Како поново покренути Фитбит Верса 2

Ко би могао да замисли да ће доћи време када ћете моћи да пратите своје здравље и физичку активност док подижете свој ООТД? Са потпуно новим Фитбит Верса 2, ваш сан је постао стварност. Можете га носити око зглоба цео дан и мерити своје укупне кораке, број откуцаја срца, ниво кисеоника и још много тога. Међутим, опремљеност свим основним стварима не помаже да Фитбит не реагује на проблем. Ево шта треба да знате о томе како да поново покренете Фитбит Верса 2. Овај чланак ће вам помоћи да разумете зашто ваш Фитбит Цхарге 3 не ради и како да принудно поново покренете мој Верса Оне Фитбит.

Како поново покренути Фитбит Верса 2

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како поново покренути Фитбит Верса 2 са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Зашто се мој Фитбит Верса не укључује?

Може бити више разлога због којих се ваш Фитбит Верса 2 не може укључити. Неки од најчешћих криваца су:

 • Испражњена батерија: Проблеми са батеријом су најчешћи разлози због којих се Фитбит Верса 2 не може укључити. Иако Фитбит може трајати до 5-6 дана ако се једном наплати, то није случај за сваког корисника. На пример, ако је батерија само делимично напуњена или је старила годинама, може се нагло испразнити.

 • Неисправан пуњач: Такав проблем може настати и ако ваш пуњач не може да обави свој једини посао пуњења. Сходно томе, ваш Фитбит се неће укључити и приказати црни екран чак ни док је прикључен.

 • Прекривени прсти: Ако носите рукавице док користите Фитбит, неће препознати ваш додир. Зато се увек уверите да су вам прсти чисти и изложени пре него што додирнете екран.

 • Проблем са софтвером: Много пута се проблем крије у софтверу уређаја. На пример, ако је ОС верзија вашег Фитбит-а застарела, може почети да заостаје или потпуно престане да ради.

 • Неочишћен екран: Ако на екрану има капљица воде или било које врсте падавина, он неће реаговати. У овом случају, вода чини да екран изгуби своју прецизност и тешко реагује на додир.

 • Неисправан сензор: Уобичајено је да се уређаји и њихови сензори покваре након континуиране употребе. У овом случају, ништа осим замене старог са новим уређајем неће вам помоћи.

Зашто мој Фитбит не реагује?

Не постоји ништа више фрустрирајуће него када ваш омиљени Фитбит престане да ради. Ако не реагује на тапкање, на ваше изненађење, могуће је да апликације трећих страна праве проблеме са вашим Фитбит Верса 2. Пошто сваки уређај има одређена ограничења, не можете га натерати да их прекорачи, а да и даље ради добро. Уместо тога, постојаће последице које могу утицати на брзе перформансе уређаја. Такође, ако је прошло неко време од када сте последњи пут ажурирали свој Фитбит, он може почети да заостаје и да не реагује.

Зашто је мој Фитбит Верса замрзнут?

Постоји неколико разлога зашто се Фитбит Верса замрзава, као што су:

Зашто Ми Фитбит Цхарге 3 не ради?

Да ли ваш Фитбит Цхарге 3 не ради? Ако јесте, то може значити само да:

 • Морате очистити порт за пуњење јер би порт могао бити прљав.
 • Кабл за пуњење није правилно повезан на Фитбит.
 • Тхе УСБ порт за пуњење Фитбит-а је оштећен.
 • Пуњач је изгубио могућност пуњења.
 • Користите други пуњач који није испоручен уз Фитбит.
 • Вода је ушла у Фитбит порт за пуњење или екран.

Шта да радим када се мој Фитбит Верса 2 замрзне?

У овом случају, најбоља ствар коју можете да урадите је да извршите меко ресетовање или поновно покретање. Постоји много случајева када корисници Фитбит Верса 2 пријављују методе за решавање проблема које су импотентне за одмрзавање њихових Фитбитова.

1. Притисните и држите дугме за напајање на свом Фитбит Верса 2 док екран не постане црн и сат не завибрира.

2. Након отпуштања дугмета, Фитбит Верса 2 ће се поново покренути и довести вас до бројача сата.

Како да присилно рестартујем свој Верса Оне Фитбит?

Да ли је ваш Фитбит екран потпуно црн, затамњен или не реагује? Ако је тако, сигурно се питате како да на силу поново покренете мој Верса Оне Фитбит без трошкова. Прочитајте и следите горе поменуте кораке да бисте принудно поново покренули свој Фитбит Верса Оне.

Како одмрзнути Верса Фитбит?

Ако ваш Фитбит не реагује и желите да га одмрзнете, мораћете или да извршите меко ресетовање или поново покренете систем. То је временски ефикасан и подједнако ефикасан метод за одмрзавање вашег Фитбит Верса сата. притисните и држите дугме за напајање на вашем Фитбит Верса док екран не постане црн. Сат ће се поново покренути након неколико секунди и потпуно га одмрзнути.

Како поново покренути Фитбит Верса 2?

Да бисте поново покренули Фитбит Верса 2, није вам потребна техничка стручност или тешка опрема. Једноставно пратите ове кораке и крените свој воз на шине:

1. Притисните и држите дугме за напајање доступно са стране 10 секунди.

2. Затим сачекајте док не видите Фитбит лого, а затим отпустите дугме за напајање.

***

Имати уређај који не ради како треба и покушавати да схватите како да поново покренете Фитбит Верса 2 и зашто Фитбит не реагује може бити фрустрирајуће. Срећом, овај чланак има све што вам је потребно да лако обавите посао. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.

  Превуците кроз картице са упутствима када пратите рецепт [iOS]