Како знати да ли вас је неко блокирао на Снапцхату

Како знате да ли вас је неко блокирао на Снапцхату? Бити блокиран значи да је пријатељство у невољи, али то није увек случај. Ипак, разумљиво је ако сте забринути да сте блокирани и да то значи да сте испали.

Шта се дешава када блокирате некога на Снапцхату? Не добијају обавештења, тако да не морате да бринете о томе. Али могу ли да кажу да су блокирани? Ако мислите да сте блокирани, како можете то са сигурношћу сазнати? Ево како да знате да ли вас је неко блокирао на Снапцхату.

Која је разлика између блокираног и уклоњеног на Снапцхату?

Која је разлика између блокирања и уклањања (понекад се назива „недодато“) на Снапцхату? Прво је више „Сцорцхед Еартх“ него што је непријатељ, тј. може се преокренути, али је чешће него трајно. Блокирање природно прекида све везе, док уклањање не.

Ако сте уклоњени само из Снапцхата, нећете моћи да видите приче осим ако нису подешене на Сви. Међутим, ако сте блокирани, ништа се неће појавити без обзира на подешавања. Ипак, не можете рећи из менија Дисцовер. Можда сте чак били и пригушени, што значи да неће видети вашу причу, али остајете пријатељи.

Како знати да ли вас је неко избрисао на Снапцхату

Најлакши начин да сазнате да ли сте избрисани или блокирани је преко функције ћаскања. Ако и даље можете да видите особу наведену у конверзацији, нисте блокирани. Могуће је да су вас избрисали, али их нисте уклонили. Међутим, ово функционише само ако сте недавно разговарали са њима преко функције.

Можете им послати и снимак; само урадите то како бисте иначе. Дајте му неколико минута и ако пише „На чекању“ и приказује сиву икону, можда сте избрисани. Или можда један или обоје немате довољно добру интернет везу.

Друга опција је да кликнете на профил контакта. Ако можете да видите њихов Снапцхат резултат, нисте избрисани.

У супротном, морате даље да научите како да кажете да ли вас је неко блокирао на Снапцхату…

Како знати да ли вас је неко блокирао на Снапцхату

Нећете бити обавештени када вас неко блокира на Снапцхату, тако да морате да потражите друге знакове. Не брините: кораци које морате да пратите су заиста једноставни. Ево шта можете да урадите да проверите да ли вас је неко блокирао.

1. Можете ли да видите недавне разговоре?

Ово је најједноставнији метод, али вам не мора нужно дати коначан одговор, посебно ако се осећате параноично. А пошто се тренутно питате: „да ли сам блокиран на Снапцхату?“, велике су шансе да сте вероватно самосвесни.

Ако сте недавно разговарали са особом за коју мислите да вас је блокирала, погледајте ту нит. Идите на екран за ћаскање и кликните на релевантну нит—ако је још увек доступна. Ако није, разговор се догодио или сувише давно, или је то знак да сте блокирани. Међутим, то није извесно, тако да не губите наду ако достигнете ову фазу.

Сада морате тражити потврду.

2. Можете ли их потражити?

Ако још увек можете да се сетите корисничког имена те особе, то је сјајно. Ако не, можете, у већини случајева, користити њихово стварно име да би функција претраживања радила.

Дакле, како тражите пријатеље на Снапцхату?

У горњем левом углу интерфејса видећете свој профил, који може да прикаже вашу причу ако сте је додали у претходна 24 сата. Одмах поред овога, налази се икона лупе. Кликните на ово и потражите контакт за који сте забринути да вас је блокирао.

Ако се не појаве, они су вас или блокирали или избрисали свој налог. Или су променили своје Снапцхат корисничко име. То можете учинити само једном годишње, али је такође прилично лако. Ово би могао бити начин избегавања људи; у том случају, најбоље је да разговарате са њима лично или на неком другом сервису за размену порука, или да питате пријатеља који вам је заједнички да ли је променио своје корисничко име.

3. Могу ли други да траже ваш контакт?

Блокирање некога значи да вас уопште не може пронаћи. Дакле, како можете знати да ли сте блокирани – или више не користе Снапцхат?

Најбоља опција је да пронађете неког другог са Снапцхатом и питате да ли може да тражи корисничко име овог контакта. Само треба да користе исти метод као горе.

Алтернативно, можете подесити други Снапцхат налог. Ово делује као претерано, можда чак и опсесивно, начин да сазнате. Друга особа то такође може сматрати ухођењем, па добро размислите да ли желите да предузмете овај корак. (Ако будете упитани, можете измислити разлог ако је потребно, тј. заборавили сте податке за пријаву на претходни налог.)

Ако се не појаве, вероватно су избрисали сопствени Снапцхат. Лоша је вест ако се ипак појаве: блокирали су ваш други налог.

Наравно, ако некада видите ову особу лицем у лице, могли бисте се успутно питати да ли још увек користи Снапцхат. Али ризикујете да изазовете трење ако то ураде, а они су вас блокирали.

Зашто вас је неко уклонио из Снапцхата?

На ово питање је тешко одговорити, а камоли поставити, али не мора нужно да бринете. Постоји много потенцијалних разлога, иако ћете можда морати да се суочите са идејом да сте се управо удаљили.

Прво, могло се десити грешком. Неки пријатељи нестају између ажурирања или када неко промени телефон; то не би требало да се деси, али јесте. Ако мислите да је то случај, пошаљите им поруку или Снап. Уверите се да није грешка на вашем уређају.

Ако сте изгубили много контаката са Снапцхата, покушајте поново да додате оне којима сте најближи.

Разлог може бити и то што објављујете пречесто или преретко. Можда се ваша интересовања тренутно не поклапају, па радије не би затрпали свој феед причама у које нису посебно уложени.

Можда су тренутно само заузети и не желе да се ометају. Одмор од Снапцхата може бити добар за вас!

Уклањање се, барем, може лако опозвати, па ако вас је узнемирило, разговарајте с њима. Али немојте се превише емоционално улагати – то је само Снапцхат и то свакако не значи да је ваше пријатељство завршено.

Зашто вас је неко блокирао из Снапцхата?

Вероватно ћете већ инстинктивно знати одговор на ово. Али ако сте озбиљно збуњени зашто се то догодило, вероватно је најбоље да се запитате да ли сте били сметња. Или подједнако, ако су били сметња и то је само карактеристично за њих.

Ако су на универзитету или средњој школи и предстоје им испити, можда ће желети да се искључе са друштвених мрежа. То је тачно ако и они ускоро имају интервјуе за посао. Постоји много разлога због којих живот може да упадне у ствари као што је Снапцхат. Све је у перспективи.

Сви знамо да се Снапцхат може користити у сврхе НСФВ-а, али број људи који заправо шаљу поруке одраслих другим корисницима је заправо релативно мали. У таквим случајевима немојте бити шокирани ако вас примаоци блокирају.

Ако не користите Снапцхат на тај начин, постоји шанса да је блокирање била грешка, посебно ако сте у добрим односима са дотичном особом. Ако имате друге контакт информације, контактирајте их тамо—јер вам Снапцхат неће дозволити да разговарате са њима на својој платформи.

Друга могућност је да вас ваш контакт „духује“. То је ужасна перспектива, али ако су они тип особе која то ради, ионако не заслужују да буду у вашем животу.

Да ли је Снапцхат прави за вас?

Природно је да се осећате повређено ако вас је блокирао или уклонио неко за кога сте мислили да вам је добар пријатељ. Међутим, није крај света. Ако вас је то озбиљно погодило, запитајте се: да ли је Снапцхат прави за вас?

Друштвени медији су све о стварању веза и изградњи пријатељстава. Ради се о свакодневном упознавању људи. Али као и све друштвене мреже, Снапцхат није вредан узнемиравања.