Фезибо Басиц стојећи сто: глатко искуство

Кључне Такеаваис

  • Фезибо Басиц стојећи сто је фантастична опција за побољшање држања, ублажавање болова у леђима и повећање продуктивности.
  • Стол је простран, чврст и стабилан и може да држи више монитора, рачунара, па чак и кућних љубимаца, а да ништа не падне.
  • Стол је једноставан за склапање, нуди разне подесиве функције као што су седећи подсетници и меморија, и долази по доброј цени.

Фезибо Басиц стојећи сто је фантастична опција за свакога ко жели да побољша своје држање и бол у леђима, па чак и да повећа своју продуктивност. Стол је довољно чврст да носи више монитора, рачунара, па чак и кућног љубимца или два. Такође је довољно стабилан да нећете морати да бринете да ће вам ствари пасти када их подижете или спуштате.

Фезибо Басиц Стојећи сто

Фезибо Басиц стојећи сто је све што вам треба — простран, чврст, тих, брз и поуздан.

Бренд Фезибо

Механизам за подизање електрични

Максимално оптерећење 265 ЛБС

Боје Рустик Браон, Светло Рустик, Црна, Бела, Небо, Светли Орах, Црни Орах, Храст

Величина радне површине 40×24″ до 63×24″

Материјали Пуно дрво или иверица и метални оквир

Подесива висина од 23,2″ до 48,6″

Прос

  • Добро изграђен и простран
  • Добра цена
  • Упозорења која вас обавештавају када треба да стојите
  • Лако се састављају

Цонс

  • Чини се да функција против судара не ради

Модел који сам тестирао тренутно је доступан за 430 долара, али има попуст од 90 долара. Имам стандардну плочу 60″ к 24″ на С4 оквиру. Своју комбинацију можете учинити мало скупљом тако што ћете изабрати даску од пуног дрвета – или појефтинити одабиром спојене плоче.

Постављање Фезибо Басиц стојећег стола

Кредит: Габриела Вату/МакеУсеОф

Фезибо Басиц стојећи сто се лако саставља. Стол је дошао у два пакета – један за даску стола и један за оквир. Оба су прилично тешка, па се побрините да имате помоћ да их носите унаоколо, а да их не оштетите. Ту је и књижица са упутствима коју је лако прочитати и схватити. Бићу искрена и рећи да нисам лично поставила сто само зато што ми је муж понудио да то уради. Требало му је око 40 минута да све уради сам јер је одбио моје понуде помоћи у име науке. За потпуно откривање, саставили смо Икеа намештај за забаву у овој кући и он увек смишља разне грађевинске пројекте за кућу и двориште. Дакле, имајући ово на уму, можда ће вам требати мало дуже да завршите састављање.

  Шта је пропусност? 6 најбољих алата за мерење протока

Габриела Вату / МакеУсеОф

Он је наставио и раширио све делове по поду – можда ћете желети да раширите неку врсту ћебе или картона како не бисте огребали под или саму радну површину (имаћете довољно времена да то изгребате док користите то). Фезибо има све обележено за лако препознавање, тако да можете да схватите шта иде где треба да иде без проблема. Једна ствар коју морам да приметим је да се можете извући користећи алате које нуди компанија, чак и без потребе за додатним шрафцигером. Неће вам требати никакав електрични алат, само мало масти за лактове.

Међутим, предлажем вам да добијете помоћ када дође време да преврнете сто, јер је прилично тежак и не желите да покварите ноге.

Тестирање Фезибо Басиц стојећег стола

Габриела Вату / МакеУсеОф

Када сам се усправио, почео сам да тестирам границу тежине. Иако нисам баш сложио пуних 225 фунти за које тврди да могу лако да подигну, имам неколико монитора, лаптоп и неке друге додатке на њему. Додао сам и свог сина и нашу мачку из забаве. Стол није имао проблема да их све подигне. Чак сам се и сам возио лифтом док сам се осећао прилично глупо, али све је то у име науке, зар не?

С4 је врхунски оквир који нуди Фезибо, са брзином подизања од 1 инча у секунди. Цео механизам је прилично тих и сто одржава своју стабилност док се пење и спушта, што је нешто са чиме сам раније имао проблема када сам испробавао сличне столове у продавницама. Механизам нуди четири меморије која су супер једноставна за подешавање, као и браву за децу, подсетник за седење и заштиту од судара. Хајде да их све прегледамо.

  Како генерисати АИ слике у Гоогле претрази са текстуалним описом

Пре свега, пре него што почнете да правилно користите сто, требало би да ресетујете систем за подизање притиском на стрелице нагоре и надоле неколико секунди. Користићете иста дугмад за подизање и спуштање стола. Минимална висина је 23,2 инча, док је максимална 48,6 инча. Када схватите која је висина прикладна када седите у столици, само морате да притиснете и држите дугмад С и 1 да бисте запамтили положај. Затим устаните и подигните сто пре него што поновите процес, али изаберете дугме са другим бројем. Висина коју одаберете појавиће се на малом дисплеју на механизму. Ако бисте радије прешли на центиметре уместо на инче, овај стони систем такође зна како да то уради.

Једна карактеристика коју сам сматрао посебно корисном је подсетник о седећем положају. Да бисте активирали ову функцију, само морате да притиснете и држите дугме А неколико секунди док се на екрану не прикаже УКЉУЧЕНО. Када то урадите, на екрану ће се појавити тајмер и можете га подесити у корацима од 5 минута од 20 минута до 120 минута. Када се тајмер активира, механизам ће почети да пишти пет секунди. Поново ће се огласити ако не подигнете сто у року од пет минута. Функција се аутоматски деактивира ако је занемарите. Међутим, цела сврха овог стола је да вас натера да чешће устанете са столице, па устаните. Ако подигнете сто пре него што тајмер истекне, одбројавање почиње поново.

Начин на који систем функционише је прилично интуитиван, али морам да кажем да може бити прилично досадно када морате поново да активирате функцију сваки пут када седнете. Међутим, навикнете се на то након неког времена.

Габриела Вату / МакеУсеОф

Функцију закључавања за децу такође је корисно имати, посебно ако имате малишане који воле да притискају дугмад. Држање С дугмета пет секунди ће потпуно онемогућити тастатуру. Урадите исту ствар да поново активирате механизам.

Мој једини проблем са овим столом је чињеница да се може похвалити једном функцијом која изгледа не ради. Функција против судара и штипања је прилично важна, посебно ако држите ормарић за датотеке испод свог стола. Упутство за употребу тврди да постоје три нивоа осетљивости, које можете омогућити притиском на стрелицу нагоре и дугме 1 истовремено. Иако сам испробао све нивое које имају на располагању, нисам могао да зауставим подизање или спуштање на било који начин. Пробао сам неке књиге постављене на мом ормарићу за досије, а сто је само прогурао кроз њих док сам панично притискао дугме да зауставим сто. Онда сам помислио да су књиге можда превише меке, иако је ниво осетљивости постављен на макс.

  Приступачан и поуздан софтвер за подршку за ваше пословање

Затим сам подигао своју столицу тако да су њени наслони за руке били виши него обично, и притиснуо прво унапред подешено дугме да спустим сто. Срећом, имам чврсти носач са двоструком руком за своје мониторе директно на сто, јер би у супротном монитори одлетели када би се ухватили за наслоне за руке и нагнули уназад. Такође сам покушао да ударим о сто док је растао, и још увек нисам реаговао. Помислио сам да можда модел једноставно нема осетљивост против судара јер сајт то не помиње. С друге стране, упутство за употребу то јасно наводи, а јединица за подизање омогућава подешавање нивоа осетљивости. У овом тренутку могу само да претпоставим да сам добио неисправан модел или функција једноставно не ради.

Да ли треба да набавите Фезибо Басиц стојећи сто?

Осим мог проблема са функцијом против судара, волео сам да користим овај сто. Стабилно је; не клати се када га подигнем, монитори су прилично стабилни, нечујан је и брз. Ни цена није лоша. Ако добијете спојену плочу са најмањом величином радне површине и С2 оквиром, можете платити само 140 УСД (с попустом од 260 УСД). Најмањи модел С4 оквира може се купити за 320 долара (са 430 долара). Ово нису лоше цене за стојеће столове који могу да подигну толику тежину, тако брзо и са тако мало буке.

С обзиром на моје искуство са овим Фезибо столом, од срца га препоручујем свима који желе малу промену у свакодневној рутини и боље држање.

Фезибо Басиц Стојећи сто

$430 $520 Уштедите $90

Фезибо Басиц стојећи сто је све што вам треба — простран, чврст, тих, брз и поуздан.