Контакт постер не ради на иПхоне-у? Испробајте ова 3 поправка

Направили сте забаван контакт постер за себе, али нико од ваших контаката не може да га види? Било да се ради о софтверској грешци која спречава функцију да ради како би требало или о невиној грешци коју сте направили приликом креирања постера, ми ћемо вам помоћи да брзо решите овај проблем.

Ако сте недавно креирали постер за контакт, можда сте случајно онемогућили функцију која вам омогућава да свој постер делите са својим контактима. У реду је – грешке се дешавају, а поновно омогућавање функције ће потрајати само неколико секунди! Следите доле наведене кораке:

 • Отворите апликацију Телефон на свом уређају и идите на одељак Контакти одоздо.
 • Додирните Моја картица на врху листе контаката, а затим додирните Цонтацт Пхото & Постер.
 • Сада проверите да ли је Дељење имена и фотографија омогућено. Ако не, укључите га.
 • Уверите се да је поставка Дели аутоматски подешена на Само контакти.
 • Ако је неко кога познајете подесио свој контакт постер, а ви га не видите, једноставно га замолите да следи горе наведене кораке и уверите се да је функција омогућена!

  2. Избришите и поново направите контакт постер

  Ако горња поправка не функционише, препоручујемо вам да у потпуности избришете постер за контакт и креирате нови. Ево како можете да избришете свој тренутни постер контакта:

 • Покрените апликацију Телефон и идите на своју контакт картицу тако што ћете додирнути Моја картица.
 • Додирните Цонтацт Пхото & Постер, а затим додирните дугме Уреди испод тренутног постера за контакт.
 • Превуците нагоре на постеру контакта и додирните икону Отпад. Да бисте потврдили свој избор, додирните Избриши.
 • Коначно, креирајте и прилагодите нови контакт постер за себе и своје контакте.
 •   Блуетоотх 5.1: Шта је ново и зашто је важно

  3. Онемогућите дељење имена и фотографија и поново покрените иПхоне

  Можда је софтверска грешка кривац за овај проблем. Срећом, најједноставнији начин да поправите софтверске грешке попут ове је поновно покретање вашег иПхоне-а. Пре него што поново покренете свој иПхоне, идите на Телефон > Моја картица > Контакт фотографија и постер и онемогућите Дељење имена и фотографија.

  Без обзира да ли користите модел са зарезом или динамичким острвом или старински иПхоне са физичким тастером Хоме, поновно покретање иПхоне-а, чак и ако дугмад не раде, прилично је једноставно. Након што поново укључите свој иПхоне, пратите горенаведене кораке да бисте поново омогућили Дељење имена и фотографија.

  Време је да вратите постере са контактима

  Ако ниједан од горе наведених корака за решавање проблема није успео, можда имате овај проблем због грешке у иОС-у. На срећу, Аппле повремено објављује ажурирања софтвера да би решио добро познате проблеме попут овог. Иако није идеалан, препоручујемо да сачекате док не буде доступно ново ажурирање. Алтернативно, можете контактирати Аппле подршку за стручну помоћ.