Откријте ефикасност свог модерног пословања

Аувик је ефикасна платформа која помаже у побољшању СааС безбедности и управљања и елиминише Схадов ИТ у вашој организацији.

Када је у питању управљање СааС-ом, већина организација се ослања на упитнике запослених, ручне табеле и анализу веб историје. Они могу одржавати више СааС апликација, али неке од њих могу бити превише или недовољно искоришћене.

Ово би могло да створи основ за Схадов ИТ без вашег знања.

Због тога је вашој организацији потребан алат за управљање видљивошћу за праћење и надгледање неовлашћених, некоришћених или прекомерно коришћених апликација из једног прозора.

на ово, Аувиково СааС управљање решење ефикасно решава ове изазове. То ће уравнотежити захтеве агилне радне снаге заједно са ефикасном алокацијом ресурса и безбедношћу

У овом чланку ћу разговарати о управљању Аувик СааС-ом, његовим главним карактеристикама, како оно помаже вашој организацији да открије, обезбеди и управља СааС окружењима, као и неке алтернативе.

Почнимо!

Аувик СааС менаџмент

Аувик СааС менаџмент платформа помаже вашем предузећу да елиминише Схадов ИТ откривањем, праћењем, управљањем и обезбеђивањем СааС-а. Помаже вам да откријете све СааС апликације које се користе у вашој организацији како бисте могли боље да контролишете СааС окружења.

Поред тога, можете открити безбедносне инциденте добављача, коришћење личних налога и дељење података за пријаву за корпоративне апликације. Можете аутоматски да направите контролне листе за укључивање и искључивање својих запослених и уштедите доста времена. Идентификовањем редундантности СааС апликација и Схадов ИТ-а, такође можете смањити непотребну потрошњу.

Аувик нуди иновативно решење за решавање препрека безбедности и ширења. Помаже вам да стекнете контролу над својим СааС екосистемом и побољшава безбедност и операције. Даје вам алате за централизовано управљање за извештавање о критичним догађајима, омогућавајући вашем тиму да брзо поправи рањивости. Нуди детаљан увид у животни циклус клијената, запослених, апликација и налога.

Штавише, Аувик снима и претраживаче и веб-базиране апликације преко Аувик СааС десктоп апликација за управљање и Цхроме екстензије. Он детектује чим се нове апликације додају у вашу мрежу, било ко се пријави за било коју врсту апликације или друге догађаје који се дешавају у вашој организацији на дневној бази.

Аувик прикупља податке од ССО провајдера као што су Гоогле и Мицрософт како би вам помогао да откријете којим апликацијама се приступа и када се догађај догоди. Алат користи решење које мења игру да тражи неетичко и ризично понашање, као што је дељење акредитива, потписивање за бесплатне пробе користећи ваш лични ИД е-поште и још много тога.

Аувик користи Сааслио‘ алати за дизајнирање инвентара СааС апликација клијената. Ово вам помаже да разумете који запослени користи који производ(е) и број лиценци које компанија плаћа.

Карактеристике Аувик СааС менаџмента

Аутоматизирај документацију

Можете да аутоматизујете документацију за своје апликације као што су СааС, пословне, цлоуд и десктоп апликације користећи Аувик СааС менаџмент софтвер. Такође ажурира инвентар ваше апликације и континуирано надгледа окружење апликације како би се осигурало да се сви додаци и промене тачно одражавају у инвентару.

Ова функција елиминише ручно праћење, осигуравајући да процеси документације остану ажурирани. Ово олакшава ваш задатак у приступу и управљању подацима апликација са једне локације.

СааС Хеалтх Сцоре

Аувик-ова СааС Хеалтх Сцоре функционалност омогућава вашој организацији да предузме одговарајуће мере у вези са инвентаром апликација добијањем препорука и увида за побољшање. СааС Хеалтх Сцоре се дели на различите категорије, укључујући управљање, усклађеност, налог и безбедносни инвентар.

Ове категорије појединачно помажу вашем предузећу да разуме слабости и предности сваке апликације у одређеној области. Ово омогућава вашем предузећу да се бави критичним догађајима инвентара апликације у вези са циљевима и приоритетима.

Сецурити Логс

Аувик нуди побољшане безбедносне дневнике који вашим ИТ тимовима дају потпуну видљивост у екосистему апликација. Ови безбедносни дневники могу да обухвате и централизују све активности и догађаје везане за безбедност како би их ефикасно анализирали и надгледали.

ИТ тимови користе ове евиденције да брзо идентификују безбедносне проблеме, лични приступ ресурсима, коришћење заједничког налога или друге сумњиве активности у СааС окружењу. Побољшани дневники омогућавају вашој организацији да истражује и одреди приоритете битних безбедносних догађаја, обезбеђујући правовремени одговор и нула потенцијалних ризика.

Потпуна видљивост у пословним апликацијама

Аувик омогућава ИТ администраторима и тимовима да стекну потпуни увид у перформансе, безбедност и употребу ваших пословних апликација, било да се ради о услугама у облаку, СааС апликацијама или десктоп апликацијама.

Прикупљањем података са неколико платформи и извора, Аувик обезбеђује централизовану контролну таблу за сваког у тиму да види обрасце коришћења, трендове и кључне метрике широм апликације.

Ово омогућава вашој организацији да управља инвентаром апликација, идентификује безбедносне ризике, оптимизује алокацију ресурса и доноси информисане одлуке о пословним апликацијама. Такође помаже у побољшању перформанси, побољшању оперативне ефикасности и обезбеђивању добро вођеног и безбедног екосистема апликација.

Генеришите кварталне пословне прегледе

Квартални прегледи пословања су неопходни и могу помоћи вашем предузећу да ефикасно управља СааС окружењима.

Можете да генеришете ефективне кварталне прегледе за своје клијенте. Добићете десет најбољих неуправљаних/управљаних апликација, корисничке ризике, СааС преклапање, КБР белешке и Схадов ИТ у једном извештају.

Можете успоставити ритам да интерно прегледате пословање са заинтересованим странама како бисте били сигурни да остајете усклађени и одржавате свој СааС инвентар.

Проширите животни циклус запослених на броду и ван њега

Организације могу да искористе моћ управљања Аувик СааС-ом како би осигурале ефикасност и доследност у управљању животним циклусом запослених. То ће вам помоћи да оптимизујете процесе ванбоардинга и укључивања ваших запослених.

Аувик омогућава ИТ и ХР тимовима да ефикасно сарађују, одржавају контролу над приступом корисника и аутоматизују токове посла. Ово помаже у елиминисању безбедносних ризика, заштити средстава организације и обезбеђивању усклађености заједно са приватношћу података.

За то, Аувик нуди потпуни преглед налога запослених и приступ различитим СааС апликацијама, подржавајући извештавање о усклађености и ревизију. Омогућава потпуну видљивост приступа запослених за организацију тако да ИТ менаџери могу ефикасно да управљају корисницима и да их прате.

Ово помаже у повећању безбедности података, оперативне ефикасности и искуства запослених, док истовремено смањује административно оптерећење и подстиче транзицију за ваше запослене.

Управљање безбедношћу СааС добављача и ризицима у ланцу снабдевања

Аувик помаже организацијама да остану образоване и информисане о безбедносним инцидентима код добављача. Омогућава приступ основним информацијама о неовлашћеном приступу, кршењу података, нарушавању безбедности или другим инцидентима који могу утицати на СааС екосистем вашег предузећа.

Познавајући ове инциденте, можете лако да процените безбедносни положај ваших добављача СааС-а, процените ризике и предузмете одговарајуће мере. Штавише, ова функција вам помаже да управљате и идентификујете ризике у ланцу снабдевања. Добићете увид у рањивости које произилазе из зависности од извођача радова, партнера или независних добављача.

Бављењем и разумевањем ризика, можете побољшати укупну безбедност и елиминисати потенцијалне поремећаје због рањивости ланца снабдевања.

Праћење инвентара софтвера

Организације могу лако да стекну боље разумевање промена у свом инвентару софтвера користећи Аувик СааС управљање. Добијаћете упозорења у реалном времену кад год се открију нове апликације у бројним категоријама, што вам омогућава да одржавате ажурну и тачну евиденцију о софтверу. На овај начин можете одржавати регулаторне захтеве и усклађеност.

Ова упозорења вам омогућавају да пратите промене инвентара софтвера у СааС, пословним и десктоп апликацијама како бисте открили било какве ИТ ризике у сенци. Ово вам такође омогућава да откријете неодобрене или неовлашћене инсталације софтвера, осигуравајући да је сав софтвер усклађен и правилно лиценциран са регулаторним смерницама.

Као резултат тога, можете елиминисати високоризични Схадов ИТ пре него што дође до било каквог озбиљног безбедносног проблема.

Упозорења о ризичним понашањима

Можете лако да откријете ризике ланца снабдевања и сигурност СааС добављача помоћу Аувик СааС платформе за управљање. Он прати промене инвентара софтвера и омогућава вам да будете информисани уз упозорења о сумњивом понашању корисника.

Аувик шаље упозорења о понашању корисника, укључујући пријављивање за нежељене или неовлашћене услуге, коришћење налога услуге за приступ појединачним и софтверским пријавама и дељење акредитива за пријаву. Уз упозорења у реалном времену, организације могу благовремено да открију понашања корисника и реагују на њих и умањују ризике и повреде података.

Безбедносни и ИТ тимови могу да предузму тренутне мере, спроведу одговарајуће мере и правилно истраже ситуацију. Поред тога, можете показати усклађеност са стандардима приватности података и индустријским прописима користећи упозорења у реалном времену. Даље, помаже вам да проактивно одговорите на ризике неусаглашености, омогућавајући свима да прате интерне политике и спољне безбедносне захтеве.

Интегратионс

Аувик се интегрише са више алата како би вам пружио флексибилност коришћења различитих алата кроз један интерфејс. Ово ће вам помоћи да ажурирате податке о инвентару и да одмах добијете обавештења када се десе неовлашћени догађаји.

Неки од алата са којима се Аувик интегрише су:

Прицинг

Добићете бесплатну пробну верзију од 14 дана без давања података о кредитној картици. Унесите своју пословну адресу е-поште и почните да користите Аувик СааС менаџмент.

Ако волите Аувик и његове карактеристике, можете да унесете све своје податке да бисте добили понуду на основу ваших пословних захтева. Добићете неограничене управљане СааС апликације, уређаје по кориснику, интеграције, упозорења, извештавање, подршку и паушалну месечну стопу за сваког корисника.

Алтернативе за Аувик

Дакле, сада сте само један облик удаљен од преузимања контроле над својим СааС екосистемом уз помоћ Аувик-а. Али ако и даље тражите више опција, можете размотрити следеће алтернативе за Аувик.

#1. Кледара

Добијте побољшану контролу и видљивост на свим својим СааС претплатама са Кледара. То ће вам дати један прозор за управљање и преглед свих претплата на софтвер.

Алат чини сарадњу беспрекорном тако што вам омогућава да делите софтвер у целој организацији и престанете да плаћате непотребне износе за некоришћене или дуплиране СааС апликације. То ће омогућити вашем тиму да изабере и уклони нежељени софтвер, али ће вам такође дати предност у контроли процеса набавке софтвера.

Пратите сав софтвер који улази у ваш посао. Добијте јасан увид у кориснике и претплате уз извештавање у реалном времену. Можете брзо пронаћи будуће буџете пројекта или уштеде користећи практичну аналитику.

Процените обнове и предвидите плаћања са свим трошковима и датумима обнове софтвера на једном месту. Можете да искористите Цледарине матичне интеграције да бисте поједноставили управљање СааС-ом и надгледање. Интегрише се са Мицрософт 365, Ксеро, КуицкБоокс, Окта и још много тога.

Почетна цена Цледаре је 271 УСД месечно за неопходне карактеристике.

#2. Злури

Откријте све о апликацијама које се користе у вашој организацији, оптимизујте сваки долар потрошен на СааС и управљајте СааС апликацијама на једном месту са Злури. Даће потпуну видљивост са ССО-овима, 250.000+ апликација и агената и 800+ интеграција.

Можете проценити будућу потребу за лиценцама и избећи трошење користећи АИ и моделе дубоког учења. Мапирајте и категоризујте сваки уговор и лиценцу, заједно са праћењем обнова. Добићете видљивост од 360 степени у свакој апликацији, управљати корисницима, потрошњом и апликацијама и доносити информисане одлуке.

Злури вам помаже у откривању апликација, управљању СааС-ом, оптимизацији трошкова, праћењу коришћења апликација, укључивању и престанку рада. Можете га интегрисати са 123ФормБуилдер, АВС, 15Фиве, 1Пассворд, А Цлоуд Гуру, Абстрацт, Абсенце.ио, Ацт!, Адало, АдРолл, Алибаба Цлоуд и још много тога.

Набавите прилагођене планове цена за своје пословање и откријте све СааС апликације.

#3. БеттерЦлоуд

Смањите своја оптерећења управљања СааС-ом БеттерЦлоуд. Може вам помоћи да аутоматизујете свакодневне операције и процесе животног циклуса корисника чак иу неколико СааС окружења.

БеттерЦлоуд користи тачне податке из различитих извора и аутоматски покреће токове рада за укључење. Ово ће осигурати да нови запослени одмах добију приступ важним ресурсима.

Можете да смањите могућност цурења података услед непотпуних и ручних процеса укидања тако што ћете уклонити приступ корисника групама или апликацијама, као и датотекама и ресурсима. Поред тога, можете ослободити време да останете фокусирани на стратешке пројекте који вам могу помоћи да покренете раст вашег пословања.

Погледајте БеттерЦлоуд у акцији тако што ћете затражити демо и разумети како вам може помоћи да управљате и надгледате СааС апликације.

#4. НацхоНацхо

Управљајте свим својим СааС претплатама на једном налогу са НацхоНацхо и сазнајте колико сте потрошили на СааС услуге. Ово ће вам пружити видљивост у реалном времену свих претплата и трошкова на једној и јасној контролној табли.

Можете лако да идентификујете отпад користећи НацхоНацхо филтер и функцију претраживања која вам помаже да откријете скривене и дуплиране претплате. Држите ограничења потрошње строга и пазите да никада не наплаћујете више од очекивања.

НацхоНацхо вам помаже да пооштрите ограничења тако што даје једну кредитну картицу по добављачу која вам омогућава да изолујете злоупотребу и обезбедите штету. Немојте само дозволити да ваши запослени оду са кредитним картицама или СааС-ом. Омогућава вам да лако откажете све картице.

Без обзира да ли сте стартуп или имате много запослених, НацхоНацхо-ове цене се прилагођавају вашем пословању, почевши од само 5 УСД по кориснику месечно. Такође можете добити прилагођени план који одговара вашим јединственим потребама.

#5. Тории

Тории помаже вам да оптимизујете своју СааС потрошњу, откријете Схадов ИТ и аутоматизујете СааС користећи отворену платформу којој верујете. Његова свеобухватна АИ функција мапирања и откривања може лако открити СааС апликације и омогућава вам да добијете СааС систем записа.

Можете да делујете на основу богатих увида, смањите ризике, докажете усклађеност и откријете сумњиве апликације – све са једног места. Тории даје токове рада који штеде трошкове и препоруке за уштеду новца. Помаже вам да елиминишете неискоришћене лиценце и апликације, да консолидујете редундантну технологију, смањите трошкове обнове, смањите лиценце које се недовољно користе и пратите СааС потрошњу.

Штавише, можете да аутоматизујете ИТ задатке планирањем укључивања и искључивања, подешавањем покретача догађаја, креирањем радних токова управљања ризиком и још много тога. Тории вам омогућава да изградите нове могућности и искористите његов отворени АПИ, тржиште додатака и заједницу програмера да управљате својим СааС стеком на свој начин.

Закључак

Аувик СааС менаџмент може поједноставити ваш рад пружајући вам брза и једноставна решења за управљање и надгледање заснована на облаку. Омогућава вам да визуелизујете СааС апликације, Схадов ИТ и ИТ инфраструктуру за неколико минута.

Уз побољшану видљивост, ваш тим може одмах да открије и реши проблеме и уштеди вам време. Нуди функције као што су праћење СааС окружења, праћење коришћења СааС-а, тренутна упозорења и обавештења у пријемном сандучету и још много тога. Такође вам помаже да смањите нежељену СааС потрошњу, смањите ризике и уштедите време.

Међутим, ако вам треба више опција, погледајте Аувик алтернативе о којима сам горе говорио и изаберите једну на основу ваших пословних потреба.

Такође можете истражити најбоље платформе за управљање СааС-ом да бисте смањили своје трошкове.