Огромно уштедите на веб камерама са вештачком интелигенцијом

ОБСБОТ је специјализован за веб камере са вештачком интелигенцијом и нуди невероватне понуде овог Црног петка. Било да вам је потребан један да бисте били у фокусу током видео конференција или носач за телефон који може да прати ваше покрете приликом креирања садржаја, ОБСБОТ вас покрива. Искористите неке невероватне понуде за Црни петак и унапредите своје видео искуство.

ОБСБОТ Тини ПТЗ 4К веб камера

ОБСБОТ Тини ПТЗ 4К веб камера

$179 $269 Уштедите $90

За супериорну 4К веб камеру за видео конференције по ненадмашној цени, ОБСБОТ Тини ПТЗ нуди 4К стриминг са моћним и практичним АИ функцијама.

Са праћењем, аутоматским кадрирањем и аутофокусом заснованим на вештачкој интелигенцији, ОБСБОТ Тини 4К веб камера нуди вам перформансе какве би 4К веб камера требала. То није обичан уређај са аутоматским праћењем кардана са две осе, који зумира без губитка квалитета слике, одличне корекције слабог осветљења и високотехнолошких омнидирекционих микрофона. Такође добијате контролу покретима и опционе функције у апликацији како би ваш видео био још визуелно привлачнији.

ОБСБОТ Упознајте 4К веб камеру са вештачком интелигенцијом

ОБСБОТ Упознајте 4К веб камеру са вештачком интелигенцијом

$149 $199 Уштедите $50

Још једна изванредна 4К веб камера компаније ОБСБОТ по повољној цени је ОБСБОТ Меет. Упркос приступачности, има много функција које се налазе на веб камерама премијум цене.

  Како да прилагодите Сафари почетну страницу на Мац-у

Са резолуцијом од 4К/30фпс, ОБСБОТ Меет је савршен ако тражите повољну цену овог Црног петка. Његово побољшано АИ кадрирање је моћан алат за стримовање, конференцију, презентацију, едукацију или једноставно изгледају елегантно у видео позиву. Аутофокус је поуздан, а зум ради без губитка квалитета слике. Штавише, увек ћете изгледати оштро, светло и професионално са функцијама као што су замућење позадине једним кликом и аутоматска корекција светла.

ОБСБОТ Тини 2 4К веб камера

ОБСБОТ Тини 2 4К веб камера

За врхунско искуство са веб камером, ОБСБОТ Тини 2 4К пружа. Има невероватне карактеристике које се допадају свима и доступан је по фантастичној цени овог Црног петка.

ОБСБОТ Тини 2 је ОБСБОТ-ова водећа веб камера овог црног петка. Поседује све функције које се налазе на другим ОБСБОТ веб камерама, али цело искуство је додатно побољшано функцијама као што су вишеструко АИ праћење и аутофокус у свим пикселима који је до четири пута бржи. Са највећим сензором у индустрији веб камера, Тини 2 пружа беспрекоран квалитет слике. Такође добијате гласовну контролу и побољшану контролу покрета за водеће перформансе.

ОБСБОТ Тини ПТЗ 1080п веб камера

ОБСБОТ Тини ПТЗ 1080п веб камера

$119 $199 Уштедите $80

Ако вам је потребна Фулл ХД веб камера са импресивним карактеристикама по прихватљивој цени, ОБСБОТ Тини ПТЗ 1080п нуди невероватну вредност и оштар, детаљан видео.

За веб камеру са робусним АИ праћењем и аутоматским кадрирањем, ОБСБОТ Тини 1080п је инспирисан избор. Његове побољшане карактеристике су савршене за стриминг уживо и видео конференције или само као супериорна веб камера за рачунар. Са смањењем шума на уграђеном микрофону и практичном могућношћу контроле покретима, ОБСБОТ Тини ПТЗ 1080п обезбеђује беспрекорне онлајн састанке и правовремено креирање садржаја.

  Како користити киоск прилагођеног дизајна у 'Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс'

ОБСБОТ Ме Носач за телефон са АИ напајањем

ОБСБОТ Ме Носач за телефон са АИ напајањем

Ако вам је потребан носач за телефон који може да претвори ваш паметни телефон у веб камеру са вештачком интелигенцијом, ОБСБОТ Ме ће обавити посао, а затим и нешто.

Постављање паметног телефона на ОБСБОТ Ме осигурава да ћете увек бити у фокусу. Његов дизајн статива гарантује стабилност док АИ праћење неприметно прати ваше субјекте. ОБСБОТ Ме има ротирајућу, универзалну стезаљку која чврсто причвршћује сваки паметни телефон. Можете га монтирати и на статив и лако може да стане у ваш џеп.

Ово је спонзорисани пост. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф или његовог особља.