ОпенАИ Роллинг Нове функције и Гоогле Дует АИ за активности без напора

Хелло Геекс! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

ОпенАИ уводи додатке и приступ за прегледање веба корисницима ЦхатГПТ Плус

Према најновијим ажурирањима ОпенАИ-а, корисници ЦхатГПТ Плус-а ће ускоро имати приступ интернету и подршку за 70+ додатака трећих страна, што ће им омогућити да брзо и повољно истражују веб и приступају онлајн ресурсима, од чега ће имати користи академици, аутори и они који траже информације.

Да бисте интегрисали додатке треће стране:

  • Посетите хттпс://цхат.опенаи.цом/
  • Изаберите Додаци из мењача модела.
  • Приступите падајућем менију Додаци.
  • Изаберите Плугин Сторе да бисте инсталирали и активирали жељене додатке.

Да бисте омогућили бета функције, приступите „Профилу и подешавањима“ и изаберите „Бета функције“. Нови ЦхатГПТ бета укључује функције претраживања веба и додатака. Сада ЦхатГПТ може да прегледа интернет и користи додатке трећих страна да одговори на недавне теме и питања у вези са догађајима.

Очекује се да ће ОпенАИ увести ове нове функције у ЦхатГПТ Плус током наредне недеље. Очекује се да ће ажурирање задовољити кориснике и привући их на платформу.

„ЦхатГПТ Плус прелази са алфа на бета, што одражава значајан развојни напредак ОпенАИ тима.“

Гоогле И/О уводи Дует АИ за једноставно састављање е-поште и докумената

Дует АИ из Гоогле-а нуди низ генеративних АИ технологија за апликације за продуктивност. Дует АИ за Гмаил и документе креира документе за е-пошту и обраду текста на основу кратких текстуалних упита. Помоћ при писању, генерисање слике и аутоматско генерисање резимеа састанка су само неки примери.

Као побољшање паметног састављања, Гоогле је укључио нову функцију „Помози ми да пишем“ у Гмаил мобилни уређај. Корисници могу да се ослоне на Гоогле да креирају е-поруке или текстове за обраду текста пружањем текстуалних упутстава. – Сундар Пицхаи је демонстрирао функцију „Помози ми да напишем“, која генерише једноставне и разрађене одговоре на поруке бриге о корисницима.

  8 најбољих креатора ЕР дијаграма за визуелизацију и дизајн база података

На основу предлога, текстуални упити могу да генеришу табеле у Гоогле табелама и графику у Гоогле презентацијама.

Ове карактеристике истичу генеративне способности вештачке интелигенције, које доносе креативну компоненту машинском учењу.

Мицрософт је заузео сличан приступ са Мицрософт 365 Цопилот, својим алатом за продуктивност побољшаном вештачком интелигенцијом.

Заинтересовани корисници морају да се региструју за Воркспаце Лабс и придруже се листи чекања да би користили ове нове могућности.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.