Можете да претворите Гоогле Пинк тако што ћете унети „Барбие Мовие“ у претрагу

Олујно заузевши интернет, Барби филм је стигао у биоскопе 21. јула 2023. године, а Гугл је међу компанијама које су учествовале у промоцији филма. То ради имплементацијом импресивног ускршњег јајета које у потпуности мења кориснички интерфејс претраживача.

Гоогле ускршња јаја нису нешто ново и многи корисници сматрају да су то леп додатак који може да оживи њихове резултате претраге. Да ли желите да пробате Барби свет? Ево како можете да претворите Гоогле у ружичасто помоћу ускршњег јајета.

Можете да уђете у свет Барбие уз Гоогле-ов Пинк Макеовер

Свако ко је икада поседовао Барбие зна да је боја која се највише повезује са лутком ружичаста. Наћи ћете много боја у филму, иу свим огласима повезаним са њим.

У складу са тоном филма, Гугл је у свој претраживач увео посебно ускршње јаје, које мења цео интерфејс претраге и чини све ружичастим и светлуцавим.

Ово није први пут да је Гоогле представио ускршње јаје са ружичастом темом. Далеке 2001, када је филм Законски плава изашао, Гугл је објавио скоро идентично ускршње јаје. На тој је била чивава главног лика уместо светлуцавих анимација.

Како претворити Гоогле у ружичасто са Барбие ускршњим јајетом

Да бисте Гоогле-у потпуно преобразили Барби, ево шта треба да урадите:

  7 поузданих ВПН-а за мала и средња предузећа
 • Отворите свој веб претраживач и идите на Гоогле.
 • Укуцајте „Барбие филм“.
 • Притисните ентер.
 • Ваши резултати Гоогле претраге би сада требало да се учитавају као и са сваким другим упитом. Међутим, након неколико секунди, цео кориснички интерфејс, укључујући текст, ће се претворити у различите нијансе ружичасте. Поред тога, искре ће се појавити на целом екрану на неколико секунди.

  Шта може да спречи рад Гоогле-овог корисничког интерфејса Барбие?

  Тестирали смо ово уредно ускршње јаје на неколико веб претраживача. Испробали смо га на Гоогле Цхроме-у, Мозилла Фирефок-у, Опери, Опера ГКС, Вивалди-у, Браве-у и ДуцкДуцкГо-у и сваки пут је функционисао савршено.

  Међутим, треба имати на уму неколико ствари које могу спречити да се ово ускршње јаје покрене:

  • Ово је ускршње јаје само за Гоогле. Неће се покренути у Бингу, ДуцкДуцкГо или било ком другом претраживачу.
  • Ово ускршње јаје се покреће само ако претражујете „Барбие филм“ или само „Барбие“. Гуглање било које друге кључне речи као што је „Барбие вики“ или „Барбие Маттел“ неће покренути трансформацију.
  • Освежавање странице неколико пута у кратком временском периоду зауставиће активирање светлуцаве анимације. Ако се то догоди, мораћете ручно да притиснете сирену за конфете која се појављује на дну екрана да бисте је поново покренули.

  Ова трансформација ће се покренути без обзира на визуелна подешавања вашег претраживача. Ово укључује омогућавање тамног режима или коришћење функције Форце Дарк Пагес.

  Нема сумње да постоји обновљено интересовање за бренд Барбие, а Гуглово ускршње јаје је доказ за то. Иако не пружа ништа осим слаткиша за очи, то је дефинитивно један од оних елемената због којих желите да још више тражите тему.

    Увод у СНМП за почетнике

  Гугл има и доста других ускршњих јаја. Обично се односе на ТВ емисије и филмове који обећавају много, а Гугл их не уклања, чак и годинама након што су завршили са емитовањем.