Подижете сарадњу на следећи ниво са апликацијом ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом

ОНЛИОФФИЦЕ је свеобухватан пакет напредних и сигурних канцеларијских апликација на мрежи. Са скоро 15 година историје иновација, ОНЛИОФФИЦЕ је прикупио преко 10 милиона корисника широм света. Екосистем компаније укључује апликације за уређивање за све врсте канцеларијских датотека и виртуелни радни простор за сарадњу.

Са оваквим функцијама, није изненађујуће што се ОНЛИОФФИЦЕ сматра једним од водећих провајдера у индустрији онлајн канцеларијских пакета.

Са посвећеним тимом раширеним широм света од Даласа до Сингапура, ОНЛИОФФИЦЕ је постао реномирана међународна компанија. И са лансирањем ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом апликација, виртуелна сарадња вашег тима је управо постала много практичнија.

Шта је ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце?

Развио ОНЛИОФФИЦЕ и објављен 2023. ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце је систем за управљање документима дизајниран за уређивање и сарадњу на документима, табелама, обрасцима који се могу испунити, ПДФ датотекама и презентацијама у реалном времену. Са овом услугом више нећете губити време тражећи датотеке или праћење промена.

Такође можете уживати у много бољим могућностима уређивања и контролисати сарадњу са коауторима и другим учесницима.

Платформа садржи виртуелне собе које можете креирати по мери. Ту су и наменске просторије за сарадњу и јавне собе, уз обећање приватних соба са додатним безбедносним функцијама, укључујући енд-то-енд енкрипцију, које ће ускоро стићи. Ове собе су простори где можете да отпремите све врсте докумената, од ПДФ-а до комплетних презентација, на којима други могу да сарађују.

Можете да доделите различите улоге учесницима и прилагодите колико овлашћења за уређивање или приступ документу има сваки појединац. Такође има интегрисану платформу за ћаскање са опцијом видео и аудио позива, чинећи комуникацију практичном и неприметном.

  Зашто стара, некоришћена техника доноси тону новца на аукцијама

Од сесија за размишљање и презентација клијената до колаборативних пројеката писања, ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце је идеалан алат за кооперативно управљање тимом, без обзира на вашу делатност.

ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за апликацију Зоом

Са Апликација ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом, добијате предност сарадње докумената у оквиру Зоом платформе током виртуелних састанака. Присутни могу коауторити и уређивати датотеке у реалном времену, позвати више чланова тима, остављати коментаре и пратити све промене. Након Зоом сесије, све модификације су лако доступне у одговарајућој ДоцСпаце соби.

Ако сте уморни од пропуштених рокова и конфузије током презентација клијената, апликација ДоцСпаце фор Зоом може бити само улазница за сарадњу без стреса.

Интуитивно за употребу уз једноставан процес подешавања

Подешавање апликације не може бити једноставније. Једноставно се пријавите у свој Зоом десктоп клијент и преузмите ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом апликацију са званичног Зоом Апп Маркетплаце. Када га инсталирате, можете кренути. Када ваш први састанак буде у току, одмах ћете искористити предности напредне сарадње са члановима тима и другим учесницима.

Беспрекорна сарадња и управљање датотекама у Зоом састанцима

Фрустрирајућа Зоом сарадња са вашим тимом је ствар прошлости са апликацијом ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом. Сада можете без напора заједно уређивати документе, листове и слајдове истовремено са другим учесницима састанка или, када је потребно, закључати одређене пасусе или одељке да бисте спречили вишеструке измене у реалном времену. Такође је лако пратити све направљене промене и сортирати коментаре присутних.

Све ово значи да су дани чекања на уреднике пре него што можете да дате допринос прошли са ажурирањима у реалном времену, обезбеђујући да сви имају допринос и да су на истој страници. Ово техничко побољшање елиминише е-поруке напред-назад и вишеструке ревизије. Поред тога, доношење одлука постаје једноставније уз тренутне дискусије о примењеним променама и брзе повратне информације.

Можете брзо да преузмете и прегледате све промене или да се вратите ако ваша презентација крене на тангенту. Ова погодност се своди на то да апликација чува све уређене датотеке током Зоом састанака у оквиру наменских просторија за сарадњу, које су доступне у било ком тренутку. Доступне собе укључују јавне просторије у које можете позвати нерегистроване кориснике; прилагођене собе, где можете применити сопствена подешавања; или собе за сарадњу за коауторство докумената.

  Да ли је апликација ЦапЦут безбедна за коришћење?

Ово повећано ангажовање подстиче већу одговорност међу члановима тима и пружа динамичније и интерактивније искуство. Сви остају уложени у пројекат јер се сви гласови чују, а напредак је задовољавајуће брз.

Интегрисани ЦхатГПТ АИ помоћник

Ако све то није довољно, можете користити и уграђени АИ асистент за повећање продуктивности. Ова интегрисана АИ алатка заснована на ЦхатГПТ-у је ту да вам помогне у неограниченим задацима, као што је скенирање текста, укључујући ситна слова, и пружање резимеа за вас и ваш тим.

Друге предности АИ асистента укључују издвајање кључних речи, објашњавање значења нејасних техничких термина и превођење текста. Ово последње је посебно корисно за међународна предузећа где енглески није увек примарни језик међу учесницима састанка. Превођење докумената на други језик (или језике) један је од најистакнутијих ЦхатГПТ-а.

Ови преводи су врхунског квалитета, са природним фразирањем и течношћу који доприносе далеко мањем броју изгубљених тренутака у преводу и бољој хармонији међу мултикултуралним тимовима.

Штавише, можете олакшати своје датотеке оку помоћу АИ генерисања слика. Све што треба да урадите је да изаберете област текста за коју желите да генеришете слику и пустите АИ да уради остало. Резултати нису увек савршени, али брзина којом се обрађују значи да нећете губити много више времена на генерисање још неколико док не пронађете задовољавајућу слику.

Колико кошта апликација ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом?

ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце Стартуп Цлоуд платформа има а бесплатна ограничена понудадок је доступна и нова апликација за Зоом бесплатно. И не само то, већ ако се региструјете пре 1. августа 2024, можете имати користи од веома издашне промотивне понуде од 100 администраторских корисника, 100 соба и 100 ГБ простора на диску. Ова узбудљива понуда ступа на снагу од тренутка регистрације и активна је наредних шест месеци.

  Увод у Прометеја и Графану

Међутим, можда ће вам требати приступ већем складишту или додати неограничене администраторе и напредне кориснике са проширеним правима. У том случају, ДоцСпаце Бусинесс Цлоуд је доступан за прихватљиву месечну претплату по администратору. Идеалан је за веће тимове или предузећа, а увек можете бесплатно додати још редовних корисника.

Поред тога, ултимативна претплата на локалу је одлична идеја за велике корпоративне тимове. Испоручује све и више за једнократну доживотну уплату по серверу.

ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце за Зоом редефинише виртуелне састанке

Тхе ОНЛИОФФИЦЕ за Зоом апликација је тренутак постављања заставе у историји колаборативних виртуелних састанака. Лако се инсталира и лако се навикне, док његова беспрекорна Зоом интеграција чини најбољом опкладом за сарадњу са документима. Такође повећава продуктивност и течност састанка, а истовремено смањује изгубљено време и конфузију међу учесницима који сарађују.

Уз разноврсне функције, укључујући коауторство, уграђено ћаскање, прилагођене собе, прилагођавање ауторитета, праћење уређивања и још много тога, моћи ћете да испоручите сесије размишљања врхунског квалитета, виртуелне састанке, онлајн часове или презентације.

ОНЛИОФФИЦЕ додаје још један слој беспрекорне продуктивности уз укључивање уграђене вештачке интелигенције из ЦхатГПТ-а. Нуди виталну помоћ у задацима као што су сумирање, превођење и генерисање слика, а све то може да уради за неколико секунди.

Штавише, са својим разноврсним плановима цена и издашним бесплатним понудама, ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце је доступан низу величина тима и буџета. То је драгоцено средство за модерна предузећа или било кога ко тражи ефикасно решење за сарадњу или рад на даљину.

Са Зоом састанцима који су данас свеприсутни, комбиновање снаге ефикасног управљања документима и сарадње без проблема осигурава побољшану, па чак и угодну продуктивност, што је на крају далеко од успеха у данашњем динамичном радном окружењу.

Ово је спонзорисани пост. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку су од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф-а или његовог особља