Најбоље тастатуре за игре у 2024

Тастатуре за игре са једном руком су одличан избор за играче рачунара и конзола који желе да прилагоде своје подешавање за играње како би омогућили течнију и брзу игру. Не само да тастатуре за игре заузимају далеко мање простора од конвенционалних тастатура, већ многе од њих пружају већи ниво прилагођавања са прилагођеним функцијама мапирања тастера и макро конфигурације.

Разер

Опремљен са 32 потпуно програмабилна Разер аналогна оптичка прекидача, Разер Тартарус Про гаминг тастатура је идеалан сапутник за игре за подешавање радњи пречица и макроа који штеде време како би ваше играње било флуидније и брже реаговало.

Поседује осмосмерну тастатуру за палац за прецизно кретање и интегрисани ослонац за зглоб за удобне сесије дугог играња. Са стране се налази дугме за брзо пребацивање које вам омогућава да се пребацујете између до осам корисничких профила у ходу, а тастери са двоструком функцијом вам омогућавају да повежете две команде за сваки притисак на тастер.

Поред тога, као што бисте и очекивали, долази са пакетом опција за прилагођавање Разер Цхрома, палетом од 16,8 милиона боја и синхронизацијом светлости која је компатибилна са популарним насловима и Пхилипс Хуе-ом, што га чини савршеним пратиоцем за импресивну игру.

Разер Тартарус Про

Најбољи у целини

Прилагодите своје искуство играња помоћу тастатуре за игре Разер Тартарус Про. Са 32 потпуно програмабилна тастера, неограниченим складиштењем профила и Разер Цхрома РГБ осветљењем, можете са лакоћом да играте на свој начин.

Прос

 • 32 потпуно програмабилна тастера
 • До осам профила за брзо пребацивање
 • Разер Цхрома РГБ осветљење
 • Потпуно програмабилни макрои

Редрагон

Одлична, јефтина тастатура за играње, Редрагон К585 ДИТИ једноручна РГБ тастатура за игре је за играче који желе да уведу више прецизности у своју игру без квара.

Садржи 42 механичка тастера који се могу брзо мењати са седам наменских макро тастера, овде има доста некретнина за игру, уз могућност да доделите до 28 макро подешавања укупно. Пет различитих опција РГБ позадинског осветљења је леп додир, иако су донекле ограничене у поређењу са другим тастатурама за игре.

На другом месту ћете пронаћи УСБ пролазни порт који омогућава лако повезивање ваших других периферних уређаја и одвојиви магнетни ослонац за ручни зглоб за додатну удобност. Што се тиче цене, овде нема много тога да се расправља, а све је лепо за коришћење, са чврстом конструкцијом иза.

  Како учинити Стеам безбедним и прилагођеним деци уз Фамили Виев

Редрагон К585 ДИТИ Једноручна РГБ механичка тастатура за игре

Најбоља буџетска тастатура

Ако тражите прилагодљиву контролу са ограниченим буџетом, Редрагон К585 једноручна тастатура је за вас. Са 7 програмабилних макро тастера и хладним РГБ осветљењем, идеалан је за пружање прилагођеног искуства играња које неће нарушити цену.

Прос

 • Приступачно
 • Седам макро тастера
 • УСБ пролазни порт
 • Пет унапред подешених РГБ осветљења

Цонс

 • Не тако детаљне или богате функцијама као скупље тастатуре

Коолертон

Коолертрон једноручна механичка тастатура за игре има 45 потпуно програмабилних тастера са 24 макро тастера. Ова мини УСБ макро тастатура је дизајнирана да олакша живот, било да је у питању играње игара или управљање вашим радним оптерећењем.

За дизајнере и креаторе, постоји четворослојна конфигурација и уграђени МЦУ складиште, тако да можете лако да промените прилагођена подешавања како би одговарала више сценарија. Постоји функција ротирајућег дугмета која вам омогућава да се крећете кроз веб странице, подешавате режиме осветљења, јачину звука или прескачете песме са лакоћом, као и плаво ЛЕД осветљење за хладан изглед.

Ова мини тастатура се може користити у комбинацији са тастатуром пуне величине и омогућава скоро бескрајне количине прилагођавања. Идеалан пратилац за радним столом и за игру.

Коолертрон једноручна тастатура

Најбоља тастатура за једну руку

Одлична за играње игара или за повећање ваше продуктивности, Коолетрон једноручна тастатура има мноштво опција за прилагођавање, укључујући 24 макро тастера и четворослојну конфигурацију, чинећи пребацивање између ваших прилагођених подешавања потпуно лаким.

Прос

 • 45 потпуно програмабилних тастера
 • 24 макро тастера
 • Функција ротирајућег дугмета
 • Четворослојна конфигурација

Цонс

 • Софтвер тастатуре је мало застарео

ХОРИ

Ако нађете да се поново појављујете на бојном пољу више него што бисте желели, можда је време да размислите о више тактичком приступу, као што је одабир механичке тастатуре ХОРИ Тацтицал Ассаулт Цоммандер (ТАЦ). Дизајниран за ПС5 и ПС4, овај згодан помоћник има за циљ да обезбеди контролу миша и тастатуре у стилу рачунара за ваше игре на конзоли.

  Како променити кернинг у Мицрософт Ворд-у

Ова механичка тастатура има осмосмерни аналогни штап и подесиви ослонац за длан који омогућава флуидну, неклизајућу контролу, и има простор за складиштење до шест корисничких профила по конзоли, уз додатна прилагођавања доступна преко пратеће апликације.

Недостаје додирна табла са ДуалСенсе контролера, а цена може бити мало превисока, али за играче на конзолама, ова тастатура у стилу ПЦ-а је савршена за трчање и пуцање, као и за пењање по тим ранг листама.

Механичка тастатура ХОРИ Тацтицал Ассаулт Цоммандер (ТАЦ).

Најбоља тастатура за ФПС

$103 $130 Уштедите $27

Држите главу у игри и кретајте се по бојном пољу као ПЦ играч са ХОРИ Тацтицал Ассаулт Цоммандер механичком тастатуром. Доношење прецизне игре у стилу тастатуре и миша на ваш ПС5.

Прос

 • Контрола у ПЦ стилу за кориснике ПС5 и ПС4
 • Сачувајте до шест прилагођених профила
 • Функције програмабилних тастера
 • Званично лиценциран од стране компаније Сони

Цонс

 • Нема функцију тачпеда у стилу ДуалСенсе

Кеицхрон

За ММО играче, Кеицхрон К0 Плус Виред Фулл Алуминум Цустом Нумбер Пад је идеалан комад за подешавање тих виталних команди пречице за уживање у искуству које штеди рад и течно играње.

Уз пуну КМК/ВИА подршку, Кеицхрон К0 нуди безброј могућности за прилагођавање. Превлачење и испуштање ваших омиљених тастера или макро команди је лако са ВИА софтвером, а можете чак и програмирати команде на ротирајуће дугме на врху тастатуре.

Са двоструким ПБТ поклопцима за тастатуре који пружају пријатан тактилни осећај и хладно РГБ осветљење окренуто према југу да заокружују пакет, ова тастатура која се може заменити је савршен начин да прилагодите своју игру.

Кеицхрон К0 Плус жичани потпуно алуминијумски прилагођени бројчаник

Најбоља тастатура за игре за ММО

Направите сопствену потпуно прилагођену тастатуру помоћу Кеицхрон К0 Плус жичаног потпуно алуминијумског Цустом Нумбер Пада. Уз пуну подршку за ВИА, можете са лакоћом да прилагодите тастере и макрое за контролу целокупне игре по мери.

Прос

 • Бескрајне опције прилагођавања
 • Прилагодљива функција ротирајућег дугмета
 • Хот-свапабле
 • Наменска колона макроа

Цонс

 • Скупо
 • Дизајн је мало једноставан

ФАК

П: Шта је тастатура за игре?

Тастатура за игре је мала помоћна тастатура дизајнирана за течније искуство играња. Обично укључују функције тастера и макроа који се могу поново пресликати и омогућавају складиштење за неколико прилагођених профила играча, тако да можете да прилагодите своју игру тако да одговара различитим насловима.

  19 најбољих ЦПУ хладњака за одржавање вашег процесора хладним за врхунске перформансе

П: Да ли је тастатура за игре боља од тастатуре и миша?

Неки играчи више воле традиционалније подешавање тастатуре и миша, посебно када су у питању игре са брзим темпом, као што су ФПС наслови.

Међутим, тастатура за игре може уштедети неке вредне некретнине на вашем столу и дати вам додатне опције за прилагођавање профила играча за различите игре. Осим тога, њихова конструкција има тенденцију да буде мало робуснија него код тастатуре у пуној величини, што их може учинити погоднијим за грубе стрелце засноване на одреду или ПвП мечеве.

П: Да ли је тастатура за игре боља од контролера?

Ово ће се увек сводити на личне преференције и коју врсту игара волите да играте. Али несумњиво, тастатуре за игре нуде више у смислу прецизности и прилагођавања него што то чини контролер. Ово их ставља у изразиту предност када су у питању сложенији наслови, као што су ММО, када је неопходно више функција дугмади и команди.

Чак и ако платите за прилагодљиви контролер за игре, обично ћете наћи да су они знатно скупљи од већине тастатура за игре и такође са релативно мање функционалности.

П: Да ли професионални играчи користе тастатуре за игре?

Већина професионалних гејмера преферира традиционалну игру са тастатуром и мишем, јер ово омогућава најбрже време реакције за интензиван и брз такмичарски начин игре.

П: Да ли су тастатуре за игре корисне за ММО игре?

Тастатуре за игре су одличан избор за ММО и ФПС, јер обезбеђују средство за обављање више радњи одједном. Обично садрже скуп опција прилагођавања, од програмабилних макроа до прилагођених профила играча, тако да можете прилагодити своје искуство различитим насловима. За ММО, посебно, тастатура за игре може бити права предност, захваљујући њиховом мањем профилу (у поређењу са тастатуром пуне величине) и дубини контроле и прилагођавања коју нуде.