Како званично и легално преузети Виндовс 7

Мицрософт више не подржава Виндовс 7, али неколико корисника је и даље лудо за некада популарним ОС-ом. Након лансирања, Мицрософт је објавио Виндовс 8, 8.1, 10, па чак и Виндовс 11, али Виндовс 7 и даље држи прву позицију као најомиљенији ОС за многе. Дакле, ако и даље желите да преузмете Виндовс 7 званично и легално, пратите наш водич у наставку. Додали смо званичне везе за преузимање за Виндовс 7 ИСО слике, и све су легалне и легитимне. С тим у вези, идемо даље и пронађимо радне везе за Виндовс 7.

Званично преузмите Виндовс 7 ИСО од Мицрософта (2023)

Мицрософт је званично прекинуо подршку за Виндовс 7 још 2020. године, а након тога је престао да нуди опцију преузимања Виндовс 7 ИСО-ова. Иако је омогућавао корисницима да преузму Виндовс 7 ИСО датотеке са своје странице за опоравак до 2021. године, та опција је сада такође уклоњена. Срећом, неке званичне везе за преузимање су и даље активне и можете их користити за преузимање ИСО датотека. Везе су директно са Мицрософт-ових сервера и апсолутно су легитимне. Проверили смо везе на ВирусТотал-у и нико од добављача безбедности то није означио. Погледајте резултат теста баш овде.

За вашу информацију, Виндовс 7 ИСО-ови су доступни за 32-битне и 64-битне рачунаре и доступни су на енглеском (САД) језику. Можете легално добити Виндовс 7 сервисни пакет 1 (СПИ1) ИСО за Хоме Премиум, Ултимате и Профессионал издања. Уз све то речено, пређимо сада на линкове за преузимање.

Напомена: Пошто је Виндовс 7 стигао до краја живота, не препоручујемо коришћење Виндовс 7 за свакодневне задатке. Ако желите да користите Виндовс 7 за неки посебан застарели софтвер, можете га користити, али то чините штедљиво. Али предлажемо да користите Виндовс 10/11, а можете покренути старији софтвер на Виндовс 10/11 користећи водич који је овде повезан.

  Исправите да услуга бежичног аутоматског конфигурисања влансвц не ради у оперативном систему Виндовс 10

1. Кликните на директне везе у наставку да бисте преузели Виндовс 7 ИСО слику на свој рачунар.

2. Величина датотеке је око 3,8 ГБ за 32-битне слике и 5,5 ГБ за 64-битне слике.

3. Када преузмете, можете да користите Руфус да креирате УСБ за покретање за Виндовс 7 на рачунару. За оне који нису свесни, Виндовс 7 подржава и ГПТ и МБР стилове партиција. Ако двоструко покрећете Виндовс 7 са другим оперативним системом, не заборавите да изаберете ГПТ, који је модеран стандард и такође подржава УЕФИ режим. На старијим рачунарима изаберите „МБР“.

4. Да бих тестирао слику оперативног система Виндовс 7, инсталирао сам је на свој рачунар и прошло је добро без икаквих грешака. Дакле, наставите и погледајте Виндовс 7 ИСО слику и инсталирајте је на свој рачунар за ваш посебан случај употребе.

Инсталирајте и покрените Виндовс 7 на свом рачунару

Дакле, овако можете званично и легално да преузмете и инсталирате Виндовс 7 2023. Дао сам само радне везе са Мицрософт-овог сервера, и како сам га тестирао, потпуно су легитимне. У сваком случају, то је углавном то. Ако желите да званично преузмете Виндовс 11 ИСО, пратите наш повезани водич за детаљан водич. А да бисте пронашли листу најбољих Виндовс 11 апликација, пратите наш одабрани чланак. Коначно, ако имате било каквих питања, обавестите нас у одељку за коментаре испод.