Можете ли да видите ко гледа ваше постављене видео записе на Фејсбуку?

Фацебоок је онлајн друштвена мрежа и сајт за умрежавање који нам омогућава да се повежемо са људима из било ког краја света и људима које познајемо и волимо. Омогућава корисницима да виде, лајкују, деле и коментаришу фотографије које су поставили други корисници. Док се крећете поред видеа на Фацебоок-у, могло би вас навести да размислите о томе ко је све гледао ваше објављене видео записе. Можда имате разноразна питања у глави, као што је да ли можете да видите ко гледа ваше објављене видео снимке на Фејсбуку, итд. Ако се питате о таквим стварима и сумњате у то ко је гледао мој видео на Фејсбуку, дошли сте до Право место! Овај чланак ће вам помоћи да пронађете решења за таква питања.

Можете ли да видите ко гледа ваше постављене видео записе на Фејсбуку?

Са лансирањем Фејсбука, преовлађујућа технологија светске телекомуникацијске индустрије окренута је наглавачке. То је променило перспективу целог света према комуникацији. Људи су могли не само да се повежу са људима широм света, већ и да постављају фотографије, видео записе, феедове уживо, статусе, итд. Фацебоок обезбеђује апликацију за размену порука за ћаскање са другим људима и омогућава људима да буду у току са најновијим вестима. Фацебоок је од тада на врхунцу.

  ТРУНЦАТЕ вс. ДЕЛЕТЕ у СКЛ-у: Разумевање разлика

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како можете детаљно да видите ко гледа ваше објављене видео записе на Фацебоок-у са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Да ли се померање по видео запису на Фацебооку рачуна као преглед?

Не, нажалост, скроловање поред видео снимка на Фацебоок-у се не рачуна као преглед осим ако и док видео не пусти било који корисник најмање 3 секунде. То ће повећати број прегледа на вашем видео снимку. Много пута, док се брзо крећете кроз Фацебоок феед, иако корисник не гледа ваш видео, видео се аутоматски репродукује на делић секунде у фиду. У таквом сценарију, преглед се не рачуна и овај приказ не одражава ваш број прегледа отпремљеног видеа.

Може ли неко да види да ли сте погледали њихов видео на Фејсбуку?

Не, Фацебоок не пружа функцију да видите ко је гледао ваш видео на Фацебоок-у. Уместо тога, ако корисник погледа ваш видео, то ће само повећати број прегледа видеа који сте отпремили. Једини начин да сазнате да ли је неко погледао ваш видео је да ли му се свиђа или коментарише тај видео. Дакле, нико не може видети нити знати да ли сте погледали њихов видео осим ако и док не лајкујете или не поставите коментар на тај видео.

Можете ли да видите ко гледа ваше постављене видео записе на Фејсбуку?

Не, не можете да видите ко је гледао видео снимке које сте поставили на Фејсбук. Као што је раније поменуто, подједнако функционише у оба смера и можете да сазнате ко је гледао ваше видео снимке само ако им се свиђа или дају коментар на тај видео; иначе, никада не можете видети да сте гледали своје видео записе на Фејсбуку. Једина ствар коју ћете видети биће повећање броја прегледа вашег видеа.

  Шта је „надзор” или „НАС” чврсти диск?

Можете ли да видите ко је гледао ваш видео на Фејсбуку? Можете ли видети ко гледа ваше видео снимке на Фејсбуку?

Не, никада не можете тачно да видите ко је гледао ваше видео снимке. Разлог за ово је тај што Фацебоок прати одређене политике приватности које штите приватност корисника који вас прате и оних који вас не прате скривањем налога оних који су погледали ваш видео. Без обзира на то, увек можете да видите ко гледа ваш пренос уживо док не емитујете видео уживо. Када се ваш видео стрим уживо заврши, више нећете моћи да видите ко је гледао ваш видео. Једина ствар коју ћете видети биће ваш број прегледа.

Можете ли да видите ко гледа ваш Фацебоок? Могу ли да видим ко је гледао мој видео на Фејсбуку?

Не, не можете да видите ни ко је прегледао ваш Фејсбук. Тренутно, Фацебоок не може да прикаже ко је гледао Фацебоок профил и ко је гледао ваш видео на Фејсбуку. Не дозвољава вам да пратите такве информације. Чак ни једна друга апликација не може вам дати рачун о таквим информацијама.

Како можете да видите ко је гледао ваш видео на Фејсбуку? Како да видите ко је гледао ваш видео на Фејсбуку?

Не постоји начин да видите ко је гледао ваш видео на Фацебоок-у осим ако и док не добије видео који му се свиђа или не објави коментар на тај видео. Стога ће вам ови кораци помоћи да видите ко је лајковао и коментарисао тај видео.

  6 најбољих Мац апликација са АИ за уштеду времена и продуктивније

Напомена: За оба Андроид и иОС уређаја.

1. Покрените Фацебоок апликацију на паметном телефону.

2. Скролујте кроз свој ФБ феед.

3. Додирните емоџије изнад дугмета за свиђање и дугмета за коментаре.

Можете да пратите ова три једноставна корака да бисте видели коме се допао и ко је коментарисао ваш видео.

Како можете да видите прегледе на Фацебоок видео записима?

Никада не можете видети прегледе на Фацебоок видео записима. Уместо тога, можете да видите само број прегледа на том Фацебоок видеу. Као што је раније поменуто, можете да видите само ко је гледао ваше видео записе путем лајкова и коментара.

Како да видите видео прегледе на Фацебоок-у за мобилне уређаје?

Као што је већ поменуто, немогуће је видети и видео прегледе на Фацебоок мобилном телефону. Пошто ће видљивост погледа повећати сложеност, до сада није направљен такав алгоритам за решавање овог проблема. Једина ствар која ће вам бити доступна биће број прегледа. Једина ствар коју можете видети је број прегледа. Следи неколико корака за проверу броја прегледа на било ком видео снимку.

1. Отворите апликацију Фацебоок и скролујте кроз свој феед.

2. Паузирајте било који видео на свом Фацебоок фееду.

3. У доњем десном углу видеа, моћи ћете да видите број прегледа тог видеа, као што је приказано испод.

До данас не постоји решење за проверу прегледа ваших видео снимака. Ова функција ће повећати сложеност и нарушити политику приватности корисника који не желе да открију своје корисничке налоге на прегледима вашег видеа. Дакле, Фацебоок још није смислио никакав алгоритам за обављање таквих задатака.

***

Надамо се да вам је овај чланак био од помоћи и да вам је пружио решења за ваше питање. Можете ли видети ко гледа ваше видео снимке на Фејсбуку. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.