Не можете да пронађете Цопилот на Виндовс 11? Ево шта да радите

Ако се придржавате онога што Мицрософт каже, Цопилот је будућност Виндовс-а. Али шта ако желите да га испробате, али не можете да га пронађете? Имамо неке трикове да испробамо ако Цопилот недостаје у оперативном систему Виндовс 11.

Где Цопилот?

Ако је Цопилот правилно инсталиран на Виндовс 11, требали бисте моћи да пронађете икону у самом доњем левом углу екрана. Кликните на дугме овде и појавиће се бочни панел Цопилот.

На неким верзијама Виндовс-а, у зависности од тога коју верзију тренутно користите, активирате је једноставним преласком миша преко иконе Цопилот. У супротном, једноставно морате да кликнете или додирнете дугме да бисте започели.

Потребан вам је Мицрософт налог за Цопилот

Ако Цопилот није доступан на вашем систему, може бити неколико различитих разлога. Међутим, једна од најчешћих је непријављеност на Мицрософт налог.

На пример, ако сте инсталирали Виндовс 11 без интернет везе, можда нећете бити пријављени на Мицрософт налог. Не брините, јер је прилично лако прећи са локалног налога на Мицрософт налог на Виндовс 11.

Можда имате друге разлоге да не користите Мицрософт налог са Виндовс 11, али без обзира на ваше разлоге, Цопилот једноставно неће радити без Мицрософт налога.

Да ли сте ажурирали Виндовс?

Цопилот такође може бити спор при увођењу на ваш рачунар ако немате омогућена аутоматска ажурирања. Да бисте решили овај проблем, или укључите аутоматска ажурирања или једноставно проверите да ли постоје ажурирања ручно.

  Како преузети апликацију Реадер на Виндовс 10

Да бисте проверили да ли постоје ажурирања, притисните тастер Виндовс, а затим потражите „ажурирања“. Требало би да видите Провери ажурирања искачући на листи. Отворите ово, а затим кликните на дугме Провери ажурирања у горњем десном углу прозора.

Ако су доступне исправке, изаберите да их инсталирате. Након поновног покретања, надамо се да ћете открити да Цопилот није присутан на вашој инсталацији Виндовс 11.

Требаће вам мало стрпљења

Ако желите да одмах испробате новије функције Цопилот-а, мораћете да покренете инсајдерску верзију оперативног система Виндовс 11. Оне су згодне за испробавање нових функција, али повећавају могућност нестабилности на вашем рачунару.

Под претпоставком да се радије не бисте регистровали за програм Виндовс Инсидер, једноставно ћете морати да сачекате док се ваша верзија оперативног система Виндовс 11 не ажурира. Мицрософт прилично брзо уводи Цопилот, тако да се надамо да нећете морати предуго да чекате.

Надамо се да сада имате Цопилот који срећно ради на вашем систему. Ако нисте сигурни где да идете одавде, погледајте наш водич који објашњава како да користите Цопилот у оперативном систему Виндовс.

Чак и ако још увек немате инсталиран Цопилот на Виндовс 11, то не значи да сте потпуно без среће. У време писања овог текста, постоји неколико верзија Цопилот-а, које раде на платформама од Мицрософт Едге-а до веба, тако да би у најмању руку требало да имате представу о томе какав је Цопилот.