Како уклонити водени жиг са фотографије/слике – 2024

Са повећањем умрежавања, начин на који конзумирамо медије је много еволуирао. Интернет је довео до потпуно нове перспективе власништва над дигиталним садржајем преко интернета. Постоји много начина да се садржај заштићен ауторским правима преко интернета.

Најчешћи облик садржаја у компјутерском и медијском свету су „Слике“. Најбољи начин да заштитите коришћење слика је да ставите водени жиг на дистрибуиране слике. Слике са воденим жигом су најстарији и најчешће коришћени облик заштите садржаја.

Али, понекад корисници желе да уклоне водени жиг са слике. Традиционални метод уклањања воденог жига укључивао је поновно фарбање пиксела једног по једног или коришћењем професионалног софтвера за уређивање фотографија, што би захтевало сате и вештине високог нивоа.

Данас имамо једноставан водич како да уклоните водени жиг са фотографије. Пратећи једноставне кораке, корисници могу уклонити водене жигове са слика без икаквих проблема за неколико минута. Дакле, хајде да почнемо ако желите да уклоните водене жигове са било које слике.

Како уклонити водени жиг са фотографије.

У наставку је дат једноставан водич корак по корак о томе како уклонити водени жиг са слике. У ту сврху користићемо ВебИнПаинт, који је бесплатни онлајн уређивач.

Кораци за уклањање воденог жига са фотографије су

Корак 1. Кликните на Пријави се за Веб Инпаинт. Регистрација је једноставна, јер све што треба да урадите је да унесете своју е-пошту и поставите лозинку.

Корак 2. Отпремите слику са које желите да уклоните водени жиг.

Корак 3. Затим у уређивачу изаберите алатку за означавање и пажљиво оцртајте водени жиг. Можете одабрати различите величине алата за означавање да бисте били прецизни.

  Како омогућити колачиће у било ком Мац претраживачу

Корак 4. Након што означите водени жиг, само притисните дугме Плаи зелене боје на врху и обрада ће почети.

Корак 5. Сада ће обрађена слика бити без воденог жига јер ће бити уклоњена. Сачувајте добијену слику.

Дакле, ваша слика је без ужасног воденог жига.

Такође погледајте: – Како уклонити водени жиг са видеа

У закључку, ово је једноставан водич корак по корак о томе како уклонити водени жиг са фотографије. Такође, поделите ово са својим пријатељима ако сматрате да је овај водич користан. За било какву помоћ, помоћ или упит, слободно коментаришите испод. Волели бисмо да чујемо од вас.