Како заобићи Тиндер верификацију телефонског броја

Тиндер је апликација за онлајн упознавање. Корисници апликације за упознавање Тиндер превлаче удесно да би лајковали или превлаче налево да одбију профиле других корисника, који обично садрже слике, кратку биографију и листу интересовања. Могли сте да се пријавите за Тиндер користећи свој Фацебоок налог до 2018. Тиндер је, међутим, променио ову политику и сада захтева верификацију броја телефона да бисте креирали налог због великог броја ботова и лажних налога. Циљ је био да се развије процедура која би проверавала истинитост власника рачуна. У светлу могућности цурења података, нежељених порука и наметљивих реклама, статистичко истраживање открива да више од 80% јавности нерадо даје своје личне податке на мрежи. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити како да заобиђете верификацију броја телефона у Тиндер-у и да ли можете да направите нови Тиндер налог након што сте забранили. Такође, научићете како да заобиђете верификацију старости на Тиндер-у.

Како заобићи Тиндер верификацију телефонског броја

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да заобиђете верификацију броја телефона Тиндер са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Како прескочити верификацију броја?

Због захтева да сви корисници Тиндера имају број телефона за пријаву, немогуће је креирати налог без броја. Међутим, лажни Тиндер телефонски бројеви су лажни Тиндер телефонски бројеви који се могу брзо користити за добијање верификационог кода потребног за креирање налога.

Како креирати Тиндер налог?

Можете да креирате свој Тиндер налог уз помоћ следећих корака.

1. Посетите Веб локација Тиндер на вашем десктоп претраживачу да бисте креирали нови налог на њему.

2. Кликните на Креирај налог.

3. Пријавите се користећи свој Гоогле или Фацебоок налог или са својим бројем телефона.

4. Кликните на ВЕРИФИ и завршите процес верификације.

5. Унесите свој број мобилног телефона и кликните на Настави.

6. Унесите верификациони код који је послат на ваш број мобилног телефона и кликните на Настави.

7. Кликните на опцију Слажем се у одзивнику.

8. Попуните потребне детаље у одељку КРЕИРАЈТЕ НАЛОГ.

9. Након што су све потребне информације успешно унете, кликните на Настави са дна странице да бисте креирали налог.

Како заобићи верификацију старости на Тиндеру?

Не можете да користите Тиндер ако сте млађи од 18 година јер је то минимална старосна граница коју је Тиндер поставио за кориснике да отворе налог. Ако сте млађи од 18 година и региструјете се за налог, од вас ће се тражити да унесете датум рођења. И док будете уносили свој датум рођења, Тиндер ће аутоматски идентификовати ваше године и ограничиће вас према годинама. Том налогу ћете моћи да приступите тек када напуните 18 година. Неки корисници уносе погрешан датум рођења да би направили налог, али када је у питању провера старости, њихов налог бива забрањен. Дакле, нема смисла креирати Тиндер налог ако сте млађи од 18 година.

Можете ли лажирати верификацију на Тиндеру?

Да. Само прави човек, а не машина, може преварити Тиндер да верификује корисника. Процес верификације који користи Тиндер фотографише стварну особу и упоређује је са оригиналом. Ако се фотографије поклапају, Тиндер ће верификовати корисника постављањем плаве квачице на његов профил. Иако ботови не могу да опонашају прави људски став, то не значи да особа не може да лажира позу и добије своју плаву квачицу док се представља као неко други. Када сте верификовани на Тиндеру, узима се у обзир да сте човек и да чак донекле подсећате на фотографије које су дате. Међутим, главна ствар је осигурати да фотографија коју даје буде у правом положају.

Да ли је безбедно проверити старост у Тиндеру?

Да, безбедно је проверити старост на Тиндеру. Ваш ИД ће Тиндер користити само да потврди ваше године након што га доставите. Након верификације узраста, они могу да чувају вашу личну карту или информације везане за њу до 90 дана ради осигурања квалитета. Ове информације могу укључивати врсту личне карте коју сте дали. Ако успешно потврдите да имате 18 година или више, они ће морати да воде евиденцију о томе како би вам омогућили да комуницирате са својим партнерима након овог периода. Након тога, они ће само сачувати резултате ваше верификације.

Како заобићи Тиндер верификацију телефонског броја?

Због Тиндерове политике верификације, није могуће пријавити се на Тиндер без телефонског броја. Али могу се користити алтернативе за стварни број телефона. Ево неколико предлога:

  • Користите виртуелни број: Саветујемо вам да користите виртуелни број јер је немогуће заобићи Тиндерову верификацију телефона. Многи од вас су можда размишљали о коришћењу виртуелног броја, али избегавајте коришћење једнократног телефонског броја јер бисте могли да имате проблема са пријављивањем по други пут. Међутим, постоји много апликација за телефонске бројеве које раде са Тиндером да би обезбедиле стални други телефонски број.

  • Користите телефонски број Бурнер-а: Телефонски бројеви Бурнер-а су бројеви за једнократну употребу који се могу лако одбацити након употребе.

Да ли Тиндер забрањује ваш број телефона?

Да, Тиндер забрањује ваш број телефона. Као резултат тога што је Тиндер забранио и ваш налог и ваш број телефона, ваш број више није употребљив. Све информације које сте дали Тиндеру, као што су ваш број телефона, Фацебоок налог, адреса е-поште и тако даље, такође су забрањени када сте забрањени.

Може ли Тиндер забранити ваш ИП?

Да, Тиндер може забранити ваш ИП у неким случајевима. Поред других података о уређају, Тиндер такође бележи вашу ИП адресу. Међутим, што се тиче ваше ИП адресе, Тиндер није строг. Пошто вероватно нећете имати статичку ИП адресу, можете је једноставно спречити коришћењем ВПН-а или ресетовањем рутера.

Можете ли уложити жалбу на забрану Тиндера?

Да, можете се жалити на забрану Тиндера. Можете добити помоћ за жалбе ако ступите у контакт са корисничком службом, упркос чињеници да то није званична техника жалбе. Пошаљите захтев користећи Образац захтева за Тиндер или пошаљите е-пошту Тиндер-у да бисте то урадили.

Можете ли направити нови Тиндер налог након забране?

Да, можете направити нови Тиндер налог када је забрањен, али уз пуно услова као што су:

  • Не можете користити исти уређај за креирање новог налога.
  • Не можете користити исти број телефона за креирање новог налога.
  • У ствари, не можете користити ниједну информацију коју сте користили на свом претходном налогу, а који је забрањен за креирање новог налога.

***

Надамо се да сте научили како да заобиђете Тиндер верификацију телефонског броја и заобиђете верификацију старости на Тиндеру. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.