9 најбољих ПСА софтвера за мала и средња предузећа за смањење пословних трошкова

Управљање и организовање свакодневних послова пословања је тешко, посебно за мала и средња предузећа.

Као власник малог предузећа, знате колико је важно, али захтевно повећати ефикасност и смањити трошкове. Занимљиво је да софтвер за аутоматизацију професионалних услуга (ПСА) нуди ефикасан начин за постизање овог циља.

ПСА софтвер поједностављује операције, побољшава видљивост и смањује трошкове предузећа аутоматизацијом многих ручних активности у вези са професионалним услугама. Ипак, избор за најбољи ПСА софтвер представља изазов за мала и средња предузећа због обиља могућности на тржишту.

Овај пост ће говорити о најбољим доступним софтверским решењима ПСА, неким од њихових главних предности и како помажу у смањењу оперативних трошкова.

Предности коришћења ПСА софтвера

Софтвер за аутоматизацију професионалних услуга (ПСА) нуди многе предности предузећима која покушавају да смање трошкове и повећају продуктивност. Поред обезбеђивања алата за праћење кључних индикатора учинка, ПСА софтвер може помоћи организацијама да интелигентније алоцирају ресурсе, на крају смањујући пословне трошкове.

Хајдемо детаљније у наставку како професионални софтвер за аутоматизацију услуга може помоћи предузећима да смање трошкове.

 • Смањење административних задатака – Аутоматизацијом дуготрајних процеса као што су планирање пројекта, заказивање, финансијско извештавање и управљање токовима посла, предузећа могу уштедети значајну количину времена које се може потрошити на продуктивније активности.
 • Предвидљивији резултати – У светлу постојећих ресурса, ПСА алати са АИ могу помоћи да се предвиди када се пројекти могу реализовати. Предузећа могу да планирају ефикасније, што смањује могућност кашњења или прекорачења трошкова.
 • Побољшајте финансијске перформансе – ПСА софтвер такође може помоћи предузећима да смање цурење буџета тако што ће пратити планирану у односу на стварну потрошњу и идентификовати области у којима ненаплативо време и трошкови утичу на буџет. Раним идентификовањем прекомерне потрошње, предузећа могу да предузму кораке да зауставе цурење буџета и побољшају укупни финансијски учинак.
 • Повећајте профитне марже пројекта – Коначно, ПСА софтвер може помоћи у повећању маржи пројекта нудећи виталне податке о томе који клијенти и пројекти су најпрофитабилнији за портфељ. Ове информације могу донети будуће одлуке у вези са којим пројектима треба наставити и како потрошити ресурсе за оптималан утицај.
 • Најбоље праксе за примену ПСА софтвера

  Имплементација софтвера за аутоматизацију професионалних услуга (ПСА) може бити изазовна и захтева пажљиво планирање и извршење. Када користите ПСА софтвер, имајте на уму следеће препоруке:

 • Утврдите своје критеријуме: Од кључне је важности да утврдите своје захтеве пре него што изаберете ПСА решење. Који су циљеви ваше компаније? Који квалитети су неопходни за постизање тих циљева? Можете одабрати најбољи ПСА софтвер и успоставити јасна очекивања тако што ћете дефинисати своје потребе.
 • Укључите кључне заинтересоване стране: Укључите менаџере пројекта, продаје и финансија у процес имплементације. Њихов допринос је од суштинског значаја за одабир правог софтвера који задовољава њихове потребе.
 • Поставите јасне циљеве: Поставите јасне циљеве за процес имплементације, као што су повећање продуктивности, побољшање видљивости пројекта или смањење ручних процеса. Постављање јасних циљева ће вам помоћи да мерите успех имплементације и да сви буду на правом путу.
 • Развити план пројекта: Развити план пројекта који описује процес имплементације и временски оквир. Овај план треба да садржи задатке, одговорности, рокове и прекретнице.
 • Обучите запослене: Уверите се да чланови вашег тима добију довољну обуку да би били упознати са новим софтвером и знали како да га добро користе.
 • Пратите напредак имплементације: Увек га држите на оку. Ово ће вам омогућити да уочите све проблеме или препреке и предузмете одговарајуће мере како бисте имплементацију одржали по плану.
 • Извршите тестирање софтвера: Темељно тестирајте софтвер пре него што га примените. Ово осигурава да све функције и интеграције исправно функционишу.
 •   Нумик је калкулатор дизајна материјала са напредним триг функцијама [Android]

  Придржавајући се ових најбољих пракси, можете повећати вероватноћу успешне имплементације ПСА софтвера који задовољава ваше пословне потребе и помаже вам да постигнете своје циљеве.

  Дакле, читајте даље и истражите најбољи ПСА софтвер доступан на тржишту да бисте поједноставили своје пословање.

  МанагеЕнгине

  МанагеЕнгине ПСА помаже организацијама да одреде области за побољшање и поједноставе своје процедуре пружања услуга. Захваљујући увидима у реалном времену и аналитици уграђеним у софтвер, можете добити поглед из птичје перспективе на пословне процесе и њихове резултате.

  Софтвер пружа комплетно решење за управљање свим елементима управљања пројектима. Такође се добро повезује са другим програмима и алатима, укључујући ЦРМ системе, рачуноводствени софтвер и софтвер за подршку. Кључне карактеристике МанагеЕнгине-а укључују:

  • Управљање налогом за управљање буџетима више организација.
  • Ребрендирајте изглед и осећај самоуслужног портала.
  • Аутоматски обрачун ради уштеде времена и труда утрошеног на креирање фактура.
  • Интеграције са неколико изворних и независних ИТ и пословног софтвера.
  • Ефикасно управљајте пројектима креирањем прекретница и задатака.

  СуперОпс

  СуперОпс укључује комплетан Сервице Деск модул који помаже менаџерима да испуне захтеве пословног тима и правилно организују тимске задатке.

  Сваки запослени добија контролну таблу која приказује листу задатака, статус сваког од њих и задатке који остају да се заврше. Такође је могуће одредити уговоре о нивоу услуге и пратити колико су добро испуњени.

  СуперОпс је опремљен следећим модулима:

  • Модул за управљање клијентима за одржавање базе података о контактима клијената, евиденцијама интеракција и уговорима.
  • Аутоматски обрачун за прилагођавање и аутоматизацију креирања уговора и фактура.
  • Управљање пројектима за визуелизацију, сарадњу и беспрекорно извршавање пројеката.
  • Управљање понудама за уношење предвидљивости у новчани ток.
  • Аутоматизација задатака за постављање задатака који се понављају на аутопилоту и смањење монотоније.

  Атера

  Атера је решење за аутоматизацију професионалних услуга засновано на облаку (ПСА) креирано да помогне добављачима ИТ услуга. Помаже у управљању захтевима за корисничку подршку, аутоматизацији управљања приходима и надгледању ИТ инфраструктуре.

    6 решења за прављење резервних копија Синологи НАС података у облак

  Пошто долази са свиме што је потребно, овај софтвер је посебно погодна опција за почетнике и мала и средња предузећа јер им штеди време од потребе да траже додатне софтверске модуле на тржишту. Атера корисницима нуди следеће функције:

  • Служба за помоћ и продаја карата за управљање улазницама у покрету.
  • Кориснички портал за обуку запослених и купаца.
  • Интеграције наплате за прављење фактура за производе на сат, на одређено време и производе треће стране.
  • Извештавање и аналитика за помоћ при доношењу информисаних одлука.
  • Нетворк Дисцовери за спровођење свеобухватног безбедносног скенирања.

  Синцро

  Синцро пружа скуп алата и функција које помажу МСП-има да поједноставе своје дневне операције и пруже боље услуге својим клијентима.

  Овај ПСА софтвер нуди низ функција које могу користити малим и средњим предузећима, укључујући:

  • Софтвер обезбеђује централизовану платформу за продају тикета за управљање захтевима клијената, укључујући могућност креирања, додељивања и одређивања приоритета тикета.
  • Уграђена функција за праћење времена, која омогућава добављачима услуга да наплаћују клијентима њихове услуге и прецизно прате продуктивност запослених.
  • Аутоматско обрачунавање ради уштеде времена на периодичним фактурама и бројања запослених, имовине или смерница и рачуна.
  • Извештавање и аналитика за праћење повраћаја улагања и претварање података у корисне увиде.

  Поларис

  Реплицон-ов Поларис ПСА прикупља 100% тачне пословне податке у реалном времену, ради напорно интензивне анализе и нуди предлоге за проактивно доношење одлука.

  Поларис ПСА се такође добро интегрише са вашим тренутним екосистемом захваљујући отвореним АПИ-јима. Софтвер шаље проактивна обавештења заснована на изузетцима, која вас обавештавају о било чему необичном што захтева вашу пажњу. Ово ПСА решење које се самостално вози поједностављује сложене пословне одлуке за вашу компанију.

  ПСА софтвер богат функцијама нуди следеће могућности:

  • Функција аналитике за добијање увида у реалном времену.
  • Оквир за спровођење стандардних смерница, формата, података и тока посла.
  • Финансијско моделирање за оптимизацију услуга, прихода и цена и максимизирање профита.
  • Централизовани поглед на пројекте специфичне за клијенте за управљање перформансама и пружање транспарентности.

  Роцкетлане

  Роцкетлане је професионална платформа за аутоматизацију, инсталацију и интеграцију корисника. То је алат који користе савремена предузећа за побољшање корисничког искуства, смањење времена за постизање вредности и повећање предвидљивости и профитабилности пројекта.

  Управљање пројектима, сарадња са документима и комуникација су неприметно интегрисани у Роцкетлане да би пружили јединствено, беспрекорно искуство. Уграђени модули као што су управљање ресурсима, праћење времена, управљање портфолиом и буџетирање помажу вам да завршите пројекте у оквиру дефинисаних буџета и временских оквира.

  Роцкетлане вам помаже да извршите следеће задатке:

  • Пратите буџет, анализирајте пропусни опсег тима и прогнозирајте потражњу да бисте побољшали профитне марже.
  • Планирајте пројекте, управљајте документима и сарађујте у реалном времену са централизованог места.
  • Напредни шаблони пројеката. Аутоматизација тока рада докумената ради побољшања продуктивности.
  • Самоуслужни портал за интеракцију са клијентима и аутоматизовано ажурирање статуса.
  • Оптимизујте пропусни опсег тима и максимално искористите доступне ресурсе.
    Поправи грешку Ксбок Ливе 8015190е

  Сцоро

  Највеће светске агенције и консултантске куће обожавају Сцоро, награђивани ПСА систем од краја до краја.

  Од почетног поздрава до последње фактуре, Сцоро вам омогућава да управљате својим током рада са централизоване платформе. Можете да поједноставите и аутоматизујете понављајуће активности и обезбедите да посао функционише што је могуће глатко и ефикасније. Сцоро-ов низ модула укључује следеће:

  • Управљање ресурсима за додељивање задатака на основу скупа вештина и доступности.
  • Управљање пројектима ради поједностављења тока посла, повећања продуктивности и праћења напретка у реалном времену.
  • Управљање корисницима за управљање клијентима, финансијама, рачунима и фактурама.
  • Извештаји и увиди за анализу КПИ-ја на контролној табли у реалном времену.

  Врике

  Врике је алатка за управљање пројектима заснована на облаку са ажурирањима у реалном времену, Гантовим графиконима, календарима, приказом радног оптерећења за управљање ресурсима и прилагођеним контролним таблама.

  Подржава фасцикле, пројекте, задатке и аутоматско додељивање на основу статуса задатака.

  Врике фор Маркетерс је самосталан производ са прилагођеним шаблонима, алатима за проверу и Адобе екстензијом. Алат се интегрише са бројним алатима, укључујући СалесФорце, Дропбок, Слацк и Адобе Цреативе Цлоуд, и пружа отворени АПИ. Врике је прикладан за маркетинг, операције, креативне и велике до средње ИТ тимове.

  Врике укључује следеће моћне функције и више:

  • Централизоване контролне табле за преглед задатака, процеса и аналитике.
  • Аутоматизација за креирање аутоматизованих радних токова и елиминисање ручних напора.
  • Канбан плоче за визуелизацију напретка пројекта.
  • Гантове карте за спровођење интерактивног планирања пројекта.
  • Управљање ресурсима за алокацију ресурса унапред.

  Кантата

  Са софтвером Кантата ПСА, предузећа могу лако да управљају читавим животним циклусом пројекта, од креирања и планирања пројекта, до праћења напретка и фактурисања.

  Кантата је дизајниран да буде интуитиван и лак за употребу, што олакшава малим и средњим предузећима да брзо и лако усвоје платформу. Нуди низ основних карактеристика, укључујући следеће:

  • Управљајте ресурсима на основу својих вештина како бисте побољшали резултате клијената.
  • Управљање финансијама за аутоматизацију финансија и пројектног рачуноводства.
  • Аналитика и извештавање за повећање пословне интелигенције и доношење одлука заснованих на подацима.
  • Тимска сарадња ради повећања продуктивности блиском сарадњом са члановима тима и клијентима.
  • Интеграција са алаткама као што су Слацк, Хубспот, Јира, Куицкбоокс и још много тога.

  Закључак

  За мала и средња предузећа, коришћење ПСА софтвера може бити одличан начин за смањење трошкова. ПСА софтвер може помоћи фирмама да уштеде време и новац уз повећање ефикасности аутоматизацијом процеса и рационализацијом операција.

  Штавише, ПСА софтвер може понудити вредан увид у податке о клијентима и трендове, омогућавајући фирмама да побољшају своје процесе доношења одлука и финансијске резултате. Све ове предности могу помоћи малим и средњим предузећима да остану конкурентна на данашњем тржишту.

  Такође можете истражити неки најбољи софтвер за управљање пословним процесима (БПМ) за мала и средња предузећа.