10 најбољих софтвера за заказивање интервјуа за реорганизацију вашег запошљавања

Запошљавање савршеног кандидата за било који посао захтева време, стрпљење и труд; које само ХР може разумети. Процес је тежак🎢, од биографије у ужем избору до спровођења последње рунде. Штавише, заказивање интервјуа је најзастрашујући део регрутовања, проналажење савршеног времена када су кандидати доступни и усклађивање тог времена са распоредом анкетара.

И што више интервјуа морате да обавите, то постаје све напорније. Вау! Али још увек постоји нада, као и са софтвером за заказивање интервјуа, можете олакшати процес као професионалац!🥳

У овом чланку ћемо истражити софтвер за заказивање интервјуа и његове предности. Поред тога, ево кратке листе најбољих софтверских решења за заказивање интервјуа која могу побољшати ваш процес запошљавања! А за више детаља, прочитајте наш детаљан преглед табеле у посту који следи.

Значајне карактеристике производа ЦалендлиРобусна координација интервјуа. Прикупите информације, аутоматизујте комуникацију. Приступ са више платформи. Бесплатни и плаћени планови.Добро времеАутоматско групно заказивање путем СМС-а, ВхатсАпп-а, е-поште. Интелигентан избор анкетара. Три плаћена плана.ВидЦруитерПоједноставите заказивање интервјуа. Дељење доступности у реалном времену. Личне/виртуелне опције. ПарадоксРобусна координација. Асистент за разговор, ажурирање у реалном времену, снимљени видео интервјуи. ФресхворксУправљање талентима. Аутоматско заказивање подсетника. Портал за повратне информације о интервјуима. Праћење перформанси. ГоХиреУбрзава запошљавање. Самораспоред, аутоматизација. Интегрише се са календарима. Три структуре цена.Вријеме избораЗаказивање интервјуа без напора. Превуците и испустите интерфејс. Бесплатни софтвер. Једноставан за употребу за тимове.ХиреВуеКоординисани интервјуи са вештачком интелигенцијом. Аутоматски подсетници, извештавање, упити за повратне информације. Цене на захтев.СетмореИнтегрише се са календарима. Запошљавање за више улога. Заказивање са АИ-ом. Бесплатни и плаћени планови.КоалендарОрганизована платформа 1:1. Флексибилна подешавања састанка. Интегрише се са Зоом-ом и Меет-ом. Бесплатни и плаћени планови.

Шта је софтвер за заказивање интервјуа?

Софтвер за заказивање интервјуа поједностављује и поједностављује процес заказивања интервјуа са кандидатима.

Софтвер је дизајниран да помогне менаџерима људских ресурса и регрутерима у организовању интервјуа и побољшању искуства кандидата. На крају крајева, процес запошљавања је довољно ужурбан са проценом кандидата пре запошљавања итд.

Са софтвером за заказивање интервјуа, заказивање интервјуа је аутоматизовано, смањујући стрес због координације интервјуа док се регрутери фокусирају на своје основне дужности.

Поред тога, софтвер помаже менаџерима за људске ресурсе и регрутерима да ефикасно организују интервјуе обезбеђујући беспрекоран процес за заказивање и резервисање термина у календарима.

Како софтвер за заказивање интервјуа помаже компанијама

Софтвер за заказивање интервјуа омогућава предузећима да убрзају регрутовање и процену кандидата. Ове платформе аутоматизују претходни преглед, што омогућава предузећима да идентификују најбоље запослене елиминишући неприкладне апликације.

Поред тога, омогућавају вам да организујете интервјуе и аутоматски упоредите биографије потенцијалних кандидата са спецификацијама, штедећи вам бројне сате рада. Дакле, ово резултира ефикаснијом евалуацијом кандидата.

Штавише, ови системи аутоматизују заказивање интервјуа и обавештавају кандидате у реалном времену, штедећи вам време и труд у покушају да координирате сваки интервју ради потврде.

Овај софтвер такође побољшава управљање информацијама о кандидатима. Тимови могу лако приступити и ажурирати профиле кандидата користећи системе за праћење апликација (АТС) и системе за управљање људским ресурсима (ХРМС) који су често укључени у ове системе.

Предности коришћења софтвера за заказивање интервјуа

Коришћење софтвера за заказивање интервјуа долази са мноштвом предности, укључујући:

#1. Штеди време

Софтвер за заказивање интервјуа помаже вам да уштедите време. Као што је горе поменуто, уместо да ручно шаљете е-пошту сваком учеснику са питањем о њиховој доступности и заказивању интервјуа, можете се ослонити на софтвер за заказивање интервјуа да бисте решили овај аспект. То не само да вам ослобађа време, већ и убрзава процес регрутовања.

#2. Ефикасност и координација

Софтвер за заказивање интервјуа чини заказивање и запошљавање много ефикаснијим и координисанијим. Овај софтвер елиминише ризик од грешака и пристрасности. Они обезбеђују јединствено чвориште за надгледање и руковање регрутовањем у оквиру платформе. Помоћу ове платформе можете осигурати да су сви у тиму на истој страници и да се квалитетно запошљавање обави за краће време.

#3. Мање без емисија и одложених догађаја

Коришћење софтвера за заказивање интервјуа елиминише муку недоласка и одлагања. Софтвер за договарање интервјуа покреће АИ. Како би осигурали да кандидати никада више не прескачу интервју, користе вештачку интелигенцију и аутоматизацију да им редовно шаљу ажурирања и подсетнике. У ствари, многи ХР професионалци улажу у алате за запошљавање са АИ како би процес учинили ефикаснијим.

#4. Добијте информације и перспективе

Ови софтвери имају аналитику у реалном времену која подстиче корисна открића. Користећи ове увиде, можете идентификовати уска грла и осмислити стратегије за њихово избегавање, поједностављујући процесе компаније.

#5. Флексибилност

Флексибилност је најбоља карактеристика софтвера за заказивање интервјуа. Овај софтвер омогућава људским ресурсима и регрутерима да организују интервјуе кад год је то могуће и омогућава кандидатима да бирају из доступних временских прозора. Регрутери могу блокирати временске термине када нису доступни. Поред тога, ажурирање и промена доступности времена кад год желите је једноставно.

#6. Повећано задовољство кандидата

Софтвер за организовање интервјуа је несумњиво иновативан за ХР професионалце и регруте. Поред тога, поједностављивање процедуре заказивања интервјуа омогућава побољшано искуство кандидата. Кандидати могу изабрати време из расположивости регрутера које им најбоље одговара. Поред тога, добијају ажурирања у облику аутоматских позивница и подсетника који их обавештавају.

Кључне карактеристике софтвера за заказивање интервјуа

Неопходно је одабрати софтвер за заказивање интервјуа опремљен неопходним функцијама да бисте извукли максимум из софтвера за заказивање интервјуа.

Ево неких функција које морате да проверите пре него што изаберете софтвер за заказивање интервјуа:

#1. Пресцреенинг Аутоматион

Већина доброг софтвера за заказивање интервјуа се бави аутоматизацијом претходног прегледа, ослобађајући кадрове од трошења безброј сати на усклађивање животописа са пријавама за посао. Ови алати користе АИ и МЛ за анализу животописа и избор најидеалнијих.

#2. Интеграција са другим календарима

Најизазовнији задатак заказивања интервјуа са кандидатима за посао је избегавање дуплих резервација. Софтвер за заказивање интервјуа се лако интегрише са другим календарима, дајући вам јасан преглед осталих резервисаних термина како бисте избегли преклапање резервација.

#3. Подешавање

Регрутери се често сусрећу са проблемима са продуженим интервјуом, што може пореметити друге интервјуе. Софтвер за заказивање интервјуа вам омогућава да прилагодите временско трајање, тајминг и датум сесија интервјуа.

#4. Аутоматско заказивање интервјуа

Након што су кандидати за посао претходно прегледани, софтвер за заказивање интервјуа такође се брине о заказивању интервјуа са одговарајућим кандидатима. Када пронађете неке идеалне кандидате, седите и опустите се и пустите софтверу да уради основу за заказивање интервјуа.

#5. Булк Сцхедулинг

Заказивање више интервјуа није шала. Међутим, са софтвером за заказивање интервјуа, постаје много приступачније и поједностављено. Потражите софтвер са различитим опцијама заказивања. Робусна технологија групног заказивања може смањити време ангажовања са неколико дана на неколико минута.

#6. Енханцед Цоммуницатион

Софтвер за заказивање интервјуа не само да заказује интервјуе већ и олакшава побољшану комуникацију. Ови алати шаљу позивнице, ажурирања и подсетнике кандидатима за посао обезбеђујући им ажурирања у реалном времену. Ово добро функционише и са платформама за видео интервјуе, јер кандидати могу заборавити или се збунити са временом интервјуа.

#7. Безбедност

Док бирате прави софтвер за заказивање интервјуа, проверите да ли је довољно обезбеђен. Мора да се закуне да ће информације о регрутерима и кандидатима чувати приватне и безбедне. Софтвер мора имати СКЛ сертификат, шифровање података, заштиту лозинком и друге мере безбедности.

Ево најбољих платформи за заказивање интервјуа и видео интервјуа које ће вам помоћи да поједноставите и реорганизујете своје запошљавање.

Цалендли

Цалендли је врхунски софтвер за запошљавање за мала предузећа и слободњаке. Софтвер такође брине о ХР домену. Његова робусна технологија оптимизује координацију интервјуа између тима и кандидата за посао. Закажите интервју један на један или групни интервју; до тебе је.

То је беспрекорна и интелигентна платформа која се може интегрисати са другим интеграцијама и додацима. Можете му приступити на више платформи које користите.

Штавише, Цалендли вам омогућава да унапред прикупите битне информације. Ово може осигурати да само квалификовани кандидати испуњавају услове за фазу интервјуа. Такође имате могућност да аутоматизујете процесе за поједностављену комуникацију пре и после интервјуа.

Цалендли има бесплатан основни план и три плаћена плана; Основе, професионалци и тимови.

Добро време

Ако желите да заобиђете гњаважу ручног писања е-порука да бисте заказали интервјуе са кандидатима, овај алат би могао бити веома згодан. ГоодТиме је идеална алатка која омогућава људским ресурсима и регрутерима да се добро забаве док аутоматизовани софтвер брзо управља заказивањем интервјуа са кандидатима.

Поједностављује масовно заказивање кандидата за неколико секунди путем различитих канала као што су СМС, ВхатсАпп и е-поруке. Софтвер допире до кандидата преко њиховог жељеног канала како би им омогућио да одаберу време када ће дати интервју.

Оно што га чини најбољим избором је његов јединствени интелигентни избор анкетара. На овај начин, кандидати могу изабрати свог анкетара на основу вештина, стручности и тима.

ГоодТиме има три плаћена плана; Почетни, професионални и пословни. Можете их контактирати за цене.

ВидЦруитер

ВидЦруитер је свеобухватан софтвер за заказивање интервјуа дизајниран за кадрове и регрутере који желе да поједноставе заказивање интервјуа. Помоћу овог алата дозвољавате софтверу да уради тежак посао уместо вас – нема потребе да проверавате доступност напред-назад са сваким кандидатом.

ВидЦруитер вам омогућава да своју доступност у реалном времену делите директно са кандидатима како би они могли да изаберу оно што им најбоље одговара. ВидЦруитер има флексибилност да дозволи кандидатима да бирају између различитих опција лично или виртуелног интервјуа.

Помаже регрутерима да ефикасно користе и управљају временом тако што синхронизују више календара у реалном времену заједно. ВидЦруитер открива структуру цена на захтев.

Парадокс

Парадокс је још један робустан софтвер за заказивање интервјуа савршен за координацију интервјуа са кандидатима за посао без компликација. Ова одлична опција вам омогућава да без проблема интервјуишете и ангажујете врхунске таленте. Парадок се бави свиме, било да желите да аутоматизујете интервјуе са једном или више особа на више локација.

Платформа наглашава заказивање разговора са њиховом асистентицом за разговор, Оливијом. Такође нуди ажурирање календара у реалном времену, елиминишући стопе непојављивања и померање распореда. Најузбудљивији део овог софтвера су снимљени видео интервјуи.

Ово је одличан алат за тимове који желе да побољшају искоришћеност времена! Међутим, Парадок открива цене на захтев за демо.

Фресхворкс

Фресхворкс је платформа за управљање талентима и ХР позната по свом интуитивном интерфејсу. То је савршен алат за компаније са модернизованим приступом запошљавању и укључивању нових кандидата. Софтвер ослобађа терет високих стопа репрограмирања путем подсетника за аутоматско заказивање у најприкладније време.

Такође нуди онлајн портал за прикупљање повратних информација о интервјуима од тима. Његов АТС прикупља повратне информације од анкетара на структуриран начин за будућу употребу.

Поврх тога, Фресхворкс има интегрисане могућности праћења перформанси које вас излажу непроцењивим увидима. Софтвер није ограничен на фазу интервјуа; пружа неке сјајне алате за решавање послова после интервјуа као поветарац.

ГоХире

ГоХире је једноставан, али ефикасан софтвер за заказивање интервјуа који се може похвалити изузетним могућностима. Овај систем за праћење кандидата од краја до краја (АТС) је идеалан за тимове и предузећа који желе да убрзају процес регрутовања и избегну ручне праћење е-поште и телефонских позива.

Револуционирао је начин на који се интервјуи планирају и спроводе кроз своју аутоматизовану технологију за самозаказивање.

Оно што је одлично у вези са ГоХире-ом је то што се интегрише са тренутном мрежом партнера за календар елиминишући потребу за инсталирањем новог софтвера. Са неколико кликова можете да синхронизујете своје календаре заједно тако да нема догађаја који се преклапају.

Уз ГоХире на свом крају, можете се фокусирати на ствари које су вам најважније и пустити га да обавља администраторске задатке. Поседује три структуре цена: Стартер, Гровтх и Про.

Вријеме избора

Вријеме избора је револуционарно средство које без напора премошћује јаз између погодности и ефикасности за регруте. Интуитивне функције софтвера поједностављују искуство заказивања интервјуа и за регруте и за кандидате.

Пружа луксуз да проведете више времена са кандидатима који их интервјуишу и минимизира време утрошено на заказивање интервјуа. Пицктиме има интуитиван интерфејс за превлачење и испуштање који га поједностављује да кандидати закажу интервју са само неколико додира.

Штавише, нуди бесплатан софтвер за заказивање интервјуа. За тимове који желе да раде са једноставним софтвером за заказивање интервјуа који је лак за коришћење, Пицктиме је одличан избор!

ХиреВуе

Нема више жонглирања са заказивањем интервјуа! ХиреВуе је ту да трансформише како се интервјуи координирају. То је одличан алат за једноставно организовање интервјуа и јачање координације.

Ако желите да извучете максимум из сваке интеракције кандидата, ово је алат за вас. Омогућава вас увидима заснованим на вештачкој интелигенцији који се могу користити за доношење боље информисаних одлука.

ХиреВуе је кључ за поједностављење ХР операција – одличан алат са аутоматизованим подсетницима, робусним извештавањем и упитима за повратне информације. Коришћење овог алата је као уклањање управљања запошљавањем са ваше листе обавеза.

ХиреВуе открива планове на захтев.

Сетморе

Сетморе долази са изузетним уграђеним могућностима заказивања интервјуа. Платформа вам омогућава да је интегришете са другим календарима и апликацијама, тако да се не збуните са дуплим резервацијама.

Оно што је сјајно у вези са овим алатом су његове одличне карактеристике за запошљавање за више улога истовремено. Можете чак позвати свој тим преко њихових страница за резервације особља и покренути процес регрутовања за различите позиције.

Сетморе је поставио високе стандарде за заказивање интервјуа са АИ-ом тако што је искористио моћ АИ за поједностављење операција. Можете се опростити од дугих и заморних процеса запошљавања и дозволити да овај алат чини чуда за вас!

Сетморе има бесплатни план са два плаћена плана; Про и Тим.

Коалендар

Коалендер превазилази технологију аутоматског заказивања интервјуа. Има организовану платформу 1:1 за све ваше интервјуе. Можете слободно да прилагодите трајање састанака и број учесника, што га чини оптималним избором за предузећа свих величина.

Софтвер је опремљен да интегрише све ваше састанке под једним кровом. Дакле, без обзира где су регрути доступни, можете доћи до њих без напора.

Све што треба да урадите је да користите једну везу да делите ажурирања преко свих потенцијалних канала. Коландер се такође интегрише са Зоом и Меет-ом, поједностављујући обављање видео позива и отварајући нове могућности широм света.

Коалендер има бесплатни план заувек и плаћени професионални план.

Закључак

Спровођење револуционарне промене софтвера за заказивање интервјуа за компаније свих величина и врста. Интеграцијом таквих алата можете осигурати брзе и ефикасне процесе запошљавања.

Коришћењем алата и софтвера постало је лакше пронаћи нове таленте, као и одржати постојеће запослене срећнијим и ангажованијим. Стога су награде и признања и софтвер за управљање талентима, итд., тренутна потреба у култури конкурентне радне снаге у којој се компаније сада налазе у којој су запослени заиста имовина, а на ХР је да одржава ове људске ресурсе.

У овом чланку смо споменули одличан софтвер за заказивање интервјуа који вам може помоћи да поједноставите своје операције и пружите боље искуство кандидата. Сваки од њих долази са различитим карактеристикама и могућностима; можете изабрати ону која најбоље одговара вашим захтевима!

Следећи, најбољи софтвер за упућивање запослених који ће поједноставити ваш процес запошљавања.