Назови ту мелодију! 8 најбољих мобилних музичких тривијалних игара

Колико знаш о музици? Тачније, да ли сте добри са насловима песама и именима извођача? Можете ли да именујете мелодију чим чујете неколико нота?

МАКЕУСЕОФ ВИДЕО ДАНА

Ако ово звучи као вама, онда је време да то знање ставите на тест. Ове забавне, бесплатне музичке тривијалне игре ће изазвати ваше музичко ухо и натерати вас да певате нову песму када победите.

1 СонгПоп – Погоди песму

Чак и ако никада нисте свирали оригинални СонгПоп, СонгПоп је музички тривијални изазов који морате имати. Играте против других у трци са временом за тачне одговоре. Слушајте песму, а затим изаберите одговор, било да се ради о наслову песме или извођачу, што је брже могуће.

Пошто се играчи смењују својим темпом, ово је једна од оних мобилних игара које можете да играте када имате само неколико минута. Поред тога, сваки играч бира листу за репродукцију за свој ред.

Радите добро и зарадите новчиће у игри које можете искористити за додатне листе песама. Овде ћете наћи понешто за свакога. Игра покрива велики избор музичких жанрова и уметника, као и деценије мелодија.

Преузимање: СонгПоп за Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

2 Тривијални музички квиз

Ако волите мало више разноликости него само „погоди ову песму“ у вашим музичким тривијалним играма, Тривиал Мусиц Куиз би могао бити игра за вас. Морате, наравно, да идентификујете песме. Али постоји и велики број занимљивијих питања, као што је погађање који инструмент свира одређени музичар или у ком бенду би музичар могао бити.

Тривиал Мусиц Куиз има искачући прозор који се појављује када први пут отворите апликацију, тражећи вашу подршку да игра буде бесплатна за кориснике тако што јој дозвољава да прати ваше податке у другим апликацијама. Ово би могло да искључи кориснике, али нисте принуђени да пристанете. И даље добијате потпун приступ свим аспектима игре ако одбијете захтев.

У Тривиал Мусиц Куизу такође постоји велики број реклама, али сама игра је довољно занимљива да их игнорише. Међутим, ако вам се не свиђају било какве рекламе у вашим мобилним играма, можете погледати много бесплатних игара без огласа или куповине у апликацији.

Преузмите: Тривијални музички квиз за иОС | Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

3 музичка тривијална игра

Игра Хеард-Ит Мусиц Тривиа је савршена за оне који уживају у изазову. У првом покрету, можете да чујете само снимак песме од једне секунде. Затим можете погодити песму или прескочити да бисте добили још једну секунду. На крају, можете послушати пристојан део песме, али погађање одмах након другог клипа било би и задовољавајуће и импресивно.

За разлику од неких других игара на овој листи које вам дају четири или пет опција за избор, у Хеард-Иту постоји много више избора песама. Опције нису бесконачне, али постоје десетине од којих можете да погађате, тако да вам игра уопште не сужава много.

Такође нуди везу до песме на Спотифи-у ако вам се случајно свиђа истакнута песма, што је још један сјајан детаљ у Хеард-Ит-у који је чини одличном опцијом за све љубитеље музике.

Преузмите: Хеар-Ит Мусиц Тривиа Гаме за Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

4 Најбољи музички квиз из 90-их

Можда је оно што заиста највише волите музика из 90-их. Ако је тако, онда је игра квиза о музичким тривијалностима из 90-их једна од оних које треба проверити. Прво, бирајте између бесконачних или временски ограничених режима игре. Затим се припремите за велики изазов. Питања укључују наслове песама, текстове, албуме, извођаче, па чак и године.

Док зарађујете новчиће за добар рад, можете их искористити за додавање више времена, примање савета или прескакање питања. Имајте на уму да се ова игра мало оптерећује огласима.

Али ако можете да прођете даље од реклама, Топ 90с Мусиц Тривиа Куиз Гаме је супер изазовна тривијална игра за љубитеље тог доба музике.

Преузимање: Топ 90с Мусиц Тривиа Куиз игра за Андроид (Бесплатно)

5 Гуесс Тхе Сонг Поп музичке игре

Да ли мислите да сте добри у текстовима песама? Ако јесте, онда је погодна песма Поп Мусиц Гамес за вас. Изаберите поп, музику из 90-их или 2000-их и појачајте звук.

Рећи ће вам текст или, ако будете имали среће, чућете клип песме. Затим додирните да бисте изабрали тачну песму од четири могућа наслова. Бодујте за своје тачне одговоре и губите бодове за оне које погађате погрешно. Можете се попети на ранг листе, завршити достигнућа и тестирати своје знање о стиховима уз игру.

Преузми: Погоди песму поп музичке игре за иОС (Бесплатно, доступна претплата)

6 Погоди песму – Музички квиз

Гуесс Тхе Сонг је забавна игра која подешава називе доступна на Андроиду. Ставите уши за слушање и одговорите што брже можете. Можете бирати између попа, рока или кантри музике или директно прећи на своју омиљену деценију музике.

Наставите са бодовањем и зарадом новчића да бисте откључали нове нивое. Можете да се повежете на Фејсбук да бисте видели како сте у поређењу са својим пријатељима. Гуесс Тхе Сонг је сјајна музичка тривијална игра за уживање у мелодијама које волите док изазивате себе.

Преузми: Погоди песму за Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

7 Јингле Куиз

Уместо да се бави пословима популарних песама као и већина других апликација на овој листи, Јингле Куиз вам нуди избор џинглова за идентификацију. Све представљене мелодије су из изузетно популарних франшиза или компанија које ће бар донекле свима бити познате, тако да не морате да бринете да ћете пропустити јер је џингл из компаније коју не препознајете.

Сви џинглови су легендарни звуци које сте највероватније чули бар једном у животу. Али апликација нуди савете, само у случају да вам затреба додатна помоћ за нека тежа питања!

Преузимање: КуизУп за Андроид | иОС (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

8 Сонгпоп Цлассиц – Музички триви

Сонгпоп Цлассиц је веома популарна и високо оцењена музичка тривијална игра. Док отворите апликацију, од вас ће бити затражено да изаберете три од девет музичких жанрова. Ово осигурава да ћете одговарати на питања у вези са врстом музике коју заиста волите и која вас занима, што је карактеристика која недостаје многим другим музичким тривијалним играма.

Такође можете да се суочите са стварним људима и да побољшате своје музичке тривијалне вештине са играчима из целог света.

Недостатак овога је, међутим, што вам је потребна интернет веза да бисте играли и уживали у Сонгпоп Цлассиц-у. Ово вероватно неће бити проблем ако играте код куће, али можда ћете морати да потражите другу мобилну игру када немате интернет или податке, ако сте у јавном превозу или далеко од интернет везе.

Преузми: Сонгпоп Цлассиц – Музичке тривијалности за Андроид | иОС (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

Ове сјајне музичке тривијалне игре за Андроид и иОС су забавне и изазовне у исто време. Уживаћете када видите колико добро познајете своје омиљене жанрове и уметнике.

Ако волите друге врсте тривијалних изазова, погледајте нашу листу бесплатних тривијалних апликација за љубитеље филмова и ТВ-а.