Капија славе и богатства

ТикТок се појавио као глобална сензација међу реномираним платформама друштвених медија. Успешно је привукао пажњу милиона корисника друштвених медија редефинисањем концепта славе и богатства.

Ова динамична и визуелно ужасавајућа платформа долази са тржиштем за креаторе, које представља капију за креаторе и предузећа да напредују путем маркетинга садржаја како би постигли финансијски успех.

Иновативни видео стил кратке форме ТикТок-а је еволуирао у културни феномен. Креатори постају познате личности кроз плесна такмичења, перформансе синхронизације усана, смешне скечеве и туторијале.

Осим тога, уласком на тржиште креатора ТикТок-а, они добијају прилику да сарађују и буду изложени брендовима. На крају крајева, они су у центру пажње кроз креативност и зараду.

Овај чланак ће вас упознати са тржиштем креатора ТикТок-а, његовом механиком, предностима, захтевима и процесима придруживања. Дакле, хајде да истражимо овај пут до славе и богатства.

Шта је ТикТок Цреатор Маркетплаце

ТикТок Цреатор Маркетплаце је наменска платформа која ствара везу између креатора садржаја и брендова. То је мост који повезује талентоване креаторе садржаја који производе занимљив, кратко обликован видео садржај са предузећима.

Предузећа су заправо заинтересована да прислушкују ТикТок-ову огромну и активну корисничку базу како би пласирали и рекламирали своје производе. Ово тржиште поједностављује процес утицајног маркетинга и омогућава креаторима да уновче свој садржај. Као резултат тога, предузећа могу добити приступ бази публике на коју већ утичу успешни креатори.

Предности за креаторе садржаја

За креаторе, ТикТок Цреатор Маркетплаце отвара врата могућности да покажу свој таленат у сарадњи са брендовима. Како? Ево неких значајних предности које доноси креаторима:

 • Повећање видљивости и раста: Видљивост креатора може се знатно повећати сарадњом са брендовима преко Цреатор Маркетплаце-а. То чини њихов садржај широко познатим и често доводи до пораста нових пратилаца. Осим тога, рад са предузећима може ауторима пружити проницљиве коментаре и запажања. Као резултат тога, креатори садржаја могу побољшати своје стратегије садржаја и креирати управо оно што људи желе.
 • Шансе за монетизацију: ТикТок Цреатор Маркетплаце је створио прилику за зараду за произвођаче садржаја. Повезане компаније могу да раде са компанијама на иницијативама за спонзорисани садржај и да буду плаћене да својим пратиоцима говоре о роби и услугама. Као резултат, ствара пут за креаторе да покажу своју креативност уз профит.
 • Професионални напредак: ТикТок Цреатор Маркетплаце нуди креаторима садржаја шансе да унапреде своју професионалну каријеру. У развоју садржаја, професионализам се негује кроз рад са предузећима и праћење маркетиншких захтева и распореда. Поред тога, омогућава креаторима да прошире своје вештине експериментисањем са другим нишама и форматима садржаја.

Предности за предузећа и брендове

На дигиталном тржишту које се непрестано развија, иновативне методе су од суштинског значаја за предузећа да ангажују своју циљну публику. ТикТок Цреатор Маркетплаце је увео бројне погодности које могу у великој мери утицати на маркетиншке иницијативе. Ево предности које доноси предузећима:

 • Досегните разноврсну публику: ТикТок је платформа пуна широког спектра активних корисника које предузећа могу искористити да пласирају своје производе. Штавише, предузећа могу да прилагоде своје маркетиншке тактике како би привукла одређене групе људи.
 • Право и приступачно оглашавање: Креатори садржаја на ТикТок-у су познати по свом релевантном и аутентичном материјалу. Дакле, предузећа могу лако да схвате идеје и повежу се са својом публиком како би повећала ангажман и репутацију бренда. Када је садржај стваран и релевантан, добија добре повратне информације од купаца. На крају, то јача везу између компаније и њеног циљног тржишта.
 • Маркетинг заснован на подацима: Коришћење ТикТок Цреатор Маркетплаце-а омогућава предузећима приступ непроцењивим показатељима и подацима о перформансама. Дакле, овај приступ заснован на подацима може оптимизовати маркетиншке тактике за максимални ефекат и ефикасност.
 • Анализа варијабли као што су демографија публике, однос ангажовања и досег може фино подесити предузећа. Као резултат тога, предузећа производе супер резултате промовишући ширење и општи просперитет.
 • Повољнији трошкови: ТикТок Цреатор Маркетплаце је приступачна опција у поређењу са конвенционалним облицима оглашавања. Могуће је да предузећа добију широку изложеност и интеракцију чак и без великих маркетиншких трошкова. Компаније сада могу да досегну своју циљну публику по смањеној цени по приказу радећи са креаторима. Ови креатори већ имају лојалну базу следбеника, што је чини веома исплативом маркетиншком стратегијом.

Сада када знамо о значају ТикТок тржишта креатора хајде да научимо како то функционише.

Како ради ТикТок Цреатор Маркетплаце?

Ако се региструјете на Цреатор Маркетплаце-у, можете добити приступ светској мрежи ТикТок произвођача садржаја. Без обзира на ваше циљно тржиште, постоји креативац од приближно 8 милиона активних креатора који би био идеалан за вашу компанију.

Дакле, хајде да погледамо како ради ТикТок Цреатор Маркетплаце:

#1. Креирање профила креатора

Кредитори садржаја користе тржиште креатора тако што прво креирају свој профил. Комплетан профил приказује њихове различите стилове садржаја, демографију публике и корисније показатеље. Да би омогућила глатку интеграцију и синхронизацију ових података, платформа користи АПИ-је.

Платформи за креаторе можете приступити користећи свој ТикТок менаџер огласа рачун. Ако га немате, једноставно се региструјте тако што ћете направити налог и унети све потребне детаље, као што су ваше име, контакт информације и пословна е-пошта.

#2. Истраживање креатора

Ова платформа користи машине за препоруке које покрећу софистицирани алгоритми. Као резултат тога, предузећа могу да се упаре са релевантним утицајним особама на основу показатеља интеракције, профила публике и унапред утврђених циљева кампање.

Након што креирате налог, можете да истражујете и видите креаторе на основу њиховог региона, жанра, броја прегледа, пратилаца или досега који имају.

#3. Сарадња

Платформа користи криптографске методе да обезбеди безбедну комуникацију и преговоре између маркетиншких стручњака и произвођача садржаја. Дакле, људи и предузећа верују окружењу за креирање садржаја и маркетинг.

Уговори о сарадњи су аутоматизовани и валидирани уз коришћење паметних уговора, који гарантују да се услови поштују. У складу са најбољим праксама, требало би да ускладите све детаље о видео снимцима са компанијом, као што су место одржавања, одећа, број поновних снимања, информације о плаћању и друго

#4. Извођење кампање

Тржиште за креаторе омогућава корисницима да уђу у ужи избор креатора са којима желе да сарађују. Такође можете креирати неколико листа и група креатора према вашим жељама. Након креирања кампање, имате опцију да позовете комплетне листе или само избор неколико креатора са неколико листа.

#5. Процедура кампање од краја до краја

Цреатор Маркетплаце поједностављује комплетан процес кампање у оквиру једне платформе. Дакле, предузећа могу брзо да пронађу одговарајуће креаторе, ангажују креаторе у великом обиму и анализирају и побољшају учинак кампање.

Имајте на уму да је ово фантастична шанса за компаније да дођу у контакт са креативцима који имају потенцијал и допру до милиона људи својим видео садржајем.

Захтеви за ТикТок Цреатор Маркетплаце

ТикТок Цреатор Маркетплаце поставља различите услове подобности који морају бити испуњени пре креирања профила. Ови захтеви важе и за предузећа и за креаторе.

Хајде да погледамо ове специфичне захтеве за квалификовање да ли желите да представљате свој бренд или сте креатор који жели да комуницира са платформом.

Захтеви за брендове:

 • Поседовање регистрованог предузећа, бренда или компаније.
 • Придржавање стандарда заједнице и правила оглашавања на ТикТок-у.
 • Усклађеност са било којим посебним захтевима или ограничењима која је поставила ТикТок Цреатор Маркетплаце.
 • Јасно дефинисање маркетиншких циљева како би се постигли жељени резултати.
 • Одређивање циљне публике
 • Описујући врсту креатора са којим планирају да раде.

Захтеви за креаторе:

 • Поседовање личног ТикТок налога.
 • Обезбеђивање да налог има најмање 1000000 пратилаца на ТикТок-у.
 • Имати најмање 18 година и пунолетан.
 • Приказивање редовне и одличне продукције садржаја на платформи, што показује најмање три видео снимка постављена у последњих 28 дана.
 • Добијање више од 100.000 свиђања на видео снимцима у претходних 28 дана.
 • Прављење јединственог садржаја који је првобитно креирао власник.
 • Живети било где на листи нација под ТикТок-овим условима и одредбама.

И позивнице и директан приступ су доступни за ТикТок Цреатор Маркетплаце. Ипак, претходно наведени услови морају бити испуњени без обзира на начин уласка.

Након тога, апликација пролази кроз пажљиву процедуру евалуације, а подносилац пријаве се одмах обавештава. Ако ваша пријава буде одбијена први пут, можете се поново пријавити након периода од 30 дана.

Како се придружити ТикТок Цреатор Маркетплаце-у

Када испуните квалификационе услове, време је да креирате сопствени профил ТикТок Цреатор Маркетплаце-а. Произвођачи садржаја и предузећа могу да покажу свој идентитет и потенцијал за сарадњу са другима тако што имају добро оптимизован профил. Дакле, да видимо како то функционише:

Као бренд:

Пратите ове кораке Ако сте бренд који жели да сарађује са креаторима на ТикТок Цреатор Маркетплаце-у:

Корак 1: Пријавите се

 • Посетите ТикТок Цреатор Маркетплаце: Идите на званични сајт на ТикТок Цреатор Маркетплаце-у и кликните Региструј се.
 • Комплетна регистрација: Попуните формулар за регистрацију и прихватите комерцијалне услове услуга које нуди ТикТок. Уверите се да сте прочитали политику приватности за предузећа на ТикТок-у. Да бисте наставили, кликните на „Креирај налог“.
 • Корак 2: Наведите пословне информације

 • Пошаљите специфичне пословне детаље: на следећој страници наведите важне информације, укључујући област и временску зону ваше компаније. Имајте на уму да се локација компаније не може накнадно мењати.
 • Унесите пословне информације: Укључите више детаља о компанији, као што су:
  • Име компаније
  • Врста компаније
  • Детаљне контакт информације
  • Индустрија
 • Пошаљите своје податке: Да бисте довршили креирање налога ТикТок Цреатор Маркетплаце, кликните на дугме Пошаљи које се налази на дну обрасца за регистрацију.
 • Корак 3: Верификујте своје предузеће

 • Пошаљите своје податке о верификацији: Потребно је да проверити идентитет вашег предузећа пре него што можете да приступите услугама Цреатор Маркетплаце-а. Наведите следеће информације за верификацију:
  • Службено и легално (регистровано) пословно име
  • ИД предузећа (пословна лиценца или пореска регистрација)
  • Контакт број вашег предузећа.

 • Чекајте потврду: Верификација обично траје један до три радна дана. Е-маил са потврдом ће вам бити послат. Осим тога, можете користити Цреатор Маркетплаце да видите напредак ваше апликације.
 • Постаните верификовани: Можете приступити свим функцијама ТикТок Цреатор Маркетплаце-а и користити их када је ваша компанија потврђена.
 • Корак 4: Прилагодите свој ТикТок Цреатор Маркетплаце профил

 • Слика и опис профила: Подесите слику профила која савршено представља ефикасност вашег бренда. Штавише, истакните своје пословање убедљивим описом који преноси идентитет вашег бренда
 • Повежите налоге друштвених медија: Успоставите аутентичност тако што ћете повезати свој ТикТок Цреатор Маркетплаце налог са налозима друштвених медија вашег предузећа.
 • Корак 5: Претражујте и повежите се са креаторима

 • Користите филтер за креаторе: Користите алатку за филтрирање креатора у апликацији ТикТок Цреатор Маркетплаце. Затим користите параметре као што су регион, демографија публике и жанрови садржаја да бисте фокусирали претрагу на могуће креаторе.
 • Процените профиле креатора: Истражите профиле креатора да бисте сазнали више о њима. Испитајте демографију њихових следбеника да бисте били сигурни да су у складу са вашим намераваним тржиштем. Штавише, испитајте садржај који објављују да бисте били сигурни да одражава циљеве и вредности вашег пословања.
 • Успоставите контакт: Користите функцију ћаскања на ТикТок Цреатор Маркетплаце-у да бисте директно ступили у контакт са одређеним креаторима. Осим тога, изјавите да сте заинтересовани за заједнички рад и пружање информација о кампањи.
 • Корак 6: Сарађујте и надгледајте

 • Преговарајте о условима сарадње: Разговарајте са изабраним креаторима о детаљима кампање, плаћању, резултатима и свим другим релевантним условима. Штавише, побрините се да све стране разумеју очекивања.
 • Одржавајте сарадњу: Останите ангажовани током процеса сарадње и пратите напредак креирања садржаја. Затим дајте повратне информације и критику са саветима по потреби. Можете осигурати ефикасну комуникацију користећи платформу.
 • Пратите учинак: Када кампања почне, пажљиво пратите њене резултате. Требало би да почнете тако што ћете испитати показатеље који се односе на ангажовање, досег и конверзију. Штавише, можете проценити ефикасност кампање путем ТикТок аналитичких алата да бисте постигли успех у свом пословном циљу.
 • Горња упутства ће вам помоћи да креирате профил бренда на ТикТок Цреатор Маркетплаце-у. Штавише, отвара могућности за сарадњу у маркетингу утицајних људи.

  Као креатор:

  Да бисте се придружили ТикТок Цреатор Маркетплаце-у као креатор, можете пратити доле наведене кораке:

  • Приступите ТикТок Цреатор Маркетплаце-у: Пријавите се на ТикТок уношењем акредитива за пријаву. Али ако га немате, направите га да бисте добили приступ

  • Верификујте и ажурирајте информације о профилу: Проверите да ли су ваше корисничко име и име за приказ, заједно са свим другим информацијама о профилу, тачни и ажурирани.
  • Подесите слику профила: Отпремите врхунску слику профила која тачно преноси ваш јединствени идентитет, нишу и стручност као креатора.
  • Напишите занимљив увод: У биолошкој области обезбедите убедљив увод да бисте привукли брендове и друге партнере.
  • Покажите своја интересовања и вештине: Да бисте оставили трајни утисак, нагласите своје посебне вештине, знања и интересовања.

  • Занимљиви видео снимци: Изаберите и прикажите видео снимке на свом профилу који одражавају вашу креативну способност и способност приповедања да стекнете већи ангажман.
  • Контакт информације које се лако приступају: Уверите се да су ваши контакт подаци видљиво приказани на вашем профилу како би компаније могле да ступе у контакт са вама са лакоћом.
  • Анализирајте кампање: Прегледајте и примените на кампање које одговарају вашој области интересовања и бренду.
  • Сарађујте и преговарајте: Ако вас је изабрао бренд, комуницирајте и ангажујте се да бисте успоставили услове сарадње као што су плаћања, резултати и циљеви кампање.
  • Креирајте и пратите учинак: Направите изузетан садржај и пратите његову ефикасност да бисте проценили ефекат кампање. Осим тога, добијте све потребне информације за своју будућу сарадњу.

  Завршне речи

  То је то! ТикТок Цреатор Маркетплаце је представљен за вас. То је несумњиво одлична платформа на којој се бренд сусреће са креаторима широм света и обрнуто.

  Изглед који је једноставан за коришћење и обиље проницљивих података чине га вредним ресурсом и за брендове и за креаторе. То је заиста врата славе и богатства за брендове и креаторе да повећају свој утицај кроз смислену сарадњу.

  Такође можете истражити најбоље ТикТок Инфлуенцер алате за претрагу да бисте повећали досег свог бренда.