10 најбољих апликација за куповину / лов на кућу за 2023

Да ли тражите нови дом? Ако јесте, онда не бисте требали пропустити ове апликације за лов у кући које ће вам помоћи у потрази.

Раније су се људи питали како да открију доступне некретнине. Данас су ове апликације за лов на куће поједноставиле ваше путовање. Људи више не морају да траже куће у исечцима из новина.

Ове апликације за лов на куће пружају безграничне информације на самом екрану вашег паметног телефона. Поред подручја и локалитета, ове апликације предлажу куће које одговарају вашим условима.

Међутим, у овом чланку ћемо ући у свет апликација за лов на куће и како ове апликације могу да поједноставе ваше претраге и уштеде време и енергију. Штавише, видећемо суштинске аспекте које појединац треба да тражи приликом куповине куће. Дакле, откључајмо врата да уђемо у свет апликација за лов на куће.

Шта су то апликације за куповину куће?

Апликације за куповину куће су мобилне апликације које помажу потенцијалним власницима кућа у потрази за новим пребивалиштем. Ове апликације пружају низ функција и алата који помажу потрошачима да лоцирају и купе своју кућу из снова. Такође укључује функције претраге које омогућавају корисницима да филтрирају куће на основу локације, цене и величине.

Већина апликација за куповину кућа укључује приступ сликама, виртуелним обиласцима и подацима о имовини како би се помогло корисницима у доношењу информисаних одлука.

Поред тога, корисници апликација за куповину куће могу имати приступ тржишним подацима у реалном времену, хипотекарним калкулаторима и другим алатима који ће им помоћи у одмеравању својих опција и доношењу одлуке.

Неке апликације нуде опције заказивања и директну комуникацију са агентима за некретнине како би помогли корисницима да организују преглед некретнина и да се повежу са стручњацима за предметну област. Укратко, ове апликације могу да минимизирају ваше напоре и максимизирају резултате.

Ствари које треба узети у обзир приликом куповине куће

Људи често развијају снажну емоционалну везаност за своје куће, што може варирати од особе до особе. Сви имамо лепе успомене везане за наш дом.

Дакле, кључно је донети информисану одлуку узимајући у обзир неке кључне факторе приликом куповине куће. Ово су неке тачке које треба узети у обзир док тражите кућу:

  • Локација – Локација резиденције је од суштинског значаја јер утиче на њену вредност, приступачност и близину садржаја.
  • Буџет – Корисници би требало да одреде свој буџет и финансијске могућности, а да се не напрежу превише.
  • Величина и распоред – С обзиром на ваше тренутне и будуће потребе, треба тражити куће.
  • Стање имовине – Ово укључује калибар имовине, колико је стара имовина и колико је добро одржавана.

На крају, рад са поузданим агентом за некретнине који вас може водити кроз процес куповине куће и помоћи вам да одаберете тачну некретнину за ваше потребе и буџет је од кључног значаја.

  Како покренути и контролисати позадинске процесе на Линуку

До сада сте учили о предностима које ће ове апликације за лов на кућу понудити. Сада се поставља питање коју апликацију одабрати да вам покаже куће које тражите. Да ли би ове апликације могле да револуционишу потрагу за савршеним домом? Доступне су одличне опције, али свака апликација има нешто јединствено да понуди својим корисницима.

У наставку ћемо се позабавити карактеристикама неких од апликација за лов на куће које морате да проверите. Дакле, без додатног трошења времена, уђимо у свет апликација за лов на куће.

Зиллов

Зиллов је популарна апликација за куповину, продају и изнајмљивање куће. Ова апликација има огромне функције и алате који апликацију издвајају од других. Корисници могу да траже куће и станове за продају или изнајмљивање према њиховој жељеној цени, локацији и величини.

Штавише, ова апликација пружа трендове домаћег тржишта у реалном времену. Посетиоци могу да чувају омиљене листе, постављају обавештења о новим огласима и контактирају агенте за некретнине директно преко апликације.

Штавише, ова апликација за некретнине и изнајмљивање Зиллов нуди слике и виртуелне обиласке кућа. Ове карактеристике издвајају апликацију и чине је популарним алатом за навигацију на тржишту некретнина.

Зиллов Реал Естате & Ренталс је компатибилан са Андроид и иОС уређајима. Штавише, ова апликација за лов на куће омогућава корисницима да се крећу кроз собе како би правилно прегледали сваки део куће.

Трулиа

Ако тражите кућу и стан за продају или изнајмљивање, апликација Трулиа може бити ваш пратилац на вашем путовању претраге. Апликација нуди многе функције, као што су цене, локација и филтери за претрагу засновани на величини, да бисте открили идеалан дом.

Корисници могу да чувају своје омиљене листе, да претражују слике или да виртуелно обилазе својства и да се пријаве за обавештења о новим објавама које испуњавају њихове критеријуме.

Штавише, корисници могу да стекну увид у комшилук, укључујући детаље о оближњим школама, стопама криминала и објектима, користећи Трулијину карактеристичну функцију „Шта кажу локални становници“. Штавише, корисници могу добити приступ брокерима за некретнине који им могу помоћи у добијању имовине и дати смернице током процеса.

Апликација Трулиа је доступна и на Андроид и иОС телефонима. Укратко, Трулиа Реал Естате & Ренталс апликација за лов на куће је моћан претраживач за филтрирање ваших претрага.

Хомеснап

Хомеснап помаже корисницима да пронађу и купе своју идеалну кућу. Омогућава купцима да траже куће на основу локације, цене и величине. Апликација за проналажење кућа такође даје брзе информације о имовини, укључујући фотографије и виртуелне обиласке.

Корисници могу да чувају своје омиљене листе и добијају обавештења када нови који испуњавају њихове критеријуме постану доступни.

Штавише, апликација пружа вредност препродаје у реалном времену, као што су трендови цена некретнина и историја продаје. Међутим, ова апликација за лов на куће је динамична платформа прилагођена корисницима.

Доноси откриће на длану и пружа корисницима лако и пријатно искуство. Укратко, Хомеснап интегрише беспрекорне претраге са обиљем информација. Штавише, Хомеснап је доступан у Гоогле Плаи продавници и Апп Сторе-у.

Реалтор.цом

Реалтор.цом је апликација за тражење кућа која нуди низ функција за усмеравање корисника у њиховој потрази. Корисници могу тражити куће на основу жељене локације, цене и других критеријума. Међутим, они могу да примају обавештења о новим ажурирањима и променама цена. Штавише, корисници могу да дефинишу своју пожељну локацију за претрагу цртањем на мапама.

  Како направити игру погађања бројева у Питхон-у?

Штавише, велики избор филтера прилагођава вашу листу за претрагу с обзиром на оно што тражите. Ако останете код куће, можете да се крећете кроз 3Д слике локације.

Поред тога, корисници могу лако да искористе ову Реалтор.цом некретнине из Гоогле Плаи продавнице или Апп Сторе-а. Доступност калкулатора приступачности чини апликацију најбољом од свих. Корисници могу да користе ову функцију калкулатора приуштивости да провере распон цена својих кућа било где.

Редфин

Софтвер за лов на куће Редфин доступан је у Гоогле Плаи продавници и Апп Сторе-у. Ова апликација за лов на куће пружа ажурирања на тржишту некретнина сваких 5 минута. Корисници могу резервисати бесплатну турнеју са агентима Редфина како би прегледали кућу. Међутим, базом података Редфина управља локални МЛС.

Поред тога, карактеристика која апликацију истиче су њени широки предлози. Корисници могу да прилагоде своје претраге јер је доступан широк спектар филтера. Ови филтери укључују претраге према доступности школа, опцијама цена, типовима некретнина и још много тога.

Укратко, ако желите кућу унутар локалног подручја, можете изабрати Редфин Хомес за продају и изнајмљивање, јер локални МЛС то омогућава.

Роцкет Хомес Некретнине

Роцкет Хомес Реал Естате апликација за лов на куће омогућава корисницима да пронађу најприкладнију кућу која одговара њиховом буџету. Користећи функције претраживања куће, корисници могу да пронађу кућу кад год дођу на тржиште. Корисници ће одмах бити обавештени кад год цена падне. Међутим, корисницима је доступан преглед на високом нивоу.

Поред тога, у апликацији су доступни извештаји о тржишту некретнина за проверу прошлих података. Корисници могу преузети Роцкет Хомес Реал Естате из Гоогле Плаи продавнице или Апп Сторе-а.

Укратко, морате испробати Роцкет Хомес Реал Естате апликацију за тражење куће за кориснике који траже једноставан и згодан начин за тражење куће.

Ксоме

Ксоме је компатибилан са иОС и Андроид уређајима и лако доступан у продавницама Гоогле Плаи и Аппле. Ова апликација за лов на куће има преко 100 милиона некретнина, укључујући МЛС листе некретнина.

Штавише, корисници могу да преложе богате локалне податке на листе претраживања мапа, укључујући насеља, оближње ресторане, продавнице, хотеле и још много тога.

Штавише, користећи хипотекарни калкулатор, корисници могу да одреде своје куће по приступачним ценама. Његови подаци о процени вредности закупа и процене чине апликацију једноставном за коришћење. Корисници могу контактирати Ксоме Цонциерге за Ксоме агента који може одговорити на сва њихова питања.

Укратко, ако желите кућу или стан, можете добити све овде у Ксоме-у. Дакле, има све што тражите.

Компас

Компас је најбољи водич за проналажење куће која ће вам се свидети. Некретнине апликације интегришу најбољу технологију у класи са изузетним агентима за беспрекорну претрагу. Корисницима је дозвољено да бирају између хиљада ажурираних огласа.

Међутим, доступност филтера омогућава корисницима да филтрирају према захтевима који су им најважнији.

  Како израчунати маржу [+ Margin Calculators]

Поред тога, корисници могу да сачувају своје листе на једном месту како би их држали на оку. Заказивање ваших посета са агентима је прилагодљиво помоћу апликације Цомпасс за лов на куће.

Апликација Цомпасс: Реал Естате & Хомес доступна је за ваше уређаје у Апп Сторе-у и Плаи Сторе-у. Укратко, Цомпасс пружа широке могућности претраживања и приступ професионалним упутствима, што га чини виталним алатом.

Хомес.цом

Хомес.цом омогућава корисницима да бирају између милиона доступних опција широм Сједињених Држава. Интерактивне мапе, фотографије некретнина у високој резолуцији, активне хипотекарне стопе и многи корисни алати за куповину куће могу учинити ваше путовање у претрагу угодним. Добијте приступ инсталацијом преко Апп Сторе или Гоогле Плаи продавнице.

Поред тога, апликација обезбеђује најбоље листе уз помоћ МЛС одбора и локалних добављача података. Своје куће можете поделити са пријатељима и породицом да бисте тражили њихово мишљење.

Укратко, ако сте први пут купац, можете добити одличне опције хипотеке са Хомес.цом за продају и изнајмљивање. Ове хипотекарне опције укључују кредите за рефинансирање, па чак и посебне стопе.

ЛоопНет

ЛоопНет има опсежну базу података комерцијалних некретнина која укључује канцеларијске, индустријске и малопродајне просторе. Корисници могу добити детаљне информације о доступним некретнинама.

Међутим, уз ЛоопНет, можете бити први који ће сазнати када се нова некретнина појави на тржишту. Осим тога, бићете обавештени ако дође до било какве промене у вашој наведеној имовини.

Поред тога, можете затражити додатне информације и обилазак са агентом за некретнине да бисте посетили локацију.

Приступите апликацији ЛоопНет Реал Естате инсталирањем преко Гоогле Плаи продавнице и Апп Сторе-а. Укратко, Лоопнет је корисна апликација за људе који желе да купе или закупе комерцијалне некретнине, јер повезује људе са имовином.

ФАКс

Да ли треба да користим више од једне апликације док тражим куће?

Да, коришћење више од једне апликације може бити од користи за вас. Свака апликација нуди различите функције и разне базе података које могу дубоко заронити у ваше претраге и пружити вам потпуну покривеност.

Како ове апликације процењују вредност куће?

Апликације за лов на куће процењују вредност куће прикупљањем података из више извора, укључујући МЛС базе података, садржај који генерише корисник или јавне евиденције.

Да ли су подаци тачни?

Можете пратити податке апликације да бисте пронашли лепу кућу. Међутим, тачност може да варира пошто ови извори прикупљају податке из више извора.

Напомена аутора

Као што је раније поменуто, све апликације за лов на куће су савршене и могу одговарати вашој листи захтева. Технологија може унапредити ваше искуство лова. Ваше потребе ће вам помоћи да разликујете све ове наведене апликације. Најважније, запамтите да изаберете онај који ради за вашу сигурност и удобност и брине о вашем буџету.

Закључак

Укратко, сви траже прелепу, јефтину кућу. За ову сврху су дизајниране апликације за лов на куће. Доноси ваше филтриране претраге на ваш длан. Надамо се да ћете решити све своје упите након што прођете кроз чланак.

Споменули смо најбоље апликације за лов. Можете изабрати неку од горе наведених апликација ако добијете ону која испуњава ваше захтеве. Љубазно прегледајте основне карактеристике сваке апликације, а затим одлучите коју ћете изабрати. На крају, пронађите себи савршен дом уз упутства ових апликација за лов.

Затим прочитајте о основним стварима паметног рада од куће.