Најбољи УСБ чворишта за ПС5 у 2024

Без обзира да ли сте обичан играч или професионалац, четири УСБ порта на ПС5 могу се брзо попунити ако користите много периферних уређаја. Срећом, можете проширити опције повезивања помоћу УСБ чворишта за ПС5 и додатно напунити своје искуство играња.

Џејсон Фицпатрик / МакеУсеОф

Тхе Анкер Ултра Слим УСБ 3.0 чвориште података са 4 порта је вероватно најбољи УСБ чвориште за свакога ко има ПС5. Повезује се на један од УСБ-А портова на конзоли и нуди четири обична УСБ-А порта која можете користити за повезивање различитих ПС5 додатака, тако да више не морате стално да искључујете уређаје.

Подржава брзине од 5Гбпс уместо 10Гбпс као код УСБ портова на ПС5, али то није проблем јер већина ПС5 додатака не захтева брзине УСБ 3.2 Ген 2. Само ССД екстерни дискови могу у потпуности да искористе 10Гбпс, али Сони препоручује да их повежете директно на конзолу.

Квалитет израде је солидан, а долази са релативно дугим каблом (2 стопе), што вам даје велику флексибилност око тога где да поставите чвориште на свом столу. Иако није напајан, ово чвориште може да пуни ваше контролере и слушалице све док је конзола укључена.

Анкер Ултра Слим УСБ 3.0 чвориште података са 4 порта

Најбољи у целини

$10 $18 Уштедите $8

Анкер Ултра Слим УСБ 3.0 чвориште за податке са 4 порта је једноставно УСБ чвориште без икаквих додатака које може да трансформише један УСБ-А порт на вашем ПС5 у четири, омогућавајући вам да повежете више периферних уређаја.

Прос

 • Четири 5Гбпс УСБ-А порта
 • Одличан квалитет од поузданог бренда
 • Добра дужина кабла
 • Одлична цена

Цонс

 • Није идеално за пуњење више уређаја

ИКИКУ

ИКИКУ ПС5 УСБ чвориште је одличан додатак за власнике ПС5 са више додатака. Дизајнирано посебно за ПС5, чвориште се уклапа директно на предње УСБ портове конзоле, омогућавајући вам да неприметно повежете до четири УСБ-А уређаја и један УСБ-Ц уређај и пуните контролер или слушалице.

  Како да се пријавим за Талкатоне

Чвориште подржава УСБ 2.0 брзине, али добро ради са слушалицама, тастатурама, контролерима за игре и звучницима. Поред тога, порт за брзо пуњење чини пуњење вашег контролера лаким. Једина мана је што не ради са ПСВР јединицом или камером због нижег пропусног опсега, али их можете прикључити на слободне портове позади. Квалитет израде је импресиван, посебно имајући у виду приступачну цену, а има елегантан црно-бели дизајн који допуњује естетику ПС5.

ИКИКУ ПС5 УСБ чвориште

Најбољи буџет

Жудите за подешавањем ПС5 без нереда? Ово елегантно ИКИКУ УСБ чвориште се прикључује директно у предње портове конзоле, проширујући ваше могућности са четири УСБ-А слота и муњевито брзим УСБ-Ц портом, све без стварања запетљаног нереда.

Прос

 • Приступачно
 • Комбинација УСБ-А и УСБ-Ц портова
 • Може да пуни контролере
 • ПС5 естетика

Цонс

 • Споре УСБ 2.0 брзине
 • Само један порт подржава пуњење

Анкер

Ако вам је потребно више портова и поуздана снага пуњења, Анкер 7-портни УСБ 3.0 чвориште је мењач игре. Ово моћно чвориште има запањујућих седам УСБ портова, који вам омогућавају да повежете све ваше основне ствари за играње и више од тога, од контролера и слушалица до тастатура и УСБ микрофона.

Напајање чворишта је снажан адаптер за напајање од 36 В који обезбеђује одличне перформансе чак и када је више уређаја прикључено. Плус, један наменски порт обезбеђује снагу пуњења до 2,1 А, довољно да ваш телефон, таблет или контролери буду напуњени и спремни за рад .

Иако подржава спорије брзине од 5Гбпс, то је више него довољно за већину додатака за игре. Поред тога, увек можете да прикључите захтевне уређаје у слободне 10Гбпс портове на вашем ПС5. Остатак чворишта је добро изграђен и компактан и има одвојиви главни кабл за лако складиштење.

  Да ли Миспаце још увек постоји?

Анкер 7-портни УСБ 3.0 хуб

Најбоље за пуњење

$45 $50 Уштедите $5

Анкер УСБ 3.0 чвориште са 7 портова може да прими сву вашу ПС5 додатну опрему са својих седам брзих портова и пружа поуздано пуњење за контролере и уређаје велике снаге као што су телефони.

Прос

 • Седам УСБ портова за врхунску повезаност
 • Поуздане перформансе
 • Пуњење велике брзине

СтарТецх

СтарТецх.Цом 4-портни УСБ-Ц 10Гбпс чвориште нуди много функција које га издвајају од конкуренције, посебно његову подршку за УСБ 3.2 Ген 2 брзине преноса до 10Гбпс. Додаје још четири СуперСпеед УСБ порта на конзолу, које Сони препоручује за повезивање ПС5 додатака као што су ХД камера и ПСВР2.

Још једна изузетна карактеристика овог чворишта је то што долази са екстерним напајањем. Било да желите да повежете више додатака велике снаге или да пуните своје уређаје, ово чвориште ће вас брзо покренути. Захваљујући стално укљученом порту за брзо пуњење, можете наставити да пуните додатну опрему чак и када је ПС5 искључен.

Иако може доћи по већој цени од других чворишта, нуди понешто од свега за озбиљне ПС5 играче, са мешавином УСБ-Ц и УСБ-А портова, бржим брзинама од 10Гбпс и могућношћу пуњења повезаних додатака. Такође долази са УСБ-Ц каблом који се може уклонити и универзалним адаптером за напајање, што га чини идеалним за употребу у покрету.

СтарТецх.цом 4-портни УСБ-Ц 10Гбпс чвориште

Најбоље за брзину

Са четири изузетно брза СуперСпеед УСБ 3.2 Ген 2 (10Гбпс) порта, ово компактно чвориште са напајањем компаније СтарТецх.Цом идеално је за пуњење и напајање захтевних додатака као што је ПСВР2, а да притом не морате да се знојите.

  Да ли је ТикТок забрањен у САД?

Прос

 • Брзи 10Гбпс портови
 • Повезује и УСБ-Ц и УСБ-А периферне уређаје
 • Брзо пуњење
 • Одвојиви кабл

УГРЕЕН

Док вам нови ПС5 Слим даје додатни УСБ-Ц порт, стандардни модел ће вас можда оставити да пожелите више. УГРЕЕН 10Гбпс УСБ-Ц чвориште је згодно, омогућавајући вам да повежете више УСБ-Ц додатака за игре на вашу конзолу, укључујући бежичне слушалице, контролере и још много тога.

Елегантан и моћан, ово чвориште претвара један УСБ-Ц порт у два, заједно са два додатна УСБ-А порта, значајно проширујући опције додатне опреме. Оно што га чини још бољим је муњевито брза брзина од 10 Гбпс, која обезбеђује нула перформанси у поређењу са директним повезивањем ваших гаџета.

УГРЕЕН 10Гбпс УСБ-Ц чвориште

Најбољи УСБ-Ц чвориште

$20 $30 Уштедите $10

УГРЕЕН 10Гбпс УСБ-Ц чвориште је одлична опција ако желите да проширите свој ПС5 са УСБ-Ц и УСБ-А портовима. Иако не подржава пуњење, то више него надокнађује већим брзинама преноса.

Прос

 • И УСБ-Ц и УСБ-А портови
 • Веће брзине УСБ 3.2 Ген 2 (10Гбпс).
 • Врхунски дизајн са издржљивим каблом

Цонс

 • Неће пунити уређаје који су потребни за напајање

ФАК

П: Да ли УСБ чворишта раде на ПС5?

Да, УСБ чворишта савршено раде на ПС5, нудећи одличан начин да проширите своје могућности повезивања изван четири оскудна порта која долазе са конзолом.

П: Да ли су УСБ чворишта добра за играње игара?

Да, можете да користите УСБ чвориште за повезивање различитих додатака за игре на свој ПС5, укључујући тастатуре, слушалице, тркачке точкове и још много тога. Међутим, препоручујемо УСБ 3.0 чвориште или бржи за поуздане перформансе.

П: Да ли ће УСБ чвориште радити са ПСВР2?

Сони препоручује повезивање ПСВР2 са предњим УСБ-Ц портом на ПС5, али можете користити и УСБ-Ц чвориште са брзином од најмање 10 Гбпс.