Откривено ваше врхунско решење за продуктивност е-поште

За већину нас живот је битка да се уради више са мање. Време је коначна валута. Побринути се да то време добро искористимо је кључ продуктивности.

На тржишту постоји безброј алата за е-пошту. Већина њих се фокусира на један део слагалице, а то је продуктивност. Дакле, постизање врхунског учинка често захтева да користите више ресурса.

СанеБок је другачији. То је алатка за управљање е-поштом која вам помаже да очистите пријемно сандуче, али чини много више. Такође, за разлику од многих алата који чине статус кво, он ради са скоро свим добављачима е-поште.

Користио сам много различитих алата за е-пошту током година. Да будемо поштени, већина њих је прилично добра у ономе што раде. Али такође је фер истаћи да они не раде довољно. Зато ми је СанеБок запео за око.

У овом чланку ћу прегледати СанеБок и показати вам како вам преузимање е-поште може помоћи да будете продуктивнији до краја дана.

Хајде да почнемо!

Шта је СанеБок?

Да бисмо разумели зашто је СанеБок толико користан, важно је напоменути да је то више од једног алата. У ствари, то је скуп алата који су сви скупљени у један производ. Ако имате ИМАП или Екцханге налог е-поште, можете га користити, што значи да ради са скоро свим добављачима е-поште.

СанеБок постоји више од једне деценије, а први пут је изашао у јавност 2010. То значи да компанија има снагу и да постоји довољно дуго да зна како да уради посао како треба.

У основи, СанеБок је систем фасцикли. Вештачка интелигенција унутар СанеБок-а сазнаје које поруке е-поште сматрате важнима и онда их приказује за вас. Крајњи резултат је да имате чистије пријемно сандуче и мање времена можете да проведете у својој е-пошти.

Не морате да размишљате о СанеБок-у, углавном. Он постоји у позадини, ради свој посао, чека да га тренираш ако нешто заврши тамо где не би требало.

Интелигентни систем филтрирања учи ваше навике и затим сортира мејлове у одговарајуће фасцикле. Ваше пријемно сандуче постаје свето место, где живе само најважнији мејлови.

СанеБок карактеристике

#1. Моћне фасцикле

Можда изгледа чудно називати фасцикле моћним, али они су мишић који чини да СанеБок функционише. Мозак, ако га тако назовемо, је алгоритам и интелигенција који помажу СанеБок-у да одлучи куда ствари треба да иду.

  Како сакрити подредите од р/алл

Када почнете да користите СанеБок, имаћете опцију да подесите неколико различитих фасцикли. Уз то, постоје три главна које ће СанеБок креирати са сваком употребом:

 • СанеЛатер – Поруке које су важне, али нису довољно важне за ваше пријемно сандуче.
 • СанеНевс – Дом за све ваше претплате на билтен.
 • СанеБлацкХоле – ултимативна верзија „откажи претплату“.
 • Како е-пошта долази на вашу адресу, СанеБок одлучује који би фолдер био најбољи за њега. Ако порука заврши на погрешном месту, можете је превући на право, а СанеБок ће сазнати ваше поставке. Можете изабрати да користите или не користите било коју од унапред направљених фасцикли, а можете их пребацивати како вам одговара.

  Како будете пролазили кроз дан, видећете да све мање е-поште долази у пријемно сандуче. Ово је добра ствар! Међутим, то значи да ћете с времена на време морати да обратите пажњу на СанеЛатер и СанеНевс. Та потреба нас затим води до наше следеће карактеристике.

  Ох, али вратићемо се на фасцикле у догледно време.

  #2. СанеБок Дигест

  С обзиром да се толико филтрирања дешава иза сцене, логично је да ћете имати фасцикле које завршавају са пуно порука. Довољно је лако заборавити их (ван вида, ван памети, зар не?). Али е-поруке у СанеЛатеру су и даље донекле важне. Зато морате одвојити време да их прегледате.

  Ту на сцену ступа СанеБок Дигест. Сваког дана, у време које подесите, добићете е-поруку која вам говори колико порука има у вашим фасциклама СанеЛатер и СанеНевс. Ако одлучите да користите СанеЦЦ или прилагођене фасцикле (о томе ћемо мало причати), видећете број и за њих.

  Ваш сажетак садржи везе до сваке од е-порука тако да можете да их прочитате ако желите. Такође можете да их избришете, архивирате, одложите или преместите у пријемно сандуче. Постоји функција Одабери све са ограниченим радњама у случају да желите да се ствари обрађују на брзину.

  #3. Подсетници

  СанеБок подсетници су моћни, у најмању руку. Ово је делимично тачно због тога како их можете користити. На пример, рецимо да сте желели подсетник да изнесете смеће сваког четвртка ујутру. Могли бисте е-поштом “[email protected]” са насловом „Изнеси смеће“. Затим бисте добијали недељну е-пошту у четвртак, која вас подсећа да повучете ту канту на ивичњак.

  Обрада времена природног језика је вероватно мој омиљени део. Свиђа ми се како могу “[email protected]”, и добићу подсетник за сат времена. Или „сваки 10.“ ми даје подсетник 10. у месецу.

  Али то је више од само подсетника. Такође можете да прослеђујете поруке које ће вам касније бити важне. Рецимо да сте купили карте за концерт, али представа неће бити још осам недеља. Само проследите своју е-пошту на „еигхт.веекс” или „јули.5” или на било који други означитељ који чини тај временски размак. Када то време прође, добићете те карте одмах у пријемном сандучету.

    5 начина да проверите да ли је веб локација доле или горе

  #4. СанеБлацкХоле

  ОК, ово захтева мало објашњења. Али то је тако згодна функција да сам желео да је напоменем.

  Замислите СанеБлацкХоле као дугме за одјаву за е-поруке које га немају. Онај продавац који вам шаље мејлове сваких пар дана? Пошаљите га у Црну рупу.

  То није филтер за нежељену пошту, већ је то начин да се уверите да не морате да видите поруке од људи или услуга које су досадне. Када нешто преместите у БлацкХоле, све тренутне и будуће е-поруке са те адресе биће тамо ускладиштене.

  Складиштење је разлика. СанеБок чува мејлове у фолдеру БлацкХоле седам дана. На тај начин и даље можете да их читате ако је потребно, али не морате да бринете о затрпавању пријемног сандучета или фасцикле СанеЛатер.

  #5. Прилагођене фасцикле

  Добијам пуно мејлова. Такође користим своју е-пошту као неку врсту система архивирања који ми помаже да пратим пројекте, личне планове и још много тога. Моји прилагођени фолдери су лак начин да останете у току. Посебно ми се свиђа моја фасцикла „Пројекти“, где е-поруке о текућим пројектима могу да се налазе на једном месту.

  Знао сам да је СанеБок паметан, али нисам схватао колико паметан све док нисам почео да користим прилагођене фасцикле. СанеБок ради сјајан посао у проналажењу шта би требало да иде тамо без претеривања. Ако је порука о пројекту, али је важна, она и даље иде у моје пријемно сандуче као што треба. Био сам мало нервозан због пропуштених порука када сам први пут почео да користим СанеБок. Али временом сам научио да му верујем и није ме изневерио.

  #6. Не узнемиравају

  Док многи клијенти е-поште имају функцију ДНД, СанеБок то обрађује на другачији начин. Можете да изаберете да дозволите изузетке, добијете сажетак е-поште, па чак и да пошаљете поруку ако желите. Свака е-пошта коју добијете током времена Не узнемиравај иде у фасциклу СанеДоНотДистурб за касније читање.

  #7. Емаил Дееп Цлеан

  Ако сте нешто попут мене, имате ту једну адресу е-поште коју користите веома дуго. За мене је то Гмаил налог који сам отворио још 2004. године. Постала је моја верна адреса „све иде овде“. Као такав, сакупио је много неискоришћених ствари током година.

  СанеБок има функцију Дееп Цлеан за коју сам открио да је посебно корисна за ослобађање простора. Знао сам да ми ништа старије од пет година више није супер вредно. Зато сам рекао СанеБок-у да тражи велике мејлове који су старији од тога.

    ХабитБулл вам помаже да прекинете лошу навику или развијете добру [Android]

  Требало је неко време да систем обави свој посао, али крајњи резултат је био запањујући. Направио је листу пошиљалаца, што ми је омогућило да одаберем који од њих више нису важни. Такође ми омогућава да филтрирам по величини, датуму и врсти е-поште. То ми је олакшало да се ослободим огромних прилога за којима нисам имао никакву потребу. Уместо да дам више новца Гоогле-у за складиштење, Дееп Цлеан је ослободио стотине мегабајта простора.

  #8. Ханди Ектрас

  У СанеБок-у постоји толико много функција да је тешко дати времена свакој од њих. Али неки од алата су толико згодни да и даље заслужују помињање. На пример, могу да повежем услугу хостинга у облаку на мој СанеБок. На тај начин, када добијем велики прилог, он се премешта у мој Дропбок уместо да седи у мом Гмаил складишту.

  Постоји функција која се зове СанеЦоннецт, за професионалне везе. Уписивањем домена показаће се сви које сте контактирали из те компаније. Такође вам даје функцију тражења наслова и говори вам колико сте недавно последњи пут разговарали са њима. Ово је било посебно корисно када се вратите и пронађете везе из прошлих пројеката.

  Алат Организуј вам омогућава да брзо организујете своју старију е-пошту. Архивирајте, означите као прочитане, одложите, померите једном или обучите и одложите више е-порука одједном. Људи из СанеБок-а су чак користили пречице на тастатури како би олакшали живот при обради гомиле порука.

  СанеБок Сецурити

  Питао сам се о приватности када је у питању СанеБок. Али компанија ради добар посао у објашњавању ствари на њиховој веб страници:

  „Тела ваших е-порука се никада не преузимају на наше сервере, па стога наш софтвер не може да их види.“

  СанеБок такође говори о томе да су ваше везе изоловане од јавног интернета. У основи, то значи да СанеБок неће прихватити долазне везе. Дакле, када се повежете на СанеБок, само СанеБок може да чита заглавља ваших е-порука.

  СанеБок Прицинг

  Програм цена за СанеБок је занимљив. Подељено је према томе колико налога желите да повежете и колико функција желите да користите. На пример, један налог и две функције коштају само 4 УСД месечно када плаћате две године. Постоји чак и двонедељна бесплатна пробна верзија, само да видите да ли вам се свиђа услуга.

  Завршне речи

  Открио сам да су све функције довољно корисне да оправдам плаћање за приступ њима. Међутим, ниво „ручка“ средњег нивоа ће вероватно бити довољан за већину корисника.

  Алати који имају мноштво функција често раде осредњи посао свих њих. Овде то није случај, а компанија добро ради свој посао не затрпавајући услугу безвредним додацима. Топло бих препоручио СанеБок.