Како уклонити Попсоцкет а да ништа не покварите

ПопСоцкет се може покварити док се уклања из разних разлога, али нема довољно да би се оправдало његово коришћење. С обзиром да екрани телефона добијају све веће утичнице, најлакши су начин да их користите једном руком. Сви смо ми постали плен да га разбијемо док смо их уклањали. Људи обично покушавају да га уклоне тако што га само повуку или користе оштар предмет да га раздвоје. У овом чланку ћемо научити како да уклоните ПопСоцкет а да ништа не покварите и како да поново прикључите ПопСоцкет на базу.

Како уклонити Попсоцкет а да ништа не покварите

Наставите да читате да бисте сазнали о начинима да уклоните Попсоцкет без разбијања било чега у детаље.

Шта је ПопСоцкет?

Поп утичница је врста телефонског прибора који се залепи за телефони имати стисак. Доступан је у разним врстама. Једна од широко коришћених је лепљива. Лепак нам омогућава да га залепимо на телефоне. Може се користити у више намена као што су слање порука, гледање видео записа и снимање селфија. Осим тога, може се користити и за омотавање кабла, видео ћаскање, заштиту камере и као постоље. Може се заглавити на различитим нивоима у зависности од њихове употребе. На пример, можете да га залепите у средину да бисте га користили као држач, доњи део за видео ћаскање, а две искочне утичнице изнад и испод центра помажу вам да обезбедите жичане слушалице.

Како скинути ПопСоцкет

Иако уклањање изгледа лако, захтева много стрпљења и агилности. До следећег пута, можете погледати различите методе у вези са скидањем ПопСоцкета.

Метод 1: Коришћење ноктију

Све док имате дугачке нокте, можете лако да користите овај метод да уклоните своју утичницу пратећи доле наведене кораке:

1. Конзумирајте врх ПопСоцкета.

Слика Тхор Деицхманн-а са Пикабаи-а

2. Нежно померајте нокте око заглављеног дела ПопСоцкета да бисте га демонтирали.

3. Полако извуците из телефона и залепите га где год је потребно.

Метод 2: Коришћење зубног конца

Конац за зубе је један од алата који може учинити чуда када размишљате о томе како да уклоните ПопСоцкет а да ништа не покварите. Можете да пратите доле наведене кораке да бисте научили да користите зубни конац док уклањате ПопСоцкет прикључен на уређај.

  Како покренути и контролисати позадинске процесе на Линуку

1. Уговорите ПопСоцкет ако је проширен.

2. Користите прсте да бисте добро разумели ПопСоцкет.

3. Гурните зубни конац што је више могуће.

Фотографија Брета Џордана на Унспласх-у

4. Ваш ПопСоцкет се уклања без прекида.

Метод 3: Коришћење картице

Још један ефикасан метод за уклањање ПопСоцкет-а без да се било шта поквари је уклањање картице. Картица може бити било која визит карта, кредитна или дебитна картица, лична карта или поклон картица. Хајде да погледамо како да скинемо ПопСоцкет помоћу картице.

1. Чувајте га у уговореном облику.

2. Прецизно заглавите базу користећи било коју картицу.

Фотографија Гиоргио Тровато на Унспласх-у

3. Полако подигните картицу да бисте је уклонили из уређаја.

Метод 4: Коришћење фена за косу

Можете користити фен за косу да бисте се ослободили телефона загревањем лепка. Кораци о томе како да скинете ПопСоцкет са телефона користећи фен за косу су наведени у наставку.

1. Држите фен за косу на најнижој температури.

Слика од ОпенЦлипарт-Вецторс са Пикабаи-а

2. Држите га 4-8 инча од телефона.

3. Померајте фен за косу тамо-амо око базе.

4. Поновите поступак осим ако се не скине.

Метод 5: Коришћење изопропил алкохола

Употреба изопропил алкохола може бити један од најлакших метода да се ослободите ПопСоцкет-а, а да га не покварите. Можете пратити доле наведене кораке:

1. Чувајте га у уговореном облику.

2. Попрскајте изопропил алкохол дуж базе и оставите да одстоји минут или два.

Слика од цромацонцептовисуал са Пикабаи-а

3. Користите било који оштар алат да направите простор између ПопСоцкет-а и телефона.

4. Нежно уклоните ПопСоцкет са телефона.

Напомена: Не заборавите да оперете руке након употребе изопропил алкохола.

Након уклањања ПопСоцкет-а, осигурајте га безбедним лепљењем на путер папир. Важно је то учинити јер када база буде изложена прљавштини и прашини, нећете моћи поново да користите ПопСоцкет у будућности.

Како очистити ПопСоцкет лепак

Након безбедног уклањања ПопСоцкет-а долази мучан део чишћења ПопСоцкет лепка. Лепак оставља лепљив остатке након уклањања ПопСоцкета са телефона или футроле за телефон. Стога смо вам донели начине за чишћење ПопСоцкет лепка.

  • Изопропил алкохол: Са изопропил алкохолом можете лако очистити ПопСоцкет лепак тако што ћете га само попрскати преко лепљивог дела и обрисати га марамицом или памучном крпом.

  • Лепљиве траке: Коришћење лепљиве траке је најлакши начин да уклоните остатке лепка. Само треба да чврсто залепите лепљиву траку преко лепка и да је откинете. Апсорбује сву лепљивост, што ће очистити површину од било каквих остатака. Можете то поновити у случају да ту и тамо остане неки остатак.

  • Сода бикарбона: Употреба соде бикарбоне је једна од згодних метода да се ослободите ПопСоцкет лепка. Све што треба да урадите је да поспите мало соде бикарбоне преко лепљивог подручја и истрљате га четкицом за зубе. Обришите површину влажном крпом да бисте имали чисту површину телефона.

  • Средство за уклањање лака за нокте: Одстрањивач лака за нокте такође добро чисти остатке ПопСоцкет лепка. Само треба да сипате неколико капи средства за уклањање лака за нокте преко лепљивог подручја и обришите га памуком.

Напомена: Не заборавите да оперете руке након употребе изопропил алкохола и средства за уклањање лака за нокте.

Како поново спојити ПопСоцкет на базу

Постоји скуп процедура које се морају поштовати када желите да га поново прикључите на базу. Прочитајте и следите доле наведене кораке да бисте поново користили ПопСоцкет.

1. Држите базу ПопСоцкет-а у хладној води 5-10 секунди.

2. Пустите да се утичница осуши око 10 минута држећи лепљиву страну окренуту нагоре.

Напомена: Не остављајте да се дуго суши, јер може изгубити лепљивост. Ако се не осуши за 10 минута, нежно га обришите марамицом или пешкиром.

3. Залепите утичницу на било коју чисту површину. Обавезно оставите ПопСоцкет да одстоји најмање сат времена како би могао дуже да траје.

Осим телефона, ПопСоцкетс се такође може користити на столовима, прозорима и зидовима. Међутим, постоје одређене површине на којима га не можете користити као што су силицијум, кожа или материјали који су водоотпорни.

Како учинити да ПопСоцкет траје дуже

Може трајати веома дуго у зависности од тога колико пажљиво га користите. Можете осигурати неке тачке да би они трајали још дуже.

  • Покушајте да не уклањате ПопСоцкет често јер ће излагање прљавштини и прашини смањити његову лепљивост.
  • Нежно управљајте ширењем и сажимањем ПопСоцкет-а. Чврста употреба експанзивног дела може довести до лома.

Алтернатива за Стицки ПопСоцкет

Неки од њих могу трајати дуже, неки не. Стога, можете користити друге алтернативе које вам могу помоћи да превазиђете проблем да бисте их уклонили, а да ништа не покварите.

  • Магнетни ПопСоцкет: Ови ПопСоцкет се аутоматски заглављују на вашим уређајима. Уклањање и поправљање је само питање секунди. Можете га купити на мрежи или сте у оближњим продавницама. Једини проблем са овим ПопСоцкет-ом је што не можете да добијете чврст хват као лепљиви.

  • Футрола за телефон са држачем или постољем: Ово може бити добра алтернатива јер трају дуже и служе за све сврхе ПопСоцкет-а. Они су лако доступни на пијацама и онлине продавницама.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Могу ли поново да користим ПопСоцкет?

Анс. Да, то је додатак намењен за поновну употребу. Произвођачи тврде да се поп утичница може користити 100 пута и проширити и скупити 12000 пута. Стога можете лако поново користити под условом да пратите исправне кораке уклањања и поновног постављања.

К2. Да ли ПопСоцкет уништава вашу маску за телефон?

Анс. Да, може уништити кућиште телефона ако је танко. Може да растегне кућиште док га скида. Међутим, ако користите чврсту футролу за телефон, неће бити никаквих проблема осим остатка лепљивог остатка ПопСоцкет-а. Можете га лако очистити методама које су горе наведене у чланку.

К3. Како уклонити белу траку са ПопСоцкета?

Анс. То је чест проблем који се дешава приликом уклањања ПопСоцкета. Бела трака је трака од 3м која држи телефон и телефон заједно. Можете уклонити ту траку користећи фен за косу или топлотни пиштољ да растворите лепак, а затим га полако одлепите. Остатак се може уклонити коришћењем горе наведених метода.

К4. Колико дуго ПопСоцкет може остати изложен ваздуху?

Анс. Не би требало да се излаже дуже од 15 минута ако је идеја да се поново користи услед излагања прљавштини и прашини лепак се осуши. Можете га покрити папиром од путера и користити касније или га употребити у року од 15 минута након уклањања.

***

Горе наведени су начини како скинути ПопСоцкет и како поново прикључити ПопСоцкет на базу. Можда сте схватили да уклањање ПопСоцкета уопште није задатак. Све што вам треба је мало стрпљења и савети и трикови да лако уклоните и поправите ПопСоцкетс. Надамо се да вам је овај водич помогао да сазнате како да уклоните ПопСоцкет а да ништа не покварите. Молимо поделите своје упите или сугестије у одељку за коментаре испод.