поклон картицу. Када се картица користи, она губи на вредности и остаје на рачуну трајно док се поново не искористи. Када нешто купите, одузима се износ од кредита ваше поклон картице. Исто тако, када нешто вратите, новац од трансакције, ако је направљен помоћу поклон картице, не враћа се на картицу коју сте користили. Враћа се на кредит поклон картице или на ваш Амазон платни биланс, спреман за употребу у другој куповини.

Могу ли да вратим Амазон поклон картицу пошиљаоцу?

Не. У било ком облику, физичком или електронском, Амазон поклон картице се не могу директно вратити пошиљаоцу. Амазон ће једноставно кредитирати рачун примаоца са износом. Осим ако за сваку успешну трансакцију наведе другачији начин плаћања, износ картице ће бити искоришћен тренутно. Могу постојати слични случајеви у којима је неко можда послао Амазон поклон картицу на погрешну е-пошту.

Како вратити Амазон поклон картицу пошиљаоцу?

Као што је већ поменуто, поклон картицу не можете вратити пошиљаоцу. Можете контактирати пошиљаоца и затражити од њега да обради повраћај средстава. Пошиљалац, дакле, мора ступити у контакт са Амазон брига за кориснике тим и захтевају да депонују преосталу вредност е-картице на свој Амазон платни биланс, након што потврде свој идентитет са Амазоном. Они могу добити само кредит на свом Амазон налогу уместо да добију повраћај новца на своју кредитну картицу или у готовини. Из тога следи да у то време нико није смео да искористи цео износ е-картице и да није одлучио да уклони Амазон поклон картицу.

Шта учинити ако сте послали Амазон поклон картицу на погрешну е-пошту?

Може доћи до ситуације у којој сте послали Амазон поклон картицу на погрешну е-пошту. У овом случају, постоје две ствари које можете да урадите.

Прво, можете отказати заказану испоруку поклон картице, али не под овим околностима: заказани датум испоруке је два дана. Биће вам наплаћена трансакција и поклон картице се не могу отказати током тог времена.

Друго, можете поново послати поклон картицу и деактивирати оригиналну поклон картицу. Пратите ове кораке.

Напомена: Поклон картице се могу послати до пет пута свака.

1. Идите на Амазон веб-сајту и пријавите се са налогом на ком сте наручили.

2. Затим кликните на Ретурнс & Ордерс.

3. У одељку Ваше поруџбине кликните на опцију Прикажи детаље поруџбине са поклон картице коју сте наручили.

4. На страници Резиме поруџбине кликните на опцију Поново пошаљи за одређену поклон картицу.

5. Прегледајте детаље поклон картице, а затим се придржавајте упутстава на екрану.

Напомена: Из безбедносних разлога, Амазон ће можда захтевати да потврдите своје податке о плаћању.

Шта се дешава у Амазону ако извршим лажни повратак?

Ово је уобичајен проблем који погађа многе продавце на Амазону и другим предузећима е-трговине. Случај лажног повратка може имати врло значајне последице ако докази покажу да сте криви. Ако вам Амазон исплати повраћај новца, продавац производа на листи ће претрпети губитак. Чак ће и ваше лажне жалбе и оцене наштетити његовом пословању на Амазону. Извршавањем преваре задржаћете новац и производ, али ће продавац изгубити новац јер ће изгубити производ који сте задржали. Поред Амазонове провизије и трошкова транспорта за испоруку и враћање, биће нарушена и његова репутација. Ово је познато као популарни Амазон трик за рефундирање. Размислите о доношењу морално исправне одлуке ако размишљате о таквом исходу.

  7 најбољих управљаних поузданих АПИ-ја за е-пошту за мала и велика предузећа

Колико времена је потребно да Амазон врати ваш новац?

Захтеви за повраћај средстава могу се поднети путем телефона, ћаскања или е-поште. Ако Амазон продаје производ са службеним рачуном и буде враћен у року од 14 дана након испоруке, биће вам надокнађено у потпуности.

Коришћењем Амазон поклон картице уместо оригиналне начин плаћања, можете да вратите производе које сте купили на Амазону, а да не морате да доставите рачун. Међутим, не постоји гаранција да ће враћање било чега без рачуна довести до повраћаја новца. Имате само одређено време да затражите од Амазона повраћај новца за поруџбину.

Време потребно за одређене врсте повраћаја средстава је следеће:

  • Плаћање на Амазону: 2 сата
  • УПИ, банковни рачун, НЕФТ на банковни рачун: 2 до 4 дана
  • Нето банкарство или картица (кредитна/дебитна): 2-4 дана
  • Папирни чек: 8-10 дана

За поруџбине које је извршио продавац Амазон, време потребно за повраћај средстава је:

  • Пре-паид поруџбине (кредитна картица/дебитна картица): 3-5 дана
  • Плаћање наруџбине за испоруку (НЕФТ на банковни рачун): 3-5 дана

Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали да ли можете или не повући Амазон поклон картицу.

Како да урадим Амазон трик за рефундирање?

Један од начина да затражите повраћај новца без враћања производа Амазону је могућ. Иако су ризици високи, мало је простора за губитак јер када се износ повраћаја пошаље на ваш банковни рачун, можете се извући. Ово је Амазонов трик за рефундирање, озлоглашен по томе што многе продавце доводи у проблеме са Амазоном због рупе у њиховој политици. Мораћете да испробате следеће кораке:

Напомена: Доле наведене информације су само у информативне/образовне сврхе. Не подржавамо такве трикове и/или накнадну употребу ако их има.

1. Узмите а ВПН мрежа, да сакријете вашу ИП адресу, спречавајући Амазон да прати вашу стварну локацију.

2. За овај трик ће вам требати стари Амазон налог.

Напомена: Можда неће бити лако саставити нови налог за повраћај новца ако се неко сматра сумњивим.

3. Морате користити банковни рачун са неким кредитом, јер ће то повећати стопу успеха вашег подухвата.

4. Наручите на Амазону. И по пријему поруџбине, мораћете да поднесете захтев за повраћај новца.

5. Мораћете да тврдите да је пошиљка коју сте примили била празна, да није оштећена или поломљена.

Напомена: Разговарајте са службом за корисничку подршку ако је потребно.

6. Када вам одобре повраћај новца, добићете га у предвиђеном року, као и производ задржати код себе.

Напомена: Амазон веома озбиљно схвата случајеве преваре и чак би могао да предузме правне мере у оквиру пиратерије ако је узета ставка скупа или спада у одређене категорије.

Ово је оно што се примењује Амазон трик за рефундирање.

***

Дакле, надамо се да сте разумели како да уклоните Амазон поклон картицу и како да изведете Амазон трик за повраћај новца уз детаљне кораке који ће вам помоћи. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.