Како заменити КингРоот са СуперСу – 2024

Андроид привлачи многе програмере, као и ентузијастичне кориснике технологије због процеса који се зове Роотинг. Уз то, корисници могу да добију дозволе да модификују основну фасциклу свог телефона за складиштење и уносе промене у системске датотеке. Дакле, могућности су бескрајне.

Али, данас, многе људе који нису толико технички потковани привлаче рутовање својих Андроид паметних телефона. На овај начин, Роотинг постаје донекле маинстреам у Андроид свету. То је компликован процес и не може свако да роот свој телефон.

Да бисте олакшали процес рутирања, постоји много доступних апликација које једним кликом директно рутавају ваш Андроид телефон. Најпознатија апликација за рутовање једним кликом је КингРоот. Подржава многе брендове и моделе и процес је веома једноставан.

Једина мана коришћења КингРоот-а је то што он инсталира сопствену апликацију као менаџер дозвола што се већини корисника не свиђа. Већина корисника га презире и тражи начин да га замене суперСу. Не можете једноставно деинсталирати КингРоот јер је инсталиран као системска апликација.

Дакле, ако тражите начин да замените КингРоот са СуперСу, имамо сигуран метод за вас. У овом чланку дали смо једноставан водич корак по корак за замену КингРоот-а са СуперСу.

Како заменити КингРоот са СуперСу.

У наставку је дат врло једноставан водич корак по корак о томе како да замените КингРоот са суперСу. Пажљиво пратите кораке и ослободите се апликације СуперСу.

Кораци за замену КингРоот са СуперСу су:

Корак 1. Преузмите доле наведене датотеке.

1. Апликација Терминал Емулатор: Преузимање.

2. Реплаце_Кингусер_витх_СуперСУ Зип фајл: Преузимање.

  • Инсталирајте апликацију Терминал Емулатор док извлачите. Зип датотеку и чувајте фасциклу „МРВ“ у интерној меморији вашег уређаја.
  Како брзо направити белешку на иПхоне-у или иПад-у

Корак 2. Затим отворите апликацију емулатор терминала и откуцајте команду су. Сада ће уређај тражити од вас роот дозволе. Љубазно дајте и њима.

Корак 3. Сада унесите следећу команду: сх /сдцард/мрв/роот.сх

Ово ће покренути скрипту и аутоматски покренути СуперСу. Ако се то не догоди, покрените га ручно и он ће почети да ради. Занемарите сваку грешку која се појави током покретања скрипте.

Сада сте успешно заменили Кингроот са Суперсу на свом уређају.

У закључку, ово је најуспешнији и најлакши начин да замените КингРоот са СуперСу на вашем укорењеном Андроид уређају. За било какву помоћ, слободно нас контактирајте или нам пишите у коментарима испод. Надамо се да ће вам и овај једноставан водич помоћи да решите своје проблеме.